N9 NitDroid ICS+Jb Alpha Release kurulum+ Alpha #5 Jb video+ Adım Adım kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

PalmerTech

PalmerTech

Üye
nitdroid'i kastetmiştim. -.- evet yükledim. ama store dan yükleyemedim. apk dosyasını buldum internetten çünkü store da yok. ama gercekten indirdiğim sürümden mi kaynaklanıyor bilmiyorum oyun kasıyor. oynanıyor ama kasıyor çok rahat değil. 500.000 küsür yapabildim en fazla. çok hızlandığında bazen geç algılanıyor ve geç algılanması yanmama sebep oluyor

ekran çözünürlüğü uyumsuz olabilir, işlemci türü uyumsuz olabilir vs.. biliyorsunuz çoğu oyun her telefona göre farklı optimize özelliklerle geliyor. işlemci vb özellikleri n9 a yakın bit telefon için o oyunu arayın bence, çözüm olabilir.

pRime.

pRime.

Üye
lg optimus black için olanını arayın.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
tekrar kurdum nitdroidi bu sefer meego da hiç sıkıntı olmadı gece açıp oyun oynamak son dereve keyifli hem de meego nun o mükemmelliğinden mahrum olmuyorsun.. N9 tutkudur ve sadece tutkusu olanlar kullanmalı :oke:

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
nitdroid'i kastetmiştim. -.- evet yükledim. ama store dan yükleyemedim. apk dosyasını buldum internetten çünkü store da yok. ama gercekten indirdiğim sürümden mi kaynaklanıyor bilmiyorum oyun kasıyor. oynanıyor ama kasıyor çok rahat değil. 500.000 küsür yapabildim en fazla. çok hızlandığında bazen geç algılanıyor ve geç algılanması yanmama sebep oluyor

Temple run kurup birde ben deneyeyim. Stabil çalışan sürümü sunarım.

Bu arada ekstra olarak arkadaşalr planlanan geniş video işi yoğunluktan dolayı aksamıştı. Bir iki güne sunacağım. Uygulamalar oyunlar genel hatlarıyla hazır :).

Bu arada ekstra bir bilgi daha normalde ücretsiz olan ve mağazada cihazınız uyumsuz hatası veren uygulamalar için nitdroidde 1mobile.com a girin downloada basın apkyi kurun 1mobile marketiniz hayırlı olsun 300.000 üzerinde ücretsiz uygulama barındırıyor bilgisayardanda kullanabilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

Nitdroid kurulumu yapmış arkadaşların bilgisine:

Evet arkadaşlar app2sdfix şartmış olay anlaşıldı uygulama yüklenemedi vb... hataları jelly beanden kaynaklı değil olayın sebebini anladım bazı uygulamalar direk karta kuruyor kendini ve app2sdfix olmadığı için kendini karta kuramıyor yüklenemedi hatası veriyor bu olayı bu fixle çözüyoruz. Fixi uyguladıktan sonra bütün uygulamaları sorunsuz kurabilirsiniz. Ben farklı düşünmüştüm mesele şimdi anlaşıldı. Nitdroid kuran herkes anlatımdan app2sdfixi uygulasın anlatım güncellendi.

Arkadaşlar Temple runı buradan indirip 500.000 i geçmeyi deneyebilirmisiniz.

Arkadaşlar sizler için geniş çapta bir video çekmeye çalıştım yaklaşık yarım saatlik bir video hazırladım. Çalışan oyunları kısa kısa göstermeye çalıştım. Yarın gündüz yüklemeyi düşünüyorum videoyu bilgilerinize.

Huzunlarınızda NitDroid Alpha#5 Videom İyi Seyirler:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
pRime.

pRime.

Üye
Video süper olmuş eline sağlık mert çok iyi çalışıyor oyunlar falan.

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Video süper.Ellerine sağlık.Asphalt 7 nasıl çalışıyor peki onu merak ettim.Göremedim de:D

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Video süper.Ellerine sağlık.Asphalt 7 nasıl çalışıyor peki onu merak ettim.Göremedim de:D

Asphalt 7 tum mudahalelere ragmen calismiyor :). Asphalt7 yi baska bi cihazda oynadim sunu soyleyebilirim asphalt6nin grafiklerle sisirilmis hali hatta muzigi bile asphalt 6nin remixi gibi olmus bi cok haritaya ekstra grafikler eklemisler oyuna cesitli modlar gelmis bu kadar :). Yorumlariniz icin tesekkur ederim arkadaslar.

Asphalt7nin tahminim o ki simdilik powervr cihazlarla uyumu yok modlu bi surum cikarsa o sekilde oynariz.

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Asphalt 7 tum mudahalelere ragmen calismiyor :). Asphalt7 yi baska bi cihazda oynadim sunu soyleyebilirim asphalt6nin grafiklerle sisirilmis hali hatta muzigi bile asphalt 6nin remixi gibi olmus bi cok haritaya ekstra grafikler eklemisler oyuna cesitli modlar gelmis bu kadar :). Yorumlariniz icin tesekkur ederim arkadaslar.

Asphalt7nin tahminim o ki simdilik powervr cihazlarla uyumu yok modlu bi surum cikarsa o sekilde oynariz.

Tamamdır.:oke:Ben de diyorum kaç kere sayfasında durdu bekledi neden açmadı diye.Asphalt 6'nın benzeriyse zaten para verseler gene oynamam.Hiç sürüş zevki yok.

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır.:oke:Ben de diyorum kaç kere sayfasında durdu bekledi neden açmadı diye.Asphalt 6'nın benzeriyse zaten para verseler gene oynamam.Hiç sürüş zevki yok.

Grafikler filan o yonde ama yigidi oldur hakkini yeme oyuna baya bi araba eklemisler boyle yaptiklari isi kapatmak icin :). Asphalt5-6 arasi farkliydi ama 6'dan 7'ye buyuk bi fark gozlemleyemedim.

Bu arada real racing 2 de calisiyor videoda hot pursuiti gosterdigim icin oynama geregi duymadim.

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Grafikler filan o yonde ama yigidi oldur hakkini yeme oyuna baya bi araba eklemisler boyle yaptiklari isi kapatmak icin :). Asphalt5-6 arasi farkliydi ama 6'dan 7'ye buyuk bi fark gozlemleyemedim.

Bu arada real racing 2 de calisiyor videoda hot pursuiti gosterdigim icin oynama geregi duymadim.

Tekrardan teşekkürler.İnşallah Real Racing 3'ü de çalıştırır.

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Tekrardan teşekkürler.İnşallah Real Racing 3'ü de çalıştırır.

Power Vr desteği olursa çalıştırır. Top ea games'de :). Ea Games iyidir böyle ayrım yapmıyor büyük ihtimal çalışır ea games'in hangi oyununu denediysem çalışıyor yanlız kontrolleri pek hoşuma gitmiyor. Sırf sensörle kontrol ediliyor başka kontrol seçenekleri artık en azından real racing 3'de gelse iyi olur.

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Power Vr desteği olursa çalıştırır. Top ea games'de :). Ea Games iyidir böyle ayrım yapmıyor büyük ihtimal çalışır ea games'in hangi oyununu denediysem çalışıyor yanlız kontrolleri pek hoşuma gitmiyor. Sırf sensörle kontrol ediliyor başka kontrol seçenekleri artık en azından real racing 3'de gelse iyi olur.
Evet araba yarışlarını ekrandan oynamak bana daha kolay geliyor:oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben şahsen sensör sevenlerdenim :ehe

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
ben şahsen sensör sevenlerdenim :ehe

Sensör iyidir ama ea gibi pcdede bi efsane bi oyun firmasının en azından bi gameloft kadar kontrol seçeneği koyması gerekiyor. Sırf sensörle oynayan oyunculara hitap etmemesi gerekiyor yaptıkları oyunların. Müşteri velinimettir sonuçta :). Yoksa grafik olarak filan olsun yaptıkları oyunları takdir ediyorum genelde ea oyunlarında sorunda çıkmıyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen katılıyorum ea daha çok kitleye hitap etmeli.. Fifa 13 ü o yüzden beğenmedim 12 den farkı yok gibi ama yine de çok satıyor anlamadım iphone5 gibi :hmmm

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Arkadaşlar şimdi ben android yükleyince meego da kalıyor mu telefonda yoksa siliniyor mu.

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şimdi ben android yükleyince meego da kalıyor mu telefonda yoksa siliniyor mu.

Lütfen anlatımı okuyunuz sorunun cevabı anlatımda mevcuttur. Anlatım ilk mesajdadır. Ve bi çok sorunun cevabı nitdroid kurulumunun anlatımını yaptığım linkte mevcut.

KxTR79

KxTR79

Üye
ya mert abi nitdroid yukleyince her rebbot yada boot sonrasi bazi modemler de veri cekilmiyodu ya pcye baglamak grrekiyodu bunun baska bi cozumu yokmu ?

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Hocam Açıklamada garanti dışı kalacak demişsin telefon bozuldu diyelim ama bozulmadan önce ben nitroidi telefondan kaldırdım.o zaman nasıl anlaşılacak garanti dışı kaldığı.sanırım anlaşılmaz öyle değil mi?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Hocam Açıklamada garanti dışı kalacak demişsin telefon bozuldu diyelim ama bozulmadan önce ben nitroidi telefondan kaldırdım.o zaman nasıl anlaşılacak garanti dışı kaldığı.sanırım anlaşılmaz öyle değil mi?

RootFS + eMMC Flash yani Flash atarsanız garanti dışı kalmaz,hatta bir arkadaş cihazında nitdroid varken garantiye yollamış farketmemişler ve onarımını yapmışlardı. :)

Flash işlemini buradan gerçekleştirebilirsiniz ;

http://www.maxicep.com/meego/nokia-n9-flash-anlatim-713254.html

• Beğen

Üst Alt