Galaxy nExUs
Üye
arkadaşım çok merak ettim sen moderatör olduğuna eminmisin daha n8 in özelliklerini bilmiyorsun tabiki bluetooth var sen bunu ıphone gibi sallamalı bi cihazmı zannettin.n900 bence n8de bluetooth varmı
üzme kendini kesin çakma birebir orjinaline benzeyen çakmalar var nerden biliosun dersen arkadaşımın teli ıphone 4 denen zıravadan aldı diğer arkadaşsa amele bu zırvanın çakmasını almış ve beni keklemeye kalktılar ve her ikisinide n8 imle rezil ettimAbi adam olmayız yaw. Geçen amelenin elinde iphone 4 gördüm. Daha ötesi var mı?
Dostum bende kararsızdım. Ama karar verdim N8 alacağım. Niye diye sorarsan her bakımdan n900 den üstün bi cihaz. Karşılaştırma için gsmarena ya bakabilirsin. Artı en büyük özelliği açık kaynak kodu özelliğine sahip Symbian 3 sistemine sahip olmasıdır. Bu ne diye sorarsan söyle söyleyeyim eğer program yazmayı biliyorsan istediğin programı yazıp kullanabilirsin. Yani sertifikaymış kısıtlı uygulamaymış bunlar tarih oluyor. Açık kaynak kodu demek uygulama bolluğu demektir. Youtube da videoları izlersen n8 ile ilgili ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın.
Akıl var mantık var ya n8in fiyatına baktım 1600 tl yazıyoo arkadaşlar sırf 12 mp kamerası var diye bu kadar parada verilmezki oteki ozellikler neye yarar bnde 1600 tl olacakta 12 mp kamera alırım birde wifili 5 mp kameralı iyi kötü bi tel alırım geri kalanada normal bi bilgisayar eder zaten. Lütfen arkadaşlar bu milleti fakirleştiren en temel etmen lüksiyat kendimize biraz dikkat edelim arkadaşlar bu kadar pahalıya da kaçmayalım...
arkadaşım çok merak ettim sen moderatör olduğuna eminmisin daha n8 in özelliklerini bilmiyorsun tabiki bluetooth var sen bunu ıphone gibi sallamalı bi cihazmı zannettin.
Beyler n900 un dokunmatigi basmatik yani n97 ve 5800 la ayni..o yuzden tabiiki n8
ben yolda laptop kullanmadıgım için laptopu dikey kullanma ihtiyacı duymadımki arkadasım.ben n97yi sattım symbiandan bunaldığım için.yazılım hastasıyım o yüzden xperia alacaktım ondanda geçtim n900 almak istiyom ama yolda ben telefon kullanırım msj yazar uygulamalarla ugrasırım.tek elle olunca iyi olurdu ama çift elle yolda yürürsem görgüsüz derler.böyle komutlarla program yükleniyo ediyo biraz gözümü korkuttu ama uğraşmayı severim,n900a androidi yuklemek için alacagım bu cihazı.merak ettiklerimi senin gibi bilgisi olan arkadaslara soruyorum iste..biraz geç kaldım sanki n900 için.keske n97 yi almadan tanısaydım n900ü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?