N9 NitDroid ICS+Jb Alpha Release kurulum+ Alpha #5 Jb video+ Adım Adım kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

dawid

dawid

Üye
bende onu demistim neyse cagri yapmasi imkansiz diyorsun yani

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
imkansız değil hiçbirşey ;)

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar dün gece itibariyle cihazı Pr 1.3'e yükselttim şuanda nitdroid'i yeniden kuruyorum. Sixasisli video işi maalesef gerekli uygulamaları indirmeye bir türlü fırsat bulamadığım için yattı.

Ekstra olarak geçen gün yaptığım bir test sonucu cihaza bluetooth gps bağlayıp yada gps'i olan bir cihazın gpsini bluetooth yoluyla N9'a aktarıp nitdroid'de farklı navigasyon uygulamalarımını kullanmamızda mümkün. Elimde uygulama olarak iGo vardı gayet başarılı bir şekilde konumumu saptadı.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Mert olumlu olumsuz tecrübelerini yazarsan jelly beanden önce ben de kurarım belki

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Mert olumlu olumsuz tecrübelerini yazarsan jelly beanden önce ben de kurarım belki

Olumlularda olumsuzlarda mevcut konuda belirttim.

Olumsuzlara kısaca değinecek olursam 1.2de gözlemlediklerim:

Meego'da performans kayıpları,
Bazı wireless ağlarında modemden kaynaklı (Önceki modemimde sorun vardı şuan fibere geçince verilen modemde sorun yaşamıyorum) boot/reboot sonrası veri çekememe problemi (Cihazı her boot sonrası usb ile pc yada şarja takınca çözülüyor).
Belki ben cihaza aşırı yüklendiğimden oluşuyordur yada open modeunda etkisi olabilir cihaz dolmaya başladıkça sapıtıyor (Cihazı doldurmadan kastım neredeyse ağzına kadar doldurma 150mb boşa düştüğüm zamanlar oldu :) )
En kritik sorun bazen heyecanlı dakikalar yaşatabilir özellikle ilk kurduktan sonra, Cihazın şarjı komple bitip hemen şarja takmadığınızda bir süre cihazı boot etmekte yaşanan sıkıntılar cihaz tam boot olana kadar ekrana görüntü gelmemesi şuan custom sillyboot (Multiboot menüsü kullanıyorum bununla beraber bu sorunları azalttım. Ama genede mevcut.)

Nitdroidle alpha#4le birlikte tek bir sorun oluştu ama bendeki alpha4 imaj en günceli değildi şimdi bi daha deneyeceğim önceden yoktu cihaz nitdroiddeyken usbyi bağladığımda şarj olması lazım olmuyor pc'ye bağlayıp android sdk ile adb terminali lazım oluyor kullanamıyoruz. Boot etmeden önce kablo takılıp cihaz boot edilirse şarj oluyor adb'ye bağlanıyor.

Aklıma gelenler bunlar onun dışında cihazı nitdroidde kullanırken şimdiye kadar reset atma durumları olmadı.

Bu sorunlar haricinde open mode kerneli cihazda kalıcı sorun oluşturabilir cihazınız flashlama sonrası garanti kalabilir.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaslar alpha 5 gyla cikti :) (Android 4.1.1 aosp tabanli :) ) Kurup ilk izlenimlerimi aktaracagim birde kisa bir video sunabilirim.

PalmerTech

PalmerTech

Üye
Evet arkadaslar alpha 5 gyla cikti :) Kurup ilk izlenimlerimi aktaracagim birde kisa bir video sunabilirim.

merakla bekliyoruz, test videoları çok eğlenceli oluyor. biraz uzun tutabilirsen çok güzel olur :)

• Beğen
mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve Yönetici___
mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar merakla beklenen nitdroid anlatımı hazırdır buradan ulaşabilirsiniz :)

Arkadaşlar ekstra olarak dolu dolu bir video hazırlığı içerisindeyim bu sefer daha uzun bir video olacak. Beklemede kalın :)

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve Yönetici___
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
başarıyla kurmuş bulunuyorum :bigstar:

• Beğen
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Ben kuramamış :D :( :(

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ben de kurayıö bari..:D

frankendream

Üye
bi dk biz bunda temple run oynayamıyo muyuz ?

frankendream

Üye
nitdroid'i kastetmiştim. -.- evet yükledim. ama store dan yükleyemedim. apk dosyasını buldum internetten çünkü store da yok. ama gercekten indirdiğim sürümden mi kaynaklanıyor bilmiyorum oyun kasıyor. oynanıyor ama kasıyor çok rahat değil. 500.000 küsür yapabildim en fazla. çok hızlandığında bazen geç algılanıyor ve geç algılanması yanmama sebep oluyor

Üst Alt