N900... N9... N8... desireHD...samsung galaxys S iphone4 hangisi en iyisi....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NR6630

NR6630

Üye
desire hd al pişman olmazsın.tablet gibi kullanırsın 1 ghz işlemcili
oooo benim kankam alpkun slm yaa yaşıyorsun demek :evet::evet: bendede şuan n900 yok ee maxicep in hangi tarafındaysan hangi forumundaysan söyle oraya akın edek:d:

By_aLpKuN

By_aLpKuN

Üye
oooo benim kankam alpkun slm yaa yaşıyorsun demek :evet::evet: bendede şuan n900 yok ee maxicep in hangi tarafındaysan hangi forumundaysan söyle oraya akın edek:d:

MAXİCEpte değilim üstad.htc forumlarında takılıyorum.gel sanada alalım bi htc ;) bu siteye sırf senin için giriyorum zaten :D özledim valla seni.pm ile tel numaranı atta irtibatı koparmayalım ;) kib aeo

NR6630

NR6630

Üye
MAXİCEpte değilim üstad.htc forumlarında takılıyorum.gel sanada alalım bi htc ;) bu siteye sırf senin için giriyorum zaten :D özledim valla seni.pm ile tel numaranı atta irtibatı koparmayalım ;) kib aeo
eyvallah kardeşim sağol... veriyorsun varya sırtıma pozitifi aldırcan bana bu gidişle bir htc yi:ehe:naughty: ki daha bu yaşıma kadar nokia dışına çıkmış adam değilim:ah kanki faceye ekleyabilirsin bu arada nurettin balkesen

hiozpolat

hiozpolat

Üye
bence n8 üstadlar gerçekten n900'ü cebimde taşıyamıyodum çok daha geliştirilmeye muhtaç n8 den önce iphone 4 aldım ama simlock yüzünden iade ettim yine fiyat kalite oranı =n8

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
n900 kullanmak icin hic dert olmuyor elimde internet canavari wifi manyagi bu telefon sorun degil tum sorunlarimi halletmek icin muthis birsey...

NR6630

NR6630

Üye
bence n8 üstadlar gerçekten n900'ü cebimde taşıyamıyodum çok daha geliştirilmeye muhtaç n8 den önce iphone 4 aldım ama simlock yüzünden iade ettim yine fiyat kalite oranı =n8
ya işte n8 incelikten bayağı kazanıyo tabiki:hmmm

enolaguy

Üye
Bence symbian hala iş yapar çünkü hala en çok program onda bilgisayar olmasada en iyi telefon özellikleri onda ve bu yüzden nokia ya önceleri symbian ı bıraktığı için kızıyordum ama sonra diğerlerinin ona karşı güç birliği yaptığını öğrendim ve nokia ya kızmaktan vazgeçtim şöyle ki

Google ile adobe nin bir çıkar ilişkisi var bu yüzden flash desteğini öncelikli olarak symbian a değil android e veriyor aslında iphone da sırf bu yüzden flash sıkıntısı yaşıyor kısacası bu adobe firması tam bir baş belası ve bu yüzden istemediği bir markaya sıkıntı yaşatabilecek cinsten bir firma

android çıkmadan nokia adobe den flash desteği alıyor iphone ise bu konuda tam üvey evlat muamelesi görüyordu ama flash olumsuzluğuna rağmen iphone farklı tarzı ve yazılım desteğinin mükemmelliğiyle kendine pazar payı buldu ve adını güçlü konuma taşımayı başardı

Yine bu sıralarda google android i çıkardı ve adobe de nokia ya sırt çevirerek android e yönelince nokia ya iphone dan sonra android gibi dev bir rakip daha ortaya çıkmış oldu. Samsung ve LG de android in çıkmasıyla symbian dan vazgeçtiler çünkü kendileri gibi cihaz üreten nokia ya symbian için telif hakkı ödeyip zengin edeceklerine google gibi cihaz üretmeyen bir firmanın işletim sistemine yatırım yapmak doğal olarak daha mantıklıydı...

Microsoft ta büyük bir kuvvetti ve aslında zamanında bu işe daha fazla ağırlığını verebilirdi ama sanırım bilgisayar pazarının yanında mobile pazarının bu kadar büyüyeceğini bundan beş yıl önce dahi kestirebilmek imkansızdı bu yüzden microsoft gibi bir dev mobile pazarında geride kalmış durumdaydı ve atak yapmak istiyordu. Diğer tarafta Nokia da ise symbian hala bir dev olsada karşısında güçlü rakipler doğmuş olduğu adobe samsung ve LG nin de nokiayı terk etmeleri yüzünden Microsoft ta nokia için biçilmiş kaftandı ve o da bu yüzden microsoft ile güç birliği yaptı ve bu durum her ikisinin de işine geldi..

Şimdi tekrar taşları yerine oturtursak Nokia telefon tecrübesi olarak dünyadaki en güçlü firma çünkü yüzlerce modeli birden üretebilecek güce sahip işte bu yüzden de nokia için iphone gibi tek bir model üzerinde geliştirme yapmak ise şu anki konumuna göre bakılırsa nerdeyse çocuk oyuncağı bir iş sayılır. Aynı zamanda nokia nın yıllardır symbian dan kaynaklanan yoğun bir yazılımcı pazarı da var ve onları winphona a yöneltebilir microsoft ise gerektiğinde bu işler için çok güçlü maddi kaynaklar da yaratabilir dolayısıyla bu kendi alanında iki uzman gücün birleşiminden çok güçlü bir işletim sistemi ve çok güçlü cihazlar çıkabilir ve o telefonda android değil windows olur

Sonuçta HTC, Samsung ve LG dahil şu an Android e destek çıkıyor olsalar da dikkat edilirse winphone dan vazgeçmediler ve hala olduka güçlü winphone üretiyorlar çünkü onlarda winphone dan ümitliler ve son olarak Nokia bu yüzden sadece winphone üreticisi değil, microsoft a mobile pazarında ortak olacağı için Samsung, LG , HTC gurubunun önünde olacaktır derim

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
ne dersen de internet tablet dunyasinda olmayan kaybeder n900 yasiyorsa halen linux dur sebebi...
Htc samsung google iphone olsun linux uzerine el degemez n900 karsisinda herkes zavalli kaldi altini ciziyorum 2009 meseli bu TABLET in yaptiginin yarisini bile yapamiyorlar... Nokia linux a devam etmeli....

enolaguy

Üye
Samsung ve diğerleri de güzeller özellikle ekranları büyük ve ince ve hafif yapılarıyla daha kullanışlılar bu yüzden N900 onlardan üstün değil bence, ama N900 daha çok kurcalamak isteyen oynamak ve öğrenmek işin derinine inmek isteyenler için çok daha iyi bir geliştirici cihaz linux a hakimiyeti ise android e göre tartışılmaz derecede daha üstün zaten ve aslında yavaşta değil çünkü sonuçta sınırlandırılmış cpu kullanıyor yani hızlanabilecek durumda ama diğerleri ise zaten limitteler bu yüzden N900 overclockla hızlanırken diğerlerinde hızlanma yok aynı zamanda maemo da android ten sistem olarak daha üstün ama destek android den yana ve bu onu öne çıkarıyor bunlar işin gerçekleri,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt