n95 8gb multımedya menu tusu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb multımedya menu tusu
n95 8gb multımedya menu tusu basmama rağmen acılmıyor acmaya calısıyor ama acamıyor avea yazısı falan gıdıo daha sonra telı kapayıp acınca acılıo kısa sure sonra gene aynı oluyor nedendır

Ozan

Ozan

Admin
Artık sistem fazlasıyla yorulmuş sanırım birçok program yüklendi kaldırıldı ve çok program yüklü, çalışır durumda.

Çünkü multimedya menüsü ilk açılışta sistemi yoran bir uygulama (animasyonu vs)

Telefon belleğinde fazla boş alan yoksa, boşaltmayı deneyin onun dışında format atmak tek çözüm olacaktır.

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
4 gb dolu kardes yarısı bos yanı

ressam58

ressam58

Üye
aYNI SORUN BENDE DE VAR AMA BENİM DÜŞÜNCEM BAZI KULLANDIĞIMIZ TEMALARIN BAYA AĞIR OLMASIDIR.SİSTEMİ YORDUĞU İÇİN O EKRANI GÖRÜNTÜLEYEMİYOR.BEN BAŞKA TEMAYI SEÇİYORUM TOPARLIYIP MULTİMEDİA MENÜSÜNÜ GÖSTERİYOR.

djkamer

djkamer

Üye
telefonuna bi soft format at duzelebılır eger duzelmesse servısle gorus kardesım

eren6523

eren6523

Üye
1)soft format at olmassa
2)hard format at oda olmassa
3)yeni versiyon yükle oda olmassa
4)servise götür (:

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
aYNI SORUN BENDE DE VAR AMA BENİM DÜŞÜNCEM BAZI KULLANDIĞIMIZ TEMALARIN BAYA AĞIR OLMASIDIR.SİSTEMİ YORDUĞU İÇİN O EKRANI GÖRÜNTÜLEYEMİYOR.BEN BAŞKA TEMAYI SEÇİYORUM TOPARLIYIP MULTİMEDİA MENÜSÜNÜ GÖSTERİYOR.
haklısın kardes tema fark edıo ıkonlarda deısıosa kasıyo baya denedım oldu

ressam58

ressam58

Üye
haklısın kardes tema fark edıo ıkonlarda deısıosa kasıyo baya denedım oldu
evet kardeş sorun temaların ağır gelmesi kesinlikle.Mesela başka bi tema seçtik sonra tekrar orjinale döndüğünde multimedia menüsü çalışmıyor.Bu sorun temalardan!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt