Ne gibi sorunlar mesela Taksit İle Alıyorum Eve Teslim Ediliyor Güvenli Alışveriş Sunuyor Öyle Yazıyor Yani Dolandırıcı vs. Olma Şansı Varmı ?Ben o siteden alışveriş yapmadım fakat, bir kaç ünlü sözlük ve şikayetler üzerinde kurulmuş siteleri inceledim. Çok fazla sorunu olan kişi gördüm, aynı sorunda değil herkes farklı farklı sorunlar yaşamışBir daha düşün derim.
Bana Sorarsanda Androide para yatırılmamalı sebep ise aldığın telefon Birden Düşüyor 3 Gün İçinde Fiyatı Zevkler Renkler Tartışılmaznokiaya para yatırmayın derim

nokia n9 duzgun kullanim icin en iyi cihazdir, dogrudur.
oyun ve uygulama arayan kisilerde sorun oluyor. oyun ve uygulama pek yok malesef. sistem modlama yapacak kisilerde sorun oluyor. linux kullaniminda deneyimsizseniz cihazi brick yapma durumu soz konusu.
bu sebepten baska cihazlara yonelmenizi oneriyorum.
n9 kullanan birisinden bunları duymak beni züyor ben telefonu ömürlük kullanacağım için alıyorum oyun felan değil ve 700 lira ise bulunmayacak para değil motorola vs kullanmak değil niyetim androidde gözüm yok kısaca hayatım boyunca nokia kullandım ve hep memnundum n9 denemek için güzel bir cihaz lumia 520 donanım olarak kötü atrix ise şekil olarak android portunu senin yardımın ve deneyimin ile yaparım atrix alırım ama aklım hep n9 da kalır anlatabiliyormuyum ?android portlamak kolay da deneyimsizseniz muhakkak sorun yasarsiniz ve cihaz open mode'a gececegi icin android yuklu iken cihaza kilit koyamayacak ve nokia hesabini kullanamayacaksiniz. ayrica normal mode u flashlayana kadar da garanti disinda olacak telefonunuz.
- - - Eklendi - - -
bakin birkac model onermek istiyorum.
motorola atrix 1 ghz islemci, 1 gb ram ve daha iyi bir gpu.
illaki tasarimdaysa akliniz yeni cikan lumia520 isinize daha cok yarayacaktir.
n9 kullanan birisinden bunları duymak beni züyor ben telefonu ömürlük kullanacağım için alıyorum oyun felan değil ve 700 lira ise bulunmayacak para değil motorola vs kullanmak değil niyetim androidde gözüm yok kısaca hayatım boyunca nokia kullandım ve hep memnundum n9 denemek için güzel bir cihaz lumia 520 donanım olarak kötü atrix ise şekil olarak android portunu senin yardımın ve deneyimin ile yaparım atrix alırım ama aklım hep n9 da kalır anlatabiliyormuyum ?
Hiçmi Çalışmıyor Yoksa Stabil Değilmi O noktaya Değinelim Konuşma Yapamayacağım ve Kamerayı kullanamayacağım değilmi ?
soyle birsey daha var android'de kameralar, gps, ahize ve mikrofonlar calismiyor. ama bunlar disinda hersey ile android'i kullanabiliyorsunuz. internet 2g-3g/wifi, sms, cagri atma gibi ozellikler calisiyor. oyun ve uygulamalarini calistiriyorsunuz. kisaca android var ama kullanimi %80 diyelim %20 kullanamiyorsunuz cihazi.
yani cok istiyorsaniz tabiki alin, dedigim gibi karsilasacaginiz sorunlar bunlar. standart basit kullaniciyim ben derseniz kesinlikle kullanacaginiz en iyi telefon n9'dur. multitasking ozelligi dunyada tek yapiyor zaten. 40 tane uygulamayi calisir durumda acabilen baska bir cihaz var mi?
Hiçmi Çalışmıyor Yoksa Stabil Değilmi O noktaya Değinelim Konuşma Yapamayacağım ve Kamerayı kullanamayacağım değilmi ?
40 tane uygulama acsin herhangi biri ben n9'u satip alirim. mesele islem, ram meselesi degil cekirdekten uygulama calistirma meselesi. malesef symbianda bu mevcut degil.603 701 808 çok rahat açar hatta c601 bile açabilir almayın tabi de açıyolar
Çift işletim sistemi kurmak mümkünmü ?
40 uygulama bişey degil.iphone 3gs 50 uygulama kasmadan acabiliyor geçislerde de sorun olmuyor eski telefonum ondan biliyorum.Hatta suan androidimle deneyip buraya yazacagim.
- - - Eklendi - - -
35 tane uygulama buldum anca hepsini actim menu gecialerinde biraz yavaslama oldu ve ram miktari dustu ama uygulamalar duzgun calisiyordu.