HTC Incredible S ? HTC Desire HD ? Nokia E7 ? Nokia N8 ? Samsung Galaxy S ? Lg P970 Black ? Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
    Konu Sahibi
HTC Incredible S ? HTC Desire HD ? Nokia E7 ? Nokia N8 ? Samsung Galaxy S ? Lg P970 Black ? Hangisi?
Arkdaşlar yeni telefon almak istiyorum 7 tane antarnetif var benim için fiyat biraz uygun olursa olur çünkü daha çalışmam gerekecek :D gerekirse çalışırız aralarında olan en iyisi hangisi ise bana Söylermesiniz İşletim sistemi olarak Android düşünüyorum.Not: Telefonla çok haşır neşirim dirim :D Şimdiden teşekkür ederim

1-HTC Incredible S ?
2-HTC Desire HD ?
3-Nokia E7 ?
4-Nokia N8 ?
5-Samsung Galaxy S ?
6-Lg P970 Black ?
7-HTC Desire Z ?

Fiyat:
1-HTC Incredible S :1.275 TL
2-HTC Desire HD :1.180 TL
3-Nokia E7 :973 TL
4-Nokia N8 :871 TL
5-Samsung Galaxy S :890 TL
6-Lg P970 Black :890 TL
7-HTC Desire Z :815 TL
:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm
Herkese TEşekkür Ederim !:oke:

tihame

Üye
incredible s

enr1213

Üye
galaxy s derim ben

sh0ck

sh0ck

Üye
Desire Hd tek gecerim. incredible s de dusunebilrsin. desire hd tek eksigi on kamera. onunda eksikligini hic hissetmedim. kasa aliminyum ve dizayn very slim. :) arti 768 mb ram.

bunun disinda,
galaxy s kasa plastik, flash yok kamerada, 512 mb ram. yigidi oldur hakkini yeme, samoled olmasi guzel ama kendi fikrimce diger eksileri karsilamiyor samoled olmasi.

MBrkA

MBrkA

Üye
Benim gönlüm Desire HD'den yana :oke:
İnan bana ön kamera hiçbi işe yaramıyor.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Desire HD. Süper bi telefon. Ön kamera hiç sorun değil. Bugüne kadar kaç kere görüntülü görüşme yaptın ki? Zaten HTC Türkiye sorumlusu da bu olaya değinmişti. Ön kamera kullananlar sadece Skype'da falan kullanıyorlar Kİ o kişilerden birisi değilsin sanırım :oke:

technoblue

technoblue

Üye
lg p970 yani optimus black tavsiye ederim. bence piyasadaki en iyi smartphone modellerinden biri. bir çok yeni özelliği ile giriş yaptı piyasaya. 700 NIT IPS LCD nova display ekran, 2mp ön kamera, wifi direct gibi özelliklerinin yanı sıra kalınlık ve ağırlık sıfıra indilmiş tasarımı ile dikkat çekiyor. 1ghz işlemci ve android 2.2 froyo (2.3'e yükseltilebiliyor) kullanması hızı konusunda güven veriyor. fiyatı da 850-900 tl civarında seyrediyor. bence değerlendirmeye değer.

fireman87

fireman87

Üye
Bende optimus black'i tavsiye ederim neden diye sorucak olursan eğer ; Nokiaları ayrıca listeden eledim antiparantez*. ; Android 2.2 froyo kullanıyor fakat önümüzdeki hafta 2.3'e geçeceğini biliyorum ve bende bekliyorum elimdeki cihazı satıp optimus black veya 2x alabilirim.. Ön kamerasının 2mp oplması gerçekten iyi bi özellik bana göre.. Ekranında nova display özelliğini kullanmasıda ayrı bi kalteli yapmış telefonu.. 512 rom var hız sorunu yaşicağını sanmıyorum.. Düşünsene güneşli bir mekanda elini ekranın üst kısmına siper etmene gerek kalmicak.. Çünkü ekranı o kadar parlakki buna gerek kalmıyo. En çokta bu beni cezbetti ayrıca tasarım olarakta oldukça şık bir cihaz. Keşke beyazıda olsa.

61semih

61semih

Üye
HTC Incredible S zaten fıyatıda ortada dıgerlerıne gore ıkıncı sırada desıre hd

nonamex

Üye
Nokia'dan uzak durun kesinlikle. Telefonlari yavas ve sorunlu. Galaxy S 890 liraysa alin bence, en iyisi

blacktalon

blacktalon

Üye
galaxy s ve desire hd fiyatları düşüyor heralde benim bütçem 700-900 civarı ne zaman iner bu civara :hmmm

gitaristcocuk

gitaristcocuk

Üye
n8 ne are 870 oldu ya

blacktalon

blacktalon

Üye
androidtelefonlar.net mi ne var o ne kadar güvenilir bilen var mı?

BL@DE02

BL@DE02

Üye
güvenilir alan arkadaşlar var galaxys2 alan biri video bile çekmişti android se adamlar rom bile ayarlıyor öyle yolluyor istersen

blacktalon

blacktalon

Üye

----------Eklendi @ 17:19:46 ---------- Yazıldı @ 17:14:52 ----------

pardon 2 kez yollamışım bilgi lazım nasıl gönderiyorlar ve ödeme şekli vs.?

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben fiyatları sanal reyonum dan aldım bu daha güvenilir. Ürünler orjinal yerlerine kayıtlı olup kvk gibi servislerde tamir ediliyor .Ben HTC İncredible S daha güzel gibi geldi arkadaşlar 3 seçeneğe indirdim 1-Galaxy S 2-HTC Desire HD 3- HTC İNCREDİBLE S bide HTC nin şarj sorunu var diyolar o doğrumu?

blacktalon

blacktalon

Üye
ama benim verdiğim site baya ucuz

sh0ck

sh0ck

Üye
Arkadaşlar ben fiyatları sanal reyonum dan aldım bu daha güvenilir. Ürünler orjinal yerlerine kayıtlı olup kvk gibi servislerde tamir ediliyor .Ben HTC İncredible S daha güzel gibi geldi arkadaşlar 3 seçeneğe indirdim 1-Galaxy S 2-HTC Desire HD 3- HTC İNCREDİBLE S bide HTC nin şarj sorunu var diyolar o doğrumu?

Her androidde var bu olay.. HTC'ye özgü değil yani...Velakin çözümü çok zor değil. Root edip Cyanogen kurup keyfine bakıcaksın.Bide setCpu ile Conservative modu seçtikten sonra şarj süresi iki günü geçiyor.Telefnu hiç kullanmasam(alo de mesaj çek hesabı)3 gün gidiyor.. DHD için çok fazla rom var. ( ) . Cyanogen kurduktan sonra, misal örnek vereyim 30 dk wifide takıldığnda %5 şarj gidiyor. (Yani bende öyle.)

Galaxy S almak istiyosan onu al.. Tabi bütçe meselesi. Eğer ön kamerayı dert ediyosan ekrandan kısıp (4 inç)Incredible S al . Zaten donanımsal özellikleri aynı.

blacktalon

blacktalon

Üye
androidtürkiye.net te tel alım ödeme garanti ve garanti için ulaşım nasıl oluyor bilen var mı?

CS BETA

CS BETA

Üye
HTC Incredible S, eğer garantiyi dert etmiyeceksen Desire HD' ler 850, Incredible S' ler 920' lerde, Sensation' lar 1050, Galaxy S2' ler 1100 :) bu fiyatta belirttiklerimin hepsi tam içerik ve kayıtlı. S2 de kayıt olmuya bilir dikkat etmedim fiyat yüksek diye ama eminim vardır olmasada 90 TL pasaport hakları :)

P970 diyorsanda birazcık bekle beyazı geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt