n900 x terminalle overclock sorunu help me please???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baran79

Üye
    Konu Sahibi
n900 x terminalle overclock sorunu help me please???
sayın üstadlar bir çoğunuzunda bildiyi gibi x terminalle overclock yapılıyo ama ben denilenleri aynen yapıyorum 800 mhz lik dosyayı direk n900 içine atıyorum yani bilgisayara bağlayınca n900 çıkıyo direk oraya atıyorum arkadaşlar mydocs a atın diyor ama öle bir yerde yok yani ne yaptım ne ettim olmadı diyer yollarlada yapmak istemiyorum telefonu kapatıp açınca eski haline dönüyo diye yani ne yapabilirim bir yardım???
 


baran79

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım çok saol dediklerini yaptım kurdum kernel hatası verdi onda yaptımkurdum tamam şimdi overclock yapıyorum ama bu telefonu kapatıp açınca eski haline dönüyo şimdi ben her telefonu açıp karattıktan sonra tekrarmı overclock yapmam lazım eyer böyle ise bir işe yaramazki bu hem sürekli işlemci hızını arttırıp düşürme zarar verir benim istediğim 800mhz yapıp bidaha hep öle kalması ??? e peki hep böyle tekrar ayar yapacaksak ne anladın bu işten???
 

baran79

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım telefonu overclock yaptıktan sonra ekranda donmalar oluyordu bende yüklediklerimi geri sildim telefon şimdi açılmıyor flash ta atamıyorum ne yapacam ben şimdi ?????
 
Meego

Meego

Üye
Flash atacaksın ! "atılmıyor ama" diye birşey yok atılır.
 

baran79

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım u tuşuna basıyorum hiç bir şey olmuyor 2 saattir her yöntemi denedim telefon usb moduna geçmiyor işte nasıl flash atayım sen sölyle hadi
 
Meego

Meego

Üye
Yapamıyorsan demekki o cihaz ve sen farklı kulvarlardasınız , ya git sat elinden çıkart yada balkondan aşşağıya boşluğa bırak ve unut !
 

baran79

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım mesele yapamamak değil sana diyorumki usbden baglamaya kalktığım zaman açılıyor ve sürekli restart atıyor yani u tuşuna basıyorum usbye takıyorum nokia yazısı geliyor üstte işarette çıkıyor ama hemen ardından işlem yapmadan restart atıyor öyle git sat git at sana çok kolay geliyo galiba ben çözüm istiyorum sen bir şeyi yapamadığın zaman hemen atıp satıyomusun?
 

yalnizkalp21

Üye
arkadasim ben daha dun flas attim madem takiyosun bak dinle elini u dan ayirmadan tak usbye telin ust tarafinda usb sembolu cikar elini hic cekme u harfinden bekle biraz sonra kırmızı isik yanacak o zaman cek elini u dan format islemine basla ama beklemessen kırmızı isigi telefon normal bot moduna girer ve reset atar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt