N9 NitDroid ICS+Jb Alpha Release kurulum+ Alpha #5 Jb video+ Adım Adım kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
Şebeke ile ilgili bir sorun yok ki hat çekiyor mobil şebeke bağlantısı kuruluyor şuan için bence en önemli günlük kullanıma engel sorun telefon görüşmesidir o da er yada geç çözülecektir. Düzeltilmesini istemek güzel ama bazı şeyler için fedakarlık etmek lazım bu aşamada bağış yapmak önemli.

Bu arada arkadaşlar iki gün bişey yazmayayım konuya sohbet ortamına çeviriyorsunuz gene bir video hazırlamak gerekiyor anlaşılan :) Size şöyle sixasisli filan bir video hazırlayayım en iyisi kayıt yapacağım makinede hazır gelmişken :)

Mert arkadaşım, en son çıkan sürüm de ne gibi hatalsr var ?o sürüm ne zaman gelecek jeli bon lu olan yani:D

o sürüm de neler düzelecek ?

Arama yapma ve kamera sorunu düzeltiebilir bişi mi ?

Geliştirici tamamen sorunsuz hale getirsin ve tün android oyunları sorunsuz açsın ve oyunları cihaz da kasma vb bir durum olmadan oynayalım ben ufak bi destek olmayı düşünürüm o zaman

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
önce destek olacak ki adam yapacak kardeşim istediğin şeyler hiç basit olmayan bişey

• Beğen
Tepkiler: Yönetici___
pRime.

pRime.

Üye
android i düzgün kullanmak istiyorsanız android cihazı almalısınız. N9da tam bir android görmek pek mümkün değil.

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Mert arkadaşım, en son çıkan sürüm de ne gibi hatalsr var ?o sürüm ne zaman gelecek jeli bon lu olan yani:D

o sürüm de neler düzelecek ?

Arama yapma ve kamera sorunu düzeltiebilir bişi mi ?

Geliştirici tamamen sorunsuz hale getirsin ve tün android oyunları sorunsuz açsın ve oyunları cihaz da kasma vb bir durum olmadan oynayalım ben ufak bi destek olmayı düşünürüm o zaman

Ben sizin isteğinizi söyleyeyim mi klasik yurdum insanı mantığı:

Bizimki ucuz olacak, sorunsuz olacak, sağlam olacak vs... bu mantıkla cihaz alınmaz kesin ihtiyaçlarınızı ortaya koyarsınız bütçenizde varsa ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa cihazda kafanıza yatıyorsa alırsınız.

Bir kere nitdroid projesinin port ve gönüle dayalı bir proje olduğunu unutmayalım.

Nitdroid projesi Aşama aşama gözle görülür farkların olduğu bir proje ve bence şu aşamaya kadar gayet başarılı performans benim için tatminkar.

Kamera ve arama elbet çözülebilir ama kamera kısmı daha komplike ve zor çalışanlar ilk mesajda verildiği gibidir. Pek ek bişey çıkmadığından güncellemedim.

Cihaz şuan uygun fiyata siz diyorsunuz ki herşey olsun sonra destek veririm bağış mantığı bu mantıkla yürümez bişeyler vereceksinki bişeyler alacaksın.

Son husus sorunsuz bir port bekliyorsan yanlış yerdesin illa N9 istiyorsan tam zamanı 999tl kampanyası ciddi N9 arayanlar için çok iyi kampanya.

Sorunsuz android arıyorsan yanlış yerdesiniz. Gidin android cihazı alın derimki onda bile sıkıntılar yaşanıyor.

Benim yazacaklarım bu kadar. Jelibon için kesin bir tarih yok konuyu takip etmeniz yeterli.

bu gidişle bizim bebe büyüyünce o kullanır heralde 2.2 froyo bile razıyız artık

İngilizce olarak anlatım mevcut daha kaç defa diyeceğim bilmiyorum ama betadan önce anlatım yapmayacağımızı söyledim. İsteyen kurabilir kurulum sonrası oluşan sorunları en aza indirmek için betayı bekliyoruz. Biraz ingilizceniz varsa deneme yanılmayla kurabilirsiniz ancak kurulum sonrası Meegoda performans kayıpları vb... küçük sorunlar oluşabilir. Ben bunları risk alarak kurdum.

• Beğen
Tepkiler: FirstPioneer ve pRime.
memolim83

memolim83

Üye
bende betayı bekliyorum zaten beta geç kaldı dedim. Hayırlısıyla gelir

anılbaran

anılbaran

Üye
haklısın mert

- - - Eklendi - - -

Sorunsuz android istemiyom.Yarım yamalak olmasın yeter. Cihazı alınca yardım yapayım

avcitalip

avcitalip

Üye
haklısın mert

- - - Eklendi - - -

Sorunsuz android istemiyom.Yarım yamalak olmasın yeter. Cihazı alınca yardım yapayım

o fiyata n9 için iyi fiyat ama eğer jb yi de destekliyen bir gs2 almak istersen dün mü ne hepsiburada.com'da 1.100 küsürdü öneririm yani

memolim83

memolim83

Üye
jb ney acaba

memolim83

memolim83

Üye
Bir turlu cikmadi bende lg optimus 3d ile takas yaptim hakikaten guzel telefib cift cekirdekli 4.3 inc ekran 3d si mukummel

pRime.

pRime.

Üye
Bir turlu cikmadi bende lg optimus 3d ile takas yaptim hakikaten guzel telefib cift cekirdekli 4.3 inc ekran 3d si mukummel

N9'u android için almakla başta hata etmişsiniz bence. Sonuçta nokia size bu cihazı meego yüklü veriyor android yüklü değil.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve Yönetici___
dawid

dawid

Üye
bende ilk ve son defa androidli cihaz almistim oda lg optimus 3d oldu ve parama yazik oldu android zaten kendisi stabil degil tam bi felaket butun uygulamalar bi sure sonra kapaniyor lg cihaz olarak ta cok yetersiz cift cekirdek ama cok yavas sizi uzmek icin soylemiyorum ama nokiadan baska cihazda yapamazsiniz sadece tecrubemi gorusumu aktardim uzduysem ozur dilerim ha bu arada lg yi verip n9 aldim cok memnunum sorunsuzcok sukur

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar nitdroid dışı konular için lütfen konuyu kullanmayalım.

Bu arada başka bi konu açılıp paylaşılmıştı ama fırsat olmadığından bir türlü konumda paylaşamamıştım E-yes geçtiğimiz günlerde Jelly Bean'e dair kısa bir video sunmuştu. Şimdi izleme fırsatım oldu güzel görünüyor.

Buradan ulaşabilirsiniz:

• Beğen
Tepkiler: Yönetici___ ve Cihanî Sultan
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Arkadaşlar nitdroid dışı konular için lütfen konuyu kullanmayalım.

Bu arada başka bi konu açılıp paylaşılmıştı ama fırsat olmadığından bir türlü konumda paylaşamamıştım E-yes geçtiğimiz günlerde Jelly Bean'e dair kısa bir video sunmuştu. Şimdi izleme fırsatım oldu güzel görünüyor.

Buradan ulaşabilirsiniz:

Evet gayet stabil :D

PalmerTech

PalmerTech

Üye
e-yes'in forumunda bu konuyu bulamadım ama, 4.1'i duyurmadı mı acaba orda daha?

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
e-yes'in forumunda bu konuyu bulamadım ama, 4.1'i duyurmadı mı acaba orda daha?

Hayır sadece fikir verme amaçlı çekmiş, videoyu twitterındada vermedi sessiz sedasız bir paylaşım oldu :)

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Hayır sadece fikir verme amaçlı çekmiş, videoyu twitterındada vermedi sessiz sedasız bir paylaşım oldu :)
Neden Bu kadar kısa çekiyoki :D Ama GS3'e Xda Developers'ın getirdiği Jelly Beandan kesinlikle Daha stabil :D

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi

Neden Bu kadar kısa çekiyoki :D Ama GS3'e Xda Developers'ın getirdiği Jelly Beandan kesinlikle Daha stabil :D

Az ama öz bence yeterli menü geçişleri vs... göstermiş yeterlidir. E-yes'in işi video çekmek değil sonuçta geliştirmek. Kullanıma sunulunca birçok video kullanıcılar tarafından paylaşılır.

dawid

dawid

Üye
mert hocam youtube de konu ile alakali videolarda eger yanlis anlamadiysam androidli n9 la cagri yapiyor sesli arama galiba ne dersiniz

Üst Alt