bigmod
Üye
aramayı reddedip meegoya geçip arayacaksınız,bu işinize gelmiyorsa android kurmayacaksınız ya da telefon gelmeyeceği saatlerde android kullanacaksınız benim gibi.
Teşekkürler meegoya nasıl geçicez o anda ?
aramayı reddedip meegoya geçip arayacaksınız,bu işinize gelmiyorsa android kurmayacaksınız ya da telefon gelmeyeceği saatlerde android kullanacaksınız benim gibi.
telefonu kapatacaksınız komple sonra açarken meegoyu seçeceksiniz.
hmm telefon kendi meego stabil midir kullanılabilir mi ?
evet kararlı sürüm zaten 3 güncelleme ile çoğu bug düzeltildi.
oyun olarak and. oyunlarını bu telefondan çalıştırabilmek kolay mıdır ?
videoları izlersen cevabı çok rahat görürsün N9 rahat çalıştırıyor oyunları.
meegoya her and. oyunu portlanabiliyor mu ?
hayır öyle bir şey yok.meegoya her and. oyunu portlanabiliyor mu ?
millet bana bunu portlayabilecek varmı KONYA merkezde ben yapmaya açıkcası tırsıyorum bana bunu portlaya bilecek bi abi varmı acaba KONYA da?
xpden yapmaya çalıştım da cihazı görmedi ya bilgisayarı açıp kapatmadım die yada w7 de yapmadım die sen hangisini önerirsin w7mi xpmi
- - - Eklendi - - -
abi bu arada gta3 ün linkinide versene yükleyebilirsem indirip kurayım
Genelde win7 yada ubuntu uzerinden flashliyorum ben cihazi xpdede sorun cikmamasi gerek.
Gta 3'un calisan versiyonu v1.3 sonrasinda guncelleme almis olabilir daha guncel surumlere bakmakta fayda var.
millet hafi çözümünü söylermisiniz

millet benim telde geliştirici modunun eklentilerinin hepsi yüklü ondanmıki yada ben tüm dasyaları bi anda tele attım yüklemeye başlarken hepsi telde ya ondan kurulumu durdurabilecek bi prog mı açık hem ana ekran ayarları programı hemde billboard açıktır. explorerden baktığımda nitdroid yüklü ama sillybootu yükleyemedim. teli kapatıp açıom ama hiçbişi olmamış gibi meego açılıyo.
root olmak devel-su rootme deilmi abi. bide root oluca şu yazının yazması normalmi: BusyBox v1.20.0.git (meego 3:1.20-0.2+0m8) built-in shell (ash) Enter 'help' for a list of built-in commands. yazıyo rootme yazdıktan sonra eklentilermi izin vermio sillybot kurmama
- - - Eklendi - - -
devel-su
rootme
cd /home/user/MyDocs/
tar xjvf /home/user/MyDocs/sillyboot_sci_fi_menu.tar.bz2 -C /
yazdıktan sonraiçindekiler çıkıo ama en sonunda
tar: can't remove old file sbin/preinit: Permission denied
yazıyor bi yardım dellenecem ama bu nitroid yükleme yüzünden
- - - Eklendi - - -
devel-su
rootme
cd /home/user/MyDocs/