N900... N9... N8... desireHD...samsung galaxys S iphone4 hangisi en iyisi....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yalnizkalp21

Üye
ayv arkadaslar ben n97 demek istemistim klavye kablosuzda arada bazen takiliyor kusura bamayin
cevaplar ici tesekkurler :)

deli fisek

Üye
kesinlikle n900 şöyle diyeyim ubuntu 9.10 karmic andorid gingerbread maemo-power46 easy debian ile n900e yaklaşabilecek bir cihaz yok galaxys iphone4 müş beş para etmez harici grafik işlemcisi o kdar işe yarıyorki htchd2 de sims3 5 dk da dolarken n900 de 10 saniye ve üstelik 600 mhz deyken yorum size kalmış hafıza konusunda en ufak bi sıkıntı bile yok bütün flashları bağlayabilirsin istersen dvd sürücüsü tak film izle (HD) yorum size kalmış n900 hala rakipsiz

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
aynen katiliyorum.. hd2 kullandim iyiydi ama sadece iyiydi baska fonksiyonuda yok zaten... n900 taniyinca iyi oldu bu...

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
arkadaslar oc yapmak gerekiyormu.600mhz yetiyo diyor herkes.ama 1.150 kullananlarda var.işlemciyi yaklamayalım?oc yapmak sakat işmi.nasıl 600'ün üzerine çıkartabiliriz.link verebilirmisiniz nasıl yapıldına dair.

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
kardes once kernel user yukle ve kernel user setting sonra Qcpufreq yukle... sonra da cpufequi yukle tamam sonra suna gir Qcpufreq gir sayilara tikla tamam bunlarin hepsi depolarda mevcut 1.150 normal calisiyor 950 de calistiriyorum bazende 1.150 kullaniyorum cpuclock olacak oda masa ustune kur yanlis degilse adi... masa ustunde - ve + ya tiklayinca tamamdir extra ok bu kadar basit...

NR6630

NR6630

Üye
İlk fırsatta N900'e veda edip HTC Desire HD alacağım..
bende tuğla parçasını sattım kurtuldum:ehe:d: psp aldım hayvan gibi ekran var 4.2 inç 10 numara oyun oynatıyo film izletiyo müzik resim internet n900 oyunda bayağı bir geri ıyyy neydi o günler, program arama manyaaağı olmuştum iyice,, ov yapa yapa nerdeyse telefonu yakacaktım ama halen o emulatörler oyun oynatamıyordu 1150mhz de bile .. şuan 1110i kullanıyorum msj laşşam yetiyo bana.. eğlenceye gelince ise psp bambaşka bişi ve ciddi bir cihaz.. n900 ü günde 5 kere şarj etmekten kurtuldum yaw ulen böyle batarya yiyen telefon daha görmedim ben:d::d: evet neyse sattım ve başım rahat psp ye devam bende SONY gücü diyorum:d: YALNIZ DAHADA YAKLAŞMAM N900 E BİDAHA İLK VE SONDU:oke::oke: NR6630

saruman_me

saruman_me

Üye
aynı ofisten arkadaşımla birlikte doğubanktan aldık tlf ları ben n900 o ise desireHD aldı yaklaşık 2 ay falan oldu ne zaman işlerden arda kalan bi zamanımız olsa bana abi versene şu tl biraz kurcalıyayım der bende abi git kendi tlf kurcalasana derim bana verdiği cevap şu abi inan ot gibi cihaz bi moka yaramıyor boşuna verdim o kadar parayı derki bu kişi bu zamana kadar hemen hemen tüm elit tlf kulandı şimdi pişman tlf satıp galaxys S almayı düşünüyor.. ama ben hiç pişman değilim cidden verdiğim paraya değer bi cihaz çıktı .. kulanıpta kötüleyen arkadaşlara şunu sölemek isterim kafanızda hayalini kurduğunuz cihazlardan çok çok üstün bi cihaz..

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
nr6630,n900 genel anlamda multimedya cihazı değil.pspyi tercih ettiğine göre harbi oyun aşığısın.pspmi gpu yu hangi telefon gpu ile kıyaslayabilirizki.n900 genelde yazılım hastaları için.sana hitap eden bir cihaz olmadığının cevabı psp almanla teyit edilmiş oldu.güle güle kullan arkaşım hayırlı olsun.

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
n900 ile internet vs icin kullaniyorum. telefon gorusmem pek yok... psp falan aramaya gerek yok bende ps2 var zaten... oyun icin degil tablet internet ariyordum buldum... sarj sorun degil cift bataryam var... n900 psp degildir ama psp kadar iyi sayilir driver oynuyorum tek.. memnunum.. n900 herkese tavsiye ederim...

asidj

asidj

Üye
bende tuğla parçasını sattım kurtuldum:ehe:d: psp aldım hayvan gibi ekran var 4.2 inç 10 numara oyun oynatıyo film izletiyo müzik resim internet n900 oyunda bayağı bir geri ıyyy neydi o günler, program arama manyaaağı olmuştum iyice,, ov yapa yapa nerdeyse telefonu yakacaktım ama halen o emulatörler oyun oynatamıyordu 1150mhz de bile .. şuan 1110i kullanıyorum msj laşşam yetiyo bana.. eğlenceye gelince ise psp bambaşka bişi ve ciddi bir cihaz.. n900 ü günde 5 kere şarj etmekten kurtuldum yaw ulen böyle batarya yiyen telefon daha görmedim ben:d::d: evet neyse sattım ve başım rahat psp ye devam bende SONY gücü diyorum:d: YALNIZ DAHADA YAKLAŞMAM N900 E BİDAHA İLK VE SONDU:oke::oke: NR6630
Hepsi gecici heves kardes benim 2 yildir psp im var simdi evin nersinde bilmem
n900 dersen oylesine memnunum simdilik insanin fitrati bu; yetinmiyo hep bir arayis icinde, simdilerde ps3 le online PES in yerini hic bisi tutmaz(bu arada telefonu oyun aleti olarak gormek hic mantikli degil bunca alet varken:ehe)

NR6630

NR6630

Üye
nr6630,n900 genel anlamda multimedya cihazı değil.pspyi tercih ettiğine göre harbi oyun aşığısın.pspmi gpu yu hangi telefon gpu ile kıyaslayabilirizki.n900 genelde yazılım hastaları için.sana hitap eden bir cihaz olmadığının cevabı psp almanla teyit edilmiş oldu.güle güle kullan arkaşım hayırlı olsun.
teşekkürler dostum .. işte benimde zevkim psp den yana oyun manyağıyım ben telefon ise öyle yanımda duruyodu sadec msj ve internette kullanıyodum.. gerçekten senin yorumunu mantıklı buldum..:oke:
ASİDJ arkadaşım bişi söylicem ben zaten bugüne kadar heep lüx model günün en yüksek telefonlarını kullandım ama şuan onlar nerde Onlarda yok senin yorumuna bakarsak kayboldular hepsi:evet:

asidj

asidj

Üye
Aynen nurettin kardesim:)

mustafaatilla

mustafaatilla

Üye
herkes ih tiyacı dogrultusunda yatırım yapar gençler..
nokia samsung veya iphone bunların hiç biri mukemmeli yapmaz YAPAMAZ yaparlarsa tekrardan yeni cıkacak olan bir sürümü satamayacaklar. düşünsenize hersey 10 numara mukemmel cihazlar.. yeni bir cihaz alırmıydınız? ben ceptelefonlarına meraklıyımdır htc samsung nokia aklınıza gelebilecek butun cihazları ilk çıktıgı hafta aldım kullandım ve kimisini hemen sattım kimisini ese dosta hediye ettim..
nokia tam bir fiyasko (n900 hariç, o ayrı bir dünya) iphone çocuk işi samsung karmasa yumağı, htc kimlik bunalımı yaşıyor.. ben 2009dan bu yana 10larca telefon değiştirdim ve hep n900 e geri döndüm n900 den öncede 4 sene kadar nokia e90 kullandım bilen bilir anlayacagınız arz talep beselesi ben flash disc lerime istedigim herseyi yukleyebiliyorum cıktı alabiliyorum tasınabilir bilgisayarım gibi işim yeregi yogun kullanıyorum nokia.shop dan orginal bir pil aldım yogun kullanıldıgından bluetooth kulaklık internet gunde 1,5saate yakın goruşme e-mail trafigi dahil.. n900 gunde tam olarak 1 batarya harcıyor nadiren yeden bataryayı kullnıyorum. n900 ün 2009 model bir telefon olarak 2011 modellerle karsılastırılması hala 1 numara oldugunun kanıtı.. Kullanabilecek kapasiten varsa yani becerebileceksen n900 al.. yoksa kafan calışmıyorsa alır kullanır beceremeyince satarsın :) nokia n8 fiyasko iphone fiyasko htc klasman dısı samsungun cozunurlugu harika ama kullanımı fiyasko.. n900 derim dostum.. henüz n900 den aldıklarımı bana verebilecek bir cihaz çıkmadı gençler.

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
zaten komik olanda bu.2009da çıkmış bir n900,günümüzde ki n8lerle bile aynı kefeye koyulamıyor.bu derece kaliteli bir cihaz.ama sony ericsonun androidli kapasitif ekranlı 1ghz hızında xperi x10 cihazıda n900le kıyaslanılabilir.ben qwerty klavye için n900 taraftarıyım.ama multitouch ve 8mp kamera,4 inç ekranlı x10'da öyle gel beni seç diyo.gözümde ne iphone ne htc var.

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
halen sunu diyeyim tum format videolari ceviri olmadan kac telefon direk oynatiyor.. dat cd vs hadi bu son cikanlar bunu direk oynatsin bakalim bir gorek. tum video muzik vs hic ceviri yapmadan atin oynatiyor daha ne olsun be...

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
halen sunu diyeyim tum format videolari ceviri olmadan kac telefon direk oynatiyor.. dat cd vs hadi bu son cikanlar bunu direk oynatsin bakalim bir gorek. tum video muzik vs hic ceviri yapmadan atin oynatiyor daha ne olsun be...

üstelik 32 gb, harddisk gibi herseyi at içine.32gb'nin tecrübesini n97'yi aldığımda edinmistim.32gb hafıza demek, telefona dosya gönderirken dosyaların boyutuna bakmamak demek,özgürlük demek ;) xperia x10 da 32gb de yok :(

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
kardes benden ornek aldin ama ben n900 hepsini yapar diyorum... xperia 10 hikaye multimedya sadece kamerasi var onemli olan... n900 un eline su dokecek hicbir ozellige sahip degil ve olamazda... bu n900 tum telefonlari copluge attiracak kadar mukkemmel...

SilentOne

SilentOne

Üye
yha hem n900 de 3 yada 4tane işletim sistemi kullanabiliyon bole samsung telefon bul elini opucem acayip dehşet bişi yha n900 ama nokianın diyer telefonları için bişi diemem tabi s^3 dışında diyerlerinde haklı olabilirsin

By_aLpKuN

By_aLpKuN

Üye
islemci gucu ve donanimsal dusunelim... ve cikis tarihleri vs... bilmeden yorum yapmayalim... mantikli fikirlerle aciklayiniz neden o telefonu sectiginizi soyleyiniz....

desire hd al pişman olmazsın.tablet gibi kullanırsın 1 ghz işlemcili

Lacrymosa

Üye
Galaxy S'in adı geçiyorsa gerisi teferruattır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt