Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HTC Incredible S ? HTC Desire HD ? Nokia E7 ? Nokia N8 ? Samsung Galaxy S ? Lg P970 Black ? Hangisi?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blacktalon
Üye
garanti dertler listesinde 1. Sırada o sorunluysa iş zor olur bu fiyata sağlam garanti varsa alınır
Mesajda yazdığım fiyatta garanti olursa grey garanti olur ve aldığınız yere verip değiştirir veya onarırsınız, yerel destek olur,genel olmaz... Alacak arkadaş P970, Desire HD ve Incredible S modellerinden birini seçtiyse belirtiği fiyatlardan daha aşağı ve tam içerikli olarak, garanti dersede 50-100 oynaması lazim ki bu her zaman olmaz yardım edebilirim.
Bunlar dışında LG OPTIMUS 2X' si düşünürse şuanda 880 ve 950 arası gidiyor ve garantisiz
berk bilgin
Üye
Galaxy s2 al kardeş 1.4ghz işldmci 1gb ram ve multitouch ekran işi bitiriyo
CQNSTANT!NE
Üye
Konu Sahibi
HTC İncredible S e Sense 3.0 Gelirmi Acaba? Güncelleme olarak ? Rom atmak istemiyorum aldığım gibi.Zaten garantide ondan birde HTC yetkili servisi KVK dimi? Şİmdiden Teşekkür ederim...
HTC İncredible S e Sense 3.0 Gelirmi Acaba? Güncelleme olarak ? Rom atmak istemiyorum aldığım gibi.Zaten garantide ondan birde HTC yetkili servisi KVK dimi? Şİmdiden Teşekkür ederim...