bende tuğla parçasını sattım kurtuldumİlk fırsatta N900'e veda edip HTC Desire HD alacağım..

psp aldım hayvan gibi ekran var 4.2 inç 10 numara oyun oynatıyo film izletiyo müzik resim internet n900 oyunda bayağı bir geri ıyyy neydi o günler, program arama manyaaağı olmuştum iyice,, ov yapa yapa nerdeyse telefonu yakacaktım ama halen o emulatörler oyun oynatamıyordu 1150mhz de bile .. şuan 1110i kullanıyorum msj laşşam yetiyo bana.. eğlenceye gelince ise psp bambaşka bişi ve ciddi bir cihaz.. n900 ü günde 5 kere şarj etmekten kurtuldum yaw ulen böyle batarya yiyen telefon daha görmedim ben
evet neyse sattım ve başım rahat psp ye devam bende SONY gücü diyorum
YALNIZ DAHADA YAKLAŞMAM N900 E BİDAHA İLK VE SONDU
NR6630Hepsi gecici heves kardes benim 2 yildir psp im var simdi evin nersinde bilmembende tuğla parçasını sattım kurtuldumpsp aldım hayvan gibi ekran var 4.2 inç 10 numara oyun oynatıyo film izletiyo müzik resim internet n900 oyunda bayağı bir geri ıyyy neydi o günler, program arama manyaaağı olmuştum iyice,, ov yapa yapa nerdeyse telefonu yakacaktım ama halen o emulatörler oyun oynatamıyordu 1150mhz de bile .. şuan 1110i kullanıyorum msj laşşam yetiyo bana.. eğlenceye gelince ise psp bambaşka bişi ve ciddi bir cihaz.. n900 ü günde 5 kere şarj etmekten kurtuldum yaw ulen böyle batarya yiyen telefon daha görmedim ben
evet neyse sattım ve başım rahat psp ye devam bende SONY gücü diyorum
YALNIZ DAHADA YAKLAŞMAM N900 E BİDAHA İLK VE SONDU
NR6630
)teşekkürler dostum .. işte benimde zevkim psp den yana oyun manyağıyım ben telefon ise öyle yanımda duruyodu sadec msj ve internette kullanıyodum.. gerçekten senin yorumunu mantıklı buldum..nr6630,n900 genel anlamda multimedya cihazı değil.pspyi tercih ettiğine göre harbi oyun aşığısın.pspmi gpu yu hangi telefon gpu ile kıyaslayabilirizki.n900 genelde yazılım hastaları için.sana hitap eden bir cihaz olmadığının cevabı psp almanla teyit edilmiş oldu.güle güle kullan arkaşım hayırlı olsun.

nokia n8 fiyasko iphone fiyasko htc klasman dısı samsungun cozunurlugu harika ama kullanımı fiyasko.. n900 derim dostum.. henüz n900 den aldıklarımı bana verebilecek bir cihaz çıkmadı gençler.halen sunu diyeyim tum format videolari ceviri olmadan kac telefon direk oynatiyor.. dat cd vs hadi bu son cikanlar bunu direk oynatsin bakalim bir gorek. tum video muzik vs hic ceviri yapmadan atin oynatiyor daha ne olsun be...

islemci gucu ve donanimsal dusunelim... ve cikis tarihleri vs... bilmeden yorum yapmayalim... mantikli fikirlerle aciklayiniz neden o telefonu sectiginizi soyleyiniz....