Beck's
Üye
-
Konu Sahibi
-
ewt bunu gozardi etmemek gerek.. kameradaki iyilestirmelercogu zaman 3. 4. versiyonlarla ya da ondan sonraki versiyonlarla geliyor..evt N900 kamerasi N96 ya gore pekde hos degil 2 cihazida kullaniyorum video cekimindede malesef N900 geride ama sunu unutmamak lazim sanirim... symbianli telefonlarda, nokia yayinladigi yeni guncellemelerde kameradada iyilestirmeler yapiyordu ..belki N900 icinde ayni sey soz konusu olabilir...
ya tamam iyi güzel diyorsunda kardeşim nerede kullanacaksın 12MP fotoyu diyorum ben sana??? yok öyle yok böyle diyorsun... allah aşkına bırakın artık şu lüzumsuz şeylere lüzumsuz paralar harcamayı...Dostum Mega Pixelin fotoğraflamada azımsanmayacak etkisi vardır. Sensör kalitesi ne kadar artarsa resimdeki detaylar da o ölçüde fark edilir olur. İlk geniş açılı Carl Zeiss Lensi Nokia n86 da kullandı ve şimdi de N8 de kullanıyor. İlk fark diyafram aralığının (N86 daki gibi) geniş açılı olması ki bu daha geniş bir alanı göstermesi demektir, İkincisi ise MP büyüdükçe resimdeki detayların artmasıdır ki bunu da ancak resme bakarken zoom yaparsan anlarsın. Burada kimse zaten poster yapma derdinde değil. Ama poster bile yapsan o büyüklükteki detaylı görünüm normal bi görünümden daha da etkileyici olurdu. Önemli olan detayların artması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?