Cihanî Sultan
Üye
Acaba marketten Antutu Benchmark programini yukleyip skoru paylasabilir misin ? Merak ettim kac alacak.
Haluk kardeş ana konuya çalışanlar ve çalışmayanları şimdi ekledim.
S+ ics ile kaç alıyor?Ben de onu merak ettim
---------- Eklendi @ 20:27:20 ---------- Yazıldı @ 20:25:59 ----------
Başka oyun denediniz mi?Bir de imkanınız varsa tarayıcıyı iPhone 4 ile karşılaştırıp sonucu yazar mısınız?Biraz çok oluyorum ama...
S+ ics ile kaç alıyor?Ben de onu merak ettim
---------- Eklendi @ 20:27:20 ---------- Yazıldı @ 20:25:59 ----------
Başka oyun denediniz mi?Bir de imkanınız varsa tarayıcıyı iPhone 4 ile karşılaştırıp sonucu yazar mısınız?Biraz çok oluyorum ama...
birisi alpha portu, diğeri cihaza özel yazılım. ne bekliyordun.Arkadaşım Mert,üşenmeden yazdığın için çok teşekkür ederim.Bir an N9 olabilir mi diye düşündüm ama vazgeçtim,gönlüm Lumia'da.Sağolasın emeklerin için.
Ve XER01 -namıdiğer Lenneth,bir de belki nonamex- sana da alakan için teşekkür ederim.Bilgi için sağol.Bu arada Galaxy S+ ezmiş galiba N9'u.
birisi alpha portu, diğeri cihaza özel yazılım. ne bekliyordun.
N9'un daha iyi olmasını.
işte bir çok şeyi eksik alpha sürüm portunun daha iyi olmasını beklemek çok şey istemek olur.
N9 un SD okuma ve yazma hizi cok iyi, diğer driver eksikleri tamamlanirsa cok rahat 3300 gibi bir skora yaklasir bence.
Bu arada diger hesabimi tahrikten kapatmislar, LYS ye hazirlaniyorum foruma cok bakamiyorum ama ona ragmen birilerini tahrik etmeyi basarmisim
sağlık olsun Hakan nasıl olsa iki hesabın daha var, oralardan devam.
3300 alırsa muhteşem olur. sonuçta power vr sgx530 gpu'su ile çalışıyor.
Bu galaxy s'in de GPU değil mi?
Galaxy s'te sgx540 var. Galaxy s+'da ise adreno 205 var.
S+ napmışlar öyle ya...Android için bence yetersiz o...
o gpu geçen sene çıkan bir telefon için gayet iyi. adreno 205 ile sgx540 aynı güçte gpu'lar. ikisi de 28 milyon poligon çiziyor. aynı şekilde xperia neo v gibi cihazlar da adreno 205 kullanmakta.
sgx 540'ı da optımus 3d ve galaxy nexus gibi üst düzey cihazlarda görebilirsin.
o gpu geçen sene çıkan bir telefon için gayet iyi. adreno 205 ile sgx540 aynı güçte gpu'lar. ikisi de 28 milyon poligon çiziyor. aynı şekilde xperia neo v gibi cihazlar da adreno 205 kullanmakta.
galaxy nexusta mali t400 gpusu var
Bilmiyordum kusura bakmayın lütfen.
serdar o halde adreno 220 sgx 540 dan dahamı üstün oluyor kardeş..?
galaxy nexusta mali t400 gpusu var
evet.
şimdi aslında şöyle bir durum var. normalde sgx540 adreno 205'ten çok daha iyiydi ancak qualcomm adreno 205 için driver güncelleştirmesi getirdi ve şu anda sgx540'tan bazı alanlarda üstün olmuş durumda adreno 205. iki gpu da 28 milyon poligon çiziyor.
adreno 220 ise çok daha güçlü bir gpu 90m pligona kadar çiziyordu yanılmıyorsam. mali 400 ile başabaş takılıyorlar. şu anda adreno 220'nin powervr rakibi sgx 543 ve 544'tür tabi bunlar adreno 220'den daha güçlü. biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir.
---------- Eklendi @ 18:19:42 ---------- Yazıldı @ 18:19:12 ----------
hayır powervr sgx 540 var.
ah hakan ah yine çenen durmamış yemişsin banı .dAcaba marketten Antutu Benchmark programini yukleyip skoru paylasabilir misin ? Merak ettim kac alacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?