bn de aynen öle düşünüyon valla nokia n9 un sesini yükseltelim herkes bunun müthiş bir telefon olduğunu bilmeliTabiki yükleyebilecegizbenimde yüklemek istememin tek sebebi bu telefonun ne kadar iyi oldugunu herkese göstermek.. Bazıları çıkmış iphone varken neden nokia alıyosun diyo adamın canını sıkıyo
![]()
yüz kilidi neden yok n9 unda önde kamerası var olması lazım değilmigoogle play gelir ancak yüz tanımalı kilit yok.
yüz kilidi neden yok n9 unda önde kamerası var olması lazım değilmi
peki zamanla düzeltilecek mi zamanla eksikler düzeltiliyo ya o yüzden soruyorum
var ancak kameralar çalışmıyor nitdroidde.
peki zamanla düzeltilecek mi zamanla eksikler düzeltiliyo ya o yüzden soruyorum
eğer kameralar çalışmazsa işletim sistemi ne kadar iyi olur bilmiyorum eğer başka önemli kusurları varsa kamera gibi bu işletim sisteminin ne anlamı kalıyor bilmiyorum valla bu hidişle kurmayacam gibi görünüyor bu işletim sistemini
kameranın düzeltilmesi için bildiğim kadarıyla android kullanan bir cihazda da aynı kameradan olması gerekiyor yani zor gibi çünkü nitdroid biraz da n9un android cihazlarına olan donanım benzerliği sayesinde geliştiriliyor.

Şahsen n9 alırken android için almadım ve hatta belki hiç kurmam. Sonuçta sistemin port işiyle de tek bir kişi ilgileniyor eksiklerinin olması pekala normal. Bana göre N9 android için değil meego için kullanılır. Android oyun konsolları için güzel bir sistem olabilirmiş zira bunun dışında pek bir numarası yok.

peki google play önemli değilmi ben pek bilmiyorum bu konularıda ondan soruyomŞahsen n9 alırken android için almadım ve hatta belki hiç kurmam. Sonuçta sistemin port işiyle de tek bir kişi ilgileniyor eksiklerinin olması pekala normal. Bana göre N9 android için değil meego için kullanılır. Android oyun konsolları için güzel bir sistem olabilirmiş zira bunun dışında pek bir numarası yok.
Tarayıcısı da iyi.![]()
Tarayıcısı da iyi.![]()

tarayıcısı gayet iyi. çok şaşırtıyor insanı. yükleme hızı zamandan zamana değişiyor. sana gönderdiğim video'da mesela tam performans değildi, daha hızlı olduğu zamanlar oluyor. opera da aynı şekilde hızlı.
sırf bunun için bir video daha çekmeyi düşünüyorum

jeli bonmudur nedir o sürümde gelsin biran önce sabırsızlanıyorum . Kamera ve şebeke ve diger sorunlar düzeltilsin ne olurr yaa![]()
![]()
Size şöyle sixasisli filan bir video hazırlayayım en iyisi kayıt yapacağım makinede hazır gelmişken 
Şebeke ile ilgili bir sorun yok ki hat çekiyor mobil şebeke bağlantısı kuruluyor şuan için bence en önemli günlük kullanıma engel sorun telefon görüşmesidir o da er yada geç çözülecektir. Düzeltilmesini istemek güzel ama bazı şeyler için fedakarlık etmek lazım bu aşamada bağış yapmak önemli.
Bu arada arkadaşlar iki gün bişey yazmayayım konuya sohbet ortamına çeviriyorsunuz gene bir video hazırlamak gerekiyor anlaşılanSize şöyle sixasisli filan bir video hazırlayayım en iyisi kayıt yapacağım makinede hazır gelmişken
![]()