Mert arkadaşım, en son çıkan sürüm de ne gibi hatalsr var ?o sürüm ne zaman gelecek jeli bon lu olan yani
o sürüm de neler düzelecek ?
Arama yapma ve kamera sorunu düzeltiebilir bişi mi ?
Geliştirici tamamen sorunsuz hale getirsin ve tün android oyunları sorunsuz açsın ve oyunları cihaz da kasma vb bir durum olmadan oynayalım ben ufak bi destek olmayı düşünürüm o zaman
Ben sizin isteğinizi söyleyeyim mi klasik yurdum insanı mantığı:
Bizimki ucuz olacak, sorunsuz olacak, sağlam olacak vs... bu mantıkla cihaz alınmaz kesin ihtiyaçlarınızı ortaya koyarsınız bütçenizde varsa ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa cihazda kafanıza yatıyorsa alırsınız.
Bir kere nitdroid projesinin port ve gönüle dayalı bir proje olduğunu unutmayalım.
Nitdroid projesi Aşama aşama gözle görülür farkların olduğu bir proje ve bence şu aşamaya kadar gayet başarılı performans benim için tatminkar.
Kamera ve arama elbet çözülebilir ama kamera kısmı daha komplike ve zor çalışanlar ilk mesajda verildiği gibidir. Pek ek bişey çıkmadığından güncellemedim.
Cihaz şuan uygun fiyata siz diyorsunuz ki herşey olsun sonra destek veririm bağış mantığı bu mantıkla yürümez bişeyler vereceksinki bişeyler alacaksın.
Son husus sorunsuz bir port bekliyorsan yanlış yerdesin illa N9 istiyorsan tam zamanı 999tl kampanyası ciddi N9 arayanlar için çok iyi kampanya.
Sorunsuz android arıyorsan yanlış yerdesiniz. Gidin android cihazı alın derimki onda bile sıkıntılar yaşanıyor.
Benim yazacaklarım bu kadar. Jelibon için kesin bir tarih yok konuyu takip etmeniz yeterli.
bu gidişle bizim bebe büyüyünce o kullanır heralde 2.2 froyo bile razıyız artık
İngilizce olarak anlatım mevcut daha kaç defa diyeceğim bilmiyorum ama betadan önce anlatım yapmayacağımızı söyledim. İsteyen kurabilir kurulum sonrası oluşan sorunları en aza indirmek için betayı bekliyoruz. Biraz ingilizceniz varsa deneme yanılmayla kurabilirsiniz ancak kurulum sonrası Meegoda performans kayıpları vb... küçük sorunlar oluşabilir. Ben bunları risk alarak kurdum.