1yıl sonra cıkacak olan n9′da
dualcore cpu var diye sevinen
teknoloji fakiri nokıa fanbebeleri,
alın size n9′dan 1yıl once cıkmıs
dualcore smartphonelar, lg
optimus2x, motorola olympus,
motorola atrix 4g, sevinmeye
devam edin, pardon pardon ne
sevinmesi kendinizi kandırmaya
devam edin cunku n9
cıktıgında rakipler coktan
quadcore cpuya gecer
nokıada anca arkalarindan bakar
--------------- Ekleme ---------------
bu
devirde 256mb ram ne ya?
Nokıa resmen musterılerıyle alay
ediyo, isin garip yanı nokıa
fanbebeleride buna alışmışki,
hala kendilerinde avukatlık
yapabilecek cesareti bulabiliyolar
ve nokıanın komik durumuna
dusuyolar, sadece 256mb ram
olsa iyi, cpu yine 600mhz arm11,
ekran yine 640x360pixel,
ustelikte ekran 4inches e
buyutuldugu halde cozunurluk
artırılmamıs ve aynı kalmıs,
SIVRIZEKALI NOKIA pixelleri daha
iyı gorebılmemiz icin boyle
yapmıs heralde, buarada
galaxyS2′nin ekranı 4,3incte
1024x680pixel olcakmış, ram
1gb, cpu 1,2ghz dualcore, 1080p
video kayıt, hdmı portu ,
gyroscope ve tum bu ozelliklere
ramen 9,9mm kalınlık, helal olsun
samsunga nokıa bence
smartphone departmanını
kapatıp, tekrardan 3310
uretmeli, cunku tum bu yukarıda
saydıklarım smartphone isinın
nokıayı aştıgının somut kanıtıdır,
ha egerki tasdevrinde yaşıyo
olsaydık, ozaman nokıanın
smartphone diye cıkardıgı
takozlar belki geri kalmış
sayılmazdı, ama malesefki
taşdevrinde yasamıyoz, sene
oldu 2011, biraz etrafına bak
nokıa, yada bu işi bırak,
enazından bosuna zarar etmemiş
olursun, e7 tasarımı gercekten
cokguzel, ama ici bos cunku
ozellıklerı cok vasat, 256mb ram
rakiplerde 2yıl once vardı,
rakıpler dualcore cpu, 1gb ram,
retına display, gyroscope, 4g,
1080p video vs gibı ozelliklere
gecti, tum bu anlatılanlardan
cıkan son soru şu : pazar lideri
nokıa bumu arkadaş? Malesefki
bu

sen ne istediğini bilmiyorsun daha cihazdan arkadaş,, bilgisayarmı sandın bu cihazları, sana bir ibm in geliştirdiği 5.2 ghlik bir işlemci var bak oda galaxy s gibi 45nm formlarında üretilmiş( sen samsungcusun seversin) bir tane ondan bir tane de ndivia GeForce GTX 580 gpu verelim sen bunları 3mm lik bir formatta buluştur üstüne janjanlı bir samsung yazısı yaz kullan hem sen mutlu olursun hemde sınırın olmaz ,, arkadaş sen nediyorsun ya sen girde bir n8 de broadcom gpu kullanılmış araştırda öyle salla nokia ya ne bu çekemezlik ?? sen sanıyormusun bu yaptıkları teknoloji gerisi olaylardır tüm yüklenme bcm2727 işlemcisi ile çözülmüş sen nediyorsun nokia çözmüş işi
??? bu işlemci çin devletinde bak ne diyorum çindeki en iyi multimedya işlemcisi seçilmiş tüm hd oynatma çekme hifi müzik resim işleme 3d oyun performansındaki sonuçlara diğer cihazlar kafa tutamıyor cpu dersen tabiki 680 mhz ama niye çünkü bcm 2727 ile zaten yüklenmiyorlar adamlar cpu ya sınırı800 cpu olan işlemciyi düşürmüşler 680 e , şuan galaxy s ve wave deki gpu sistemleri power sgx test sonuçlarında broadcomun yanına yaklaşamıyor power sgx 200mhz broadcom 300 mhz artı 32 mb kendinden ram li ve hemen samsungcular diyorki galaxy s 90 triangle n8 30 yanlış halbuki galaxy s in cpu su 90 triangle yapıyor gpu yongası değil gpu su 22 milyon çiziyor n8 inki ise 32 milyon ve özellikle dslr makinalarda kullanılıyor çok hızlı görüntü yakalasın diye sen nediyorsun akıl veriyorsun nokia ya 

sadece gülüyorumsen ne istediğini bilmiyorsun daha cihazdan arkadaş,, bilgisayarmı sandın bu cihazları, sana bir ibm in geliştirdiği 5.2 ghlik bir işlemci var bak oda galaxy s gibi 45nm formlarında üretilmiş( sen samsungcusun seversin) bir tane ondan bir tane de ndivia GeForce GTX 580 gpu verelim sen bunları 3mm lik bir formatta buluştur üstüne janjanlı bir samsung yazısı yaz kullan hem sen mutlu olursun hemde sınırın olmaz ,, arkadaş sen nediyorsun ya sen girde bir n8 de broadcom gpu kullanılmış araştırda öyle salla nokia ya ne bu çekemezlik ?? sen sanıyormusun bu yaptıkları teknoloji gerisi olaylardır tüm yüklenme bcm2727 işlemcisi ile çözülmüş sen nediyorsun nokia çözmüş işi
??? bu işlemci çin devletinde bak ne diyorum çindeki en iyi multimedya işlemcisi seçilmiş tüm hd oynatma çekme hifi müzik resim işleme 3d oyun performansındaki sonuçlara diğer cihazlar kafa tutamıyor cpu dersen tabiki 680 mhz ama niye çünkü bcm 2727 ile zaten yüklenmiyorlar adamlar cpu ya sınırı800 cpu olan işlemciyi düşürmüşler 680 e , şuan galaxy s ve wave deki gpu sistemleri power sgx test sonuçlarında broadcomun yanına yaklaşamıyor power sgx 200mhz broadcom 300 mhz artı 32 mb kendinden ram li ve hemen samsungcular diyorki galaxy s 90 triangle n8 30 yanlış halbuki galaxy s in cpu su 90 triangle yapıyor gpu yongası değil gpu su 22 milyon çiziyor n8 inki ise 32 milyon ve özellikle dslr makinalarda kullanılıyor çok hızlı görüntü yakalasın diye sen nediyorsun akıl veriyorsun nokia ya
araştırmak isteyenler broadcom 2727 yazın google a kendi sitesinden görürsünüz,triangle hesaplamaları ingilizce forumlarda var çok isteyen olursa onuda gösteririm. yani sanmaki nokia başarısızdır . nokia aksine çok sivri zekadır .
nokia madem cok akillıydı niye n97 ile kendini batirdi ben nakia dusmani degilim ama n97 nin su an ki fiyati n8 le ayni hala n9 bence tam bi takoz kullandim daha once ondan diyorum
nokia madem cok akillıydı niye n97 ile kendini batirdi ben nakia dusmani degilim ama n97 nin su an ki fiyati n8 le ayni hala n9 bence tam bi takoz kullandim daha once ondan diyorum