[SHARK]
Üye
:artı: +100Originally posted by ibonline@Sep 24 2005, 09:21 AM
arkadaş telefon sadece foto kalitesi icin alınmaz o zaman fotoğraf makinaları nicin yapıldı yada video kameralar benim görüsüm telefon ihtiyac icindir elindeki telefon ihtiyac karşılıyorsa o kafidir sitedeki eski symbiancılarda dandik javacı oldu daha düne kadar symbian böyleydi möyleydi dediklerini ne tez unuttular benim için su an symbian önemlidir
birde su görüsümü daha belirteyim n serileri icersinde hoşnut duyduğum tek telefon n70 bakalım sabırla bekliyorum
[post=175879]Quoted post[/post]
Originally posted by Gokhan43+Sep 24 2005, 03:32 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(Gokhan43 @ Sep 24 2005, 03:32 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-D@NGE®KML@Sep 24 2005, 03:17 PM
nokiaya bye bye diyemeyiz daha n91 war
ya nerde 650 ye satıyorlar ibo kardeşOriginally posted by ibonline@Sep 25 2005, 08:21 PM
yeter başımızı sisirdiniz k750 böyle w800 böyle
gecenlerde kıl payı ile k750den vazgectim iyikide gecmişim acayip zarar edecektim
suanda garantili 650den satılıyor
tamam resim kalitesi güzel ama sonucta telefon ihitayac icindir defalarca söyledim ben telefonun fotograf makinası niyetine kullanmıyorum amacım farklı ö yüzden suanki telefonum fazlasıyla ihtiyaclarımı karşılıyor
[post=177251]Quoted post[/post]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?