miharbiiiiii
Üye
arakadasım hepsını yapıyorum ancak rooths dedıgın yerı tam olarak anlayamadım anlatırsan sevınırm!!
Aşağıdaki adresten rootsh u yükle bu x term üzerinden kuracağın her program için gerekli eklenti.
sonra bir hata çıkarsa dönersin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
"" hıldon paketıne ıctıyac duyuluyor hep yazıyorm cvp alamıyorm neden yuklenmıyor onsuz""
arkadaşım şayet sürüm yükseltme yapıyorsan haklısın hildon ister .uzun sürer onu yapmanız düzeltmeniz zor.
ama kolay yolu var eski sürümü kaldır benim verdiğim türkçe dosyasını x.termden kurman gerek ve çok kolay kurulması
.........................................................................
evet bayragi gordum zaten indirmistim appden uninstaldan yukledim ama dil cubugunda gorunmuyor.daha once sadece hic bir sey yapmadan uninstadan yuklemistim onub bir etkisi varmi
--------------- Ekleme ---------------
uninstaldan roots dosyasini yuklerken UNABLE TO UNINSTALL"ROOSTH" yaziyor niye acaba?her seyi acik yazmissiniz ama galiba ben yapamiyorum lutfen yardiminizi esirgemeyin tskler
Konu brusk56 tarafından (31.03.2010 Saat 10:22:34 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Art arda atılan mesajlar birleştirildi
Arkadaşım sende hepten hatalı işlem yapıyorsun "uninstall " denen yer programları kaldıracağın yer ordan programı seçme zaten kurmuşsun
yapman gereken;
Settings > Language & region’a girin, Turkish (Northern Cyprus)’u bulup, seçin. Eğer seçeneklerde görünmüyorsa, cihazı yeniden başlatıp tekrar buraya gelip bakın.
device language diye yazılmalı yada başka isimde yazılabilir kısaca bakmanız gereken yer Settings > Language & region’a girip en üsteki yerden turkish(northern cyprus u bulman
9. Seçtikten sonra sizden cihazı yeniden başlatmanızı isteyecektir, istemediyse de siz yeniden başlatın.
uygulama yöneticisinden kurma x-terminal üzerinden kuracağın türkçe paketi sana hildon paketini sormaz .paketi yükler türkçe yaparsın
--------------- Ekleme ---------------
"" Cok tesekkur ediyorum basarabildim sonundaSizden bir sorum daha olacak nokianin eski surumlerinde yani n97 n95 gibi modellerde zil sesinde yani telefon caldiginda isim soyluyordu.Ben baktim n900 de bulamadim acaba varmidir?""
uygulama yöneticisinden espeakcaller var onu yükle arayanın ismini ve numarasını söyletebilirsin paketin türkçe dili de var ayarlarıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?