n95 8gb ve e72 hacklerken çekinmeyin [alıntı]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Havvali

Havvali

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb ve e72 hacklerken çekinmeyin [alıntı]
not:konu bu siteye ait bana değil luzumsuz da değildir sadece n95 8gb ve e72 için olan kısmıdır baska telefonlarda denemedim eğer deneyip sadece bu yöntemle hackleyen varsa lütfen telefon adlarınıda yazsınlar saygılarımla...
N95 8gb ve e72 hacklemekten çekınen arkadaşları gördüğüm için yardımcı olmak istedim ben telefonları bu basit yöntemle hackledim...
önce telefonunuzu yarı bilgisayar gibi yapalım x-plore yükleyim
ya da indirebilirsiniz. X-ploremizi kurduktan sonra gerekli programlarımızı ve dosyalarımızı ya da indirin ve x-plore ile açın.
1. Mobile Security adlı programımızı kuruyoruyoruz kurduktan sonra ingizce olarak yeniden başlatılsın mı? Diye soracak hayır diyin.
2. tmquarantine klasörünü x-plore ile c ye atın klasör halinde (icin acmadan tek parca olarak)
3. mobil security programını açin şimdi (uygulamalar klasörünün içindedir). Ve options/quarantine liste girip oradaki dosyaları restore edin
4. RomPatcher programını kurun ve rompatchera girin oradaki iki yapamayı yesil yapın ve optionstan add to auto yapın ıkısınıde bitti bu kadar. Cıkabilirsiniz programdan.
Artık telefonunuz hacklendi herşeyi yapabilırsiniz bizim telefonlar için bu kadarcık... Eğer anlattığımdan bişey anlamadıysanız konuyu aldığım yere bir göz atın bir hack yöntemi bu kadar kolay olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt