N9 Alıyorum ama Sorularım Var ! !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
N9 Alıyorum ama Sorularım Var ! !
Arkadaşlar

Linkteki siteden orjinal telefon alıyorum Siteden alışveriş yapan varmı güvenilirmi ?

Çook Mutluyum :biggrin:

plajterligi

plajterligi

Üye
Ben o siteden alışveriş yapmadım fakat, bir kaç ünlü sözlük ve şikayetler üzerinde kurulmuş siteleri inceledim. Çok fazla sorunu olan kişi gördüm, aynı sorunda değil herkes farklı farklı sorunlar yaşamış :hmmm Bir daha düşün derim.

MaxipmaN

Üye
nokiaya para yatırmayın derim

Seglopsi

Seglopsi

Üye
nokia n9 duzgun kullanim icin en iyi cihazdir, dogrudur.

oyun ve uygulama arayan kisilerde sorun oluyor. oyun ve uygulama pek yok malesef. sistem modlama yapacak kisilerde sorun oluyor. linux kullaniminda deneyimsizseniz cihazi brick yapma durumu soz konusu.

bu sebepten baska cihazlara yonelmenizi oneriyorum.

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
Ben o siteden alışveriş yapmadım fakat, bir kaç ünlü sözlük ve şikayetler üzerinde kurulmuş siteleri inceledim. Çok fazla sorunu olan kişi gördüm, aynı sorunda değil herkes farklı farklı sorunlar yaşamış :hmmm Bir daha düşün derim.
Ne gibi sorunlar mesela Taksit İle Alıyorum Eve Teslim Ediliyor Güvenli Alışveriş Sunuyor Öyle Yazıyor Yani Dolandırıcı vs. Olma Şansı Varmı ?

- - - Eklendi - - -

nokiaya para yatırmayın derim
Bana Sorarsanda Androide para yatırılmamalı sebep ise aldığın telefon Birden Düşüyor 3 Gün İçinde Fiyatı Zevkler Renkler Tartışılmaz :)

- - - Eklendi - - -

nokia n9 duzgun kullanim icin en iyi cihazdir, dogrudur.

oyun ve uygulama arayan kisilerde sorun oluyor. oyun ve uygulama pek yok malesef. sistem modlama yapacak kisilerde sorun oluyor. linux kullaniminda deneyimsizseniz cihazi brick yapma durumu soz konusu.

bu sebepten baska cihazlara yonelmenizi oneriyorum.

Yani Aldığımda Anroid Portunu Yanlış Yaparsam Kullanılamaz halemi gelir
Telefon ? Çok Telefon Araştırdım Ama Ardağım Herşey n9 da Kamera Ram İşlemci İşletim Sistemi vs. vs . En Önemlisi Tasarımı Harika

Seglopsi

Seglopsi

Üye
android portlamak kolay da deneyimsizseniz muhakkak sorun yasarsiniz ve cihaz open mode'a gececegi icin android yuklu iken cihaza kilit koyamayacak ve nokia hesabini kullanamayacaksiniz. ayrica normal mode u flashlayana kadar da garanti disinda olacak telefonunuz.

- - - Eklendi - - -

bakin birkac model onermek istiyorum.

motorola atrix 1 ghz islemci, 1 gb ram ve daha iyi bir gpu.

illaki tasarimdaysa akliniz yeni cikan lumia520 isinize daha cok yarayacaktir.

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
android portlamak kolay da deneyimsizseniz muhakkak sorun yasarsiniz ve cihaz open mode'a gececegi icin android yuklu iken cihaza kilit koyamayacak ve nokia hesabini kullanamayacaksiniz. ayrica normal mode u flashlayana kadar da garanti disinda olacak telefonunuz.

- - - Eklendi - - -

bakin birkac model onermek istiyorum.

motorola atrix 1 ghz islemci, 1 gb ram ve daha iyi bir gpu.

illaki tasarimdaysa akliniz yeni cikan lumia520 isinize daha cok yarayacaktir.
n9 kullanan birisinden bunları duymak beni züyor ben telefonu ömürlük kullanacağım için alıyorum oyun felan değil ve 700 lira ise bulunmayacak para değil motorola vs kullanmak değil niyetim androidde gözüm yok kısaca hayatım boyunca nokia kullandım ve hep memnundum n9 denemek için güzel bir cihaz lumia 520 donanım olarak kötü atrix ise şekil olarak android portunu senin yardımın ve deneyimin ile yaparım atrix alırım ama aklım hep n9 da kalır anlatabiliyormuyum ?

plajterligi

plajterligi

Üye
Dolandırıcıkla ilgili bir şey yok, alacaksan al. Son haberlere baktım özellikle sanırım bu siteyi vermek reklama girmez sonuçta forum değil,

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
Hmm Teşekkürler Kardeşim İyi Oldu Baktığım :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
n9 kullanan birisinden bunları duymak beni züyor ben telefonu ömürlük kullanacağım için alıyorum oyun felan değil ve 700 lira ise bulunmayacak para değil motorola vs kullanmak değil niyetim androidde gözüm yok kısaca hayatım boyunca nokia kullandım ve hep memnundum n9 denemek için güzel bir cihaz lumia 520 donanım olarak kötü atrix ise şekil olarak android portunu senin yardımın ve deneyimin ile yaparım atrix alırım ama aklım hep n9 da kalır anlatabiliyormuyum ?

soyle birsey daha var android'de kameralar, gps, ahize ve mikrofonlar calismiyor. ama bunlar disinda hersey ile android'i kullanabiliyorsunuz. internet 2g-3g/wifi, sms, cagri atma gibi ozellikler calisiyor. oyun ve uygulamalarini calistiriyorsunuz. kisaca android var ama kullanimi %80 diyelim %20 kullanamiyorsunuz cihazi.

yani cok istiyorsaniz tabiki alin, dedigim gibi karsilasacaginiz sorunlar bunlar. standart basit kullaniciyim ben derseniz kesinlikle kullanacaginiz en iyi telefon n9'dur. multitasking ozelligi dunyada tek yapiyor zaten. 40 tane uygulamayi calisir durumda acabilen baska bir cihaz var mi?

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi

soyle birsey daha var android'de kameralar, gps, ahize ve mikrofonlar calismiyor. ama bunlar disinda hersey ile android'i kullanabiliyorsunuz. internet 2g-3g/wifi, sms, cagri atma gibi ozellikler calisiyor. oyun ve uygulamalarini calistiriyorsunuz. kisaca android var ama kullanimi %80 diyelim %20 kullanamiyorsunuz cihazi.

yani cok istiyorsaniz tabiki alin, dedigim gibi karsilasacaginiz sorunlar bunlar. standart basit kullaniciyim ben derseniz kesinlikle kullanacaginiz en iyi telefon n9'dur. multitasking ozelligi dunyada tek yapiyor zaten. 40 tane uygulamayi calisir durumda acabilen baska bir cihaz var mi?
Hiçmi Çalışmıyor Yoksa Stabil Değilmi O noktaya Değinelim Konuşma Yapamayacağım ve Kamerayı kullanamayacağım değilmi ?

MaxipmaN

Üye
603 701 808 çok rahat açar hatta c601 bile açabilir almayın tabi de açıyolar

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Hiçmi Çalışmıyor Yoksa Stabil Değilmi O noktaya Değinelim Konuşma Yapamayacağım ve Kamerayı kullanamayacağım değilmi ?

aynen oyle, driverlarinda problem var. nokia'nin kendi teknolojileri oldugu icin surucu id'leri sifreli ve nokia acmiyor.

- - - Eklendi - - -

603 701 808 çok rahat açar hatta c601 bile açabilir almayın tabi de açıyolar
40 tane uygulama acsin herhangi biri ben n9'u satip alirim. mesele islem, ram meselesi degil cekirdekten uygulama calistirma meselesi. malesef symbianda bu mevcut degil.

fk555897

fk555897

Üye
Bir ara hangi kargo firması ile anlaşmalı olduklarını sor. Sonra o kargo firmasını ara. Oradan bu site ile anlaşmaları var mı onu sor. Garantiye al işi.

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
Android teki bütün sürümlerdemi sorun var ? düzelmeyecekmi peki linuxta vs varmı bu sorun ?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
android deki butun surumlerde var evet. sadece nemo tam entegre calisiyor. onu da yuklemesi kolay degil.

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
Çift işletim sistemi kurmak mümkünmü ?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Çift işletim sistemi kurmak mümkünmü ?

cift veya uclu kurmak mumkun ben suan 3'lu kullanmaktayim. harmattan, nemo ve nitdroid. bunun yaninda nitdroid bootu uzerinden firefox os ve harmattan'da calisir vaziyette easy debian kurulumu mumkun.

fingerback5

fingerback5

Üye
40 uygulama bişey degil.iphone 3gs 50 uygulama kasmadan acabiliyor geçislerde de sorun olmuyor eski telefonum ondan biliyorum.Hatta suan androidimle deneyip buraya yazacagim.

- - - Eklendi - - -

35 tane uygulama buldum anca hepsini actim menu gecialerinde biraz yavaslama oldu ve ram miktari dustu ama uygulamalar duzgun calisiyordu.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
40 uygulama bişey degil.iphone 3gs 50 uygulama kasmadan acabiliyor geçislerde de sorun olmuyor eski telefonum ondan biliyorum.Hatta suan androidimle deneyip buraya yazacagim.

- - - Eklendi - - -

35 tane uygulama buldum anca hepsini actim menu gecialerinde biraz yavaslama oldu ve ram miktari dustu ama uygulamalar duzgun calisiyordu.

arka plana attiginiz hicbir uygulama calismiyor. bunu size anlatmam icin once bir n9 edinmeniz gerekli.

hele ki android de dalvik vm varken hangi multitasking'den bahsettiginizi de anlamadim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt