N9 NitDroid ICS+Jb Alpha Release kurulum+ Alpha #5 Jb video+ Adım Adım kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

bigmod

Üye
aramayı reddedip meegoya geçip arayacaksınız,bu işinize gelmiyorsa android kurmayacaksınız ya da telefon gelmeyeceği saatlerde android kullanacaksınız benim gibi.

Teşekkürler meegoya nasıl geçicez o anda ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
telefonu kapatacaksınız komple sonra açarken meegoyu seçeceksiniz.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
MertcaN9

MertcaN9

Üye
meegoya her and. oyunu portlanabiliyor mu ?

apenkv ı kast ediyorsan şu anda kısıtlı sayıda 3 oyun filan vardı sanırım ama zamanla gelecektir ha diyicne yapılan bir şey değil zaten liste çıkarmışlar o sıraya göre gideceklermiş.

azraelazrail

azraelazrail

Üye
millet bana bunu portlayabilecek varmı KONYA merkezde ben yapmaya açıkcası tırsıyorum bana bunu portlaya bilecek bi abi varmı acaba KONYA da?

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
millet bana bunu portlayabilecek varmı KONYA merkezde ben yapmaya açıkcası tırsıyorum bana bunu portlaya bilecek bi abi varmı acaba KONYA da?

Kurulum uzunluğu dolayısıyla biraz karışık gelebilir ama çok zor değil siz başlayın takıldığınız yerleri belirtin yardımcı olmaya çalışalım. Yada özel mesaj yoluyla iletişime geçin yardımcı olmaya çalışırım.

azraelazrail

azraelazrail

Üye
xpden yapmaya çalıştım da cihazı görmedi ya bilgisayarı açıp kapatmadım die yada w7 de yapmadım die sen hangisini önerirsin w7mi xpmi

- - - Eklendi - - -

abi bu arada gta3 ün linkinide versene yükleyebilirsem indirip kurayım

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
xpden yapmaya çalıştım da cihazı görmedi ya bilgisayarı açıp kapatmadım die yada w7 de yapmadım die sen hangisini önerirsin w7mi xpmi

- - - Eklendi - - -

abi bu arada gta3 ün linkinide versene yükleyebilirsem indirip kurayım

Genelde win7 yada ubuntu uzerinden flashliyorum ben cihazi xpdede sorun cikmamasi gerek.

Gta 3'un calisan versiyonu v1.3 sonrasinda guncelleme almis olabilir daha guncel surumlere bakmakta fayda var.

saruman_me

saruman_me

Üye
Genelde win7 yada ubuntu uzerinden flashliyorum ben cihazi xpdede sorun cikmamasi gerek.

Gta 3'un calisan versiyonu v1.3 sonrasinda guncelleme almis olabilir daha guncel surumlere bakmakta fayda var.

jb la arama sorunu haledildimi mert yoksa hala n900 deki gibimi..?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
arama çözülmedi hala gerekli tüm bilgiyi konunun ilk mesajında bulabilirsiniz arkadaşlar.

azraelazrail

azraelazrail

Üye
Can’t remove old file sbin/preinit: Permission denied yazıo sillybot atarken ve kapatıp açanda direk meegoya geçiş yapıo nitdroid yüklendi ama hala geçiş yapamıom bi yardım

- - - Eklendi - - -

android imajını ve tar xjvf /home/user/MyDocs/apps2sd_fix_alpha5.tar.bz2 -C /home/nitdroid/ bunu attım ve # simgesini gördüm explorerdan de baktım home de nitdroid klasörü var ama kapatıp açtığımda "press vol up to boot alternative os" yazısını görmüyorum normal olarak telefon başlıyo ve meego açılıyo neyi eksik yaptım bilgi verirmisiniz

azraelazrail

azraelazrail

Üye
millet hafi çözümünü söylermisiniz

azraelazrail

azraelazrail

Üye
millet benim telde geliştirici modunun eklentilerinin hepsi yüklü ondanmıki yada ben tüm dasyaları bi anda tele attım yüklemeye başlarken hepsi telde ya ondan kurulumu durdurabilecek bi prog mı açık hem ana ekran ayarları programı hemde billboard açıktır. explorerden baktığımda nitdroid yüklü ama sillybootu yükleyemedim. teli kapatıp açıom ama hiçbişi olmamış gibi meego açılıyo.
root olmak devel-su rootme deilmi abi. bide root oluca şu yazının yazması normalmi: BusyBox v1.20.0.git (meego 3:1.20-0.2+0m8) built-in shell (ash) Enter 'help' for a list of built-in commands. yazıyo rootme yazdıktan sonra eklentilermi izin vermio sillybot kurmama

- - - Eklendi - - -

devel-su
rootme
cd /home/user/MyDocs/
tar xjvf /home/user/MyDocs/sillyboot_sci_fi_menu.tar.bz2 -C /
yazdıktan sonraiçindekiler çıkıo ama en sonunda
tar: can't remove old file sbin/preinit: Permission denied
yazıyor bi yardım dellenecem ama bu nitroid yükleme yüzünden :D

- - - Eklendi - - -

devel-su
rootme
cd /home/user/MyDocs/

- - - Eklendi - - -

teli flashladıktan sonramı deneyim yoksa

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
millet benim telde geliştirici modunun eklentilerinin hepsi yüklü ondanmıki yada ben tüm dasyaları bi anda tele attım yüklemeye başlarken hepsi telde ya ondan kurulumu durdurabilecek bi prog mı açık hem ana ekran ayarları programı hemde billboard açıktır. explorerden baktığımda nitdroid yüklü ama sillybootu yükleyemedim. teli kapatıp açıom ama hiçbişi olmamış gibi meego açılıyo.
root olmak devel-su rootme deilmi abi. bide root oluca şu yazının yazması normalmi: BusyBox v1.20.0.git (meego 3:1.20-0.2+0m8) built-in shell (ash) Enter 'help' for a list of built-in commands. yazıyo rootme yazdıktan sonra eklentilermi izin vermio sillybot kurmama

- - - Eklendi - - -

devel-su
rootme
cd /home/user/MyDocs/

- - - Eklendi - - -

devel-su
rootme
cd /home/user/MyDocs/

- - - Eklendi - - -

teli flashladıktan sonramı deneyim yoksa

Lutfen dedigim gibi open mode kernelini tekrar flashlayiniz. Bu sorun ondan kaynaklaniyor.

Üst Alt