N9 NitDroid ICS+Jb Alpha Release kurulum+ Alpha #5 Jb video+ Adım Adım kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
hocam eleştirmedim ki projeyi elbette harika bir iş yapıyorlar neden böyle bir tekpi verdiniz anlamadım ben sadece şu hali ile sadece android tadı veren oyunsal bir düzenek olarak gördüğümü söyledim hani sadece android ile uzun bir müddet kullanmak için telefonu görüşme de şart o yüzden dedim

Maalesef uslubunuz yuzunden o sekilde anlasildi. Telefon gorusmesi disindada sistem pekala kullanilabilir ekstra bi urunle telefon gorusmesi ozelligi eklenebilecegini dusunuyorum fakat o urun trde yok. Gps ve uygulamalarda calisiyor sistem su haliyle diger ihtiyaclarada cevap veriyor daha oncede yazmistim skype viber vb... Prolarla gorusme yapmak mumkun. Eger cok telefon gorusmesi yapan biri degilseniz sesli gorusme olayi cok muhim bi olay degil yok eger onemliyse cozum bulmak degil 20 30 liralik bi telefon bulunur el altinda hattinizi nitdroid kullanirken o cihazda kullanabilirsiniz.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Maalesef uslubunuz yuzunden o sekilde anlasildi. Telefon gorusmesi disindada sistem pekala kullanilabilir ekstra bi urunle telefon gorusmesi ozelligi eklenebilecegini dusunuyorum fakat o urun trde yok. Gps ve uygulamalarda calisiyor sistem su haliyle diger ihtiyaclarada cevap veriyor daha oncede yazmistim skype viber vb... Prolarla gorusme yapmak mumkun. Eger cok telefon gorusmesi yapan biri degilseniz sesli gorusme olayi cok muhim bi olay degil yok eger onemliyse cozum bulmak degil 20 30 liralik bi telefon bulunur el altinda hattinizi nitdroid kullanirken o cihazda kullanabilirsiniz.

her söylediğinize saygı duyuyorum bu büyük bir yenilik ve güzellik ama inanın ki görüşme olmadan da olmaz :D

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
her söylediğinize saygı duyuyorum bu büyük bir yenilik ve güzellik ama inanın ki görüşme olmadan da olmaz :D

Dediğim gibi kurulmak istendikten sonra bunlar çok büyük engeller ve takılacak konular değil. Eğer başka bi sorunuz varsa özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz daha fazla konuyu amacından saptırmak istemiyorum.

pRime.

pRime.

Üye
muhtemelen nitdroid projesi jolla ile yavaş yavaş sonlandırılır. ne dersin mert?

PalmerTech

PalmerTech

Üye
ertooth

ertooth

Üye
Mert_1047 Kardeş şöyle bir sorun var paylaşmak istedim android'te geciş yaptıktan sonra herhangi bir web tarayıcısı ile internete bağlandım sonra web sitedelerdeki bütün görsellerin megoo işletim sistemine geçiş yaptıktan sonra Galerisinde bir sürü resim gözükmektedir.İşi anlamanız için şöyle örnek vereyim,bilgisayarda olan tempory files vardır bir takım resim veya dosyalar buraya atılır.İşte burada Android'de buna benzer bir klasör var internette dolaşırken resimleri bir klasöre atıyor.Bu klasöre atılan resimler megoo işletim sistemine geçtikten sonra Galeri'de gözükmektedir.Bunu paylaşmak istedim.

PalmerTech

PalmerTech

Üye
Mert_1047 Kardeş şöyle bir sorun var paylaşmak istedim android'te geciş yaptıktan sonra herhangi bir web tarayıcısı ile internete bağlandım sonra web sitedelerdeki bütün görsellerin megoo işletim sistemine geçiş yaptıktan sonra Galerisinde bir sürü resim gözükmektedir.İşi anlamanız için şöyle örnek vereyim,bilgisayarda olan tempory files vardır bir takım resim veya dosyalar buraya atılır.İşte burada Android'de buna benzer bir klasör var internette dolaşırken resimleri bir klasöre atıyor.Bu klasöre atılan resimler megoo işletim sistemine geçtikten sonra Galeri'de gözükmektedir.Bunu paylaşmak istedim.

sadece androidden meegoya geçince değil, bazı meego uygulamaları da aynı şeyi yapıyor maalesef

- - - Eklendi - - -

belki web tarayıcısını temizlemek çözüm olabilir androidi kapamadan önce

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi

Bunun önüne geçmek için MyDocstaki Android klasörüne trackerda engel atmak gerekiyor. Cihaza quick tweak kurulması lazım kurunca yardımcı olabilirim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Aynen Mert bu sorun bende de var kardeşim bir çok resim galeride görünüyor.

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Aynen Mert bu sorun bende de var kardeşim bir çok resim galeride görünüyor.

O zaman bi kaç kişi belirtmiş yazayım

Quick Tweaki açıyoruz.

P ye basıp enterlıyoruz.

1. Add my folder to ignoreddirectory

1.Add 1 Folder

Android yazıp enterlıyoruz ardından android klasörünü taramamaya başlıyor cihaz.

Diğer klasörleride bu şekilde taramaya kapatmak mümkün bunun ardından galeri müzik çalar vb... diğer yerlerde o klasörlere ait içerikler görüntülenmeyecektir. Diğer istemediğimiz klasörleri taramaya kapatmak için yapmamız gereken en son aşamada android yazmak yerine mydocsun içinde yer alan taranmasını istemediğimiz klasörün adını yazmaktır.

Bizzat kendi kullandığım metoddur sorunsuz çalışmaktadır NitDroid sonrası gelen oyun datalarıyla vs... 15.000 parçanın üzerinde gösteren müzik çalarımı bu şekilde eski haline çevirdim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
işe yaradı Mert teşekkürler.

ertooth

ertooth

Üye
Saygı değer mert_1047 kardeş Asphalt 6 Hd Gameplay oyunu yüklemişsiniz bende yüklemek istiyorum nasıl yükleneçeği hakkında bilginiz varmı..

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Saygı değer mert_1047 kardeş Asphalt 6 Hd Gameplay oyunu yüklemişsiniz bende yüklemek istiyorum nasıl yükleneçeği hakkında bilginiz varmı..

Kurduğum sürüm 1.0.1 sürümüdür. 1.0.1 sürümünü bulursan muhtemel olarak çalışacaktır yanlız en son Alpha#3 ve 4'te kurmuştum 5 için bi takım ayarlamalar yapmak gerekebilir olmazsa yardımcı olmaya çalışırım.

bigmod

Üye
telefon android ile çalışırken arama geldiğinde ne olacak ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aramayı reddedip meegoya geçip arayacaksınız,bu işinize gelmiyorsa android kurmayacaksınız ya da telefon gelmeyeceği saatlerde android kullanacaksınız benim gibi.

Üst Alt