gogolag
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşım önünde en az 10 telefon var demişsin bi sayda bizde bilelim öndeki 10 teledonu merak ettim dearkadaşlar ben de n8 kullanıcısıyım. fakat forumda o kadar amacı aştık ki artık teknolojiden beklentilerimizi sonlandırmış gibiyiz. n8i gözümüzde çok büyütüyoruz. ama şunu farkettim ki sanki herkes bu kadarıyla yetinmiş gibi. n8'in gerçek anlamda o kadar çok eksiği var. ve şunu bilelim ki asla şuan dünyanın en iyi telefonu değil. sadece kamera önemli değildir. n8 günümüz koşullarında üretilebilen en harika cihaz değil. önünde en az 10 telefon var. tamam o telefonlar çok pahalı n8e göre ama forumda öyle bir hava yaratıldı ki n8 dünyanın bir numaralı telefonu gibi asla değil. biz bu foruma eksikleri tartışmak için giriyoruz . n8 çok güzel en iyisi demek için değil......
Arkadaşım önünde en az 10 telefon var demişsin bi sayda bizde bilelim öndeki 10 teledonu merak ettim de
Yok duymadım bunlar yenimi çıktıiphone 4
google nexus s
galaxy s
n900
htc desire hd
htc desire
hyc desire z
sony xperia 10
iphone 3gs
samsung wave
sen bu telefonları hiç duymadın mı arkadaşım daha da var ben 10 tane yazdım
Yok duymadım bunlar yenimi çıktı
N900 duymuştum evet N8 den daha iyi olduğu doğrudur bir de Htc Hd2 yazmayı unutmuşsun gerisi boş
Elbette hepsinin bazı artıları var N8e göre bunu kabul ediyorum ama genel anlamda N8in artıları daha fazla basar
incelemen bitti madem eee hadi sana güle güle!!!
geri kalan sorunlarla biz uğraşalım olur mu ne dersin!!!
YORUMLAR SÜPER HERKES AYRI BİR YORUM YAPMIŞ ORTAK NOKTA YOK ELEŞTİRİYE AÇIK BİR PORTAL SÜPER OKUMAKTA YAZMAK KADAR KEYİFLİ.HERKESE TEŞEKKÜRLER.DEVAM ARKADAŞLAR SÜPERSİNİZ.
ELİMDE N8 VAR ŞUAN VE FORMDA BU ALET TARTIŞILIYOR.EN SON BEN YAZACAĞIM SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM YORUMLARI
Hd2 amoled ve gorilla olsaydı kesinlikle Hd2 alırdım bu bir gerçekhtc hd2 yazmadım onun üzerinden 2 yıl geçti bunlar daha önce geliyor . telefonda ilk üç can alıcı özelliği yazalım hanginiz için usb otg , hdmi çıkış gelir. 1)işletim sistemi 2)işlemci 3) ram 4)ekran teknolojisi ve çözünürlük 5)arayüz. 6) işe yarayan uygulamalar......
bunların hangisinde n8 ilk 10 telefona girebilir? hdmi çıkış , usb otg için kimse almaz telefon. benim için n8in amoled ekranının 5800'ın tft lcdsinden bir fark yok. boyutu daha büyük ama çözünürlük aynı. ve yukarıda yazdığım 10 telefon içinde çözünürlük/ekran alanı olarak en düşük tel n8. neden bu böyle.... şimdi şunu belirteyim ki ben n8i 2 yıl kullanacağım. ama param ona yettiği için n8 aldım. 200-300 daha olsa yukarıdakilerden birini alırdım (wave hariç). işin açıkçası gerçekçi olalım. n8 güzel telefon ama ondan daha güzel çok telefon var. içinizden hanginiz n73 kötü telefondu diyebilir kimse. ama n73ten çok daha güzel telefonlar vardı o dönem. anlatacağım bu.....
Arkadaşım büyük harfle lütfen yazma hoş olmuyor ayrıca forumda yasakYORUMLAR SÜPER HERKES AYRI BİR YORUM YAPMIŞ ORTAK NOKTA YOK ELEŞTİRİYE AÇIK BİR PORTAL SÜPER OKUMAKTA YAZMAK KADAR KEYİFLİ.HERKESE TEŞEKKÜRLER.DEVAM ARKADAŞLAR SÜPERSİNİZ.
ELİMDE N8 VAR ŞUAN VE FORMDA BU ALET TARTIŞILIYOR.EN SON BEN YAZACAĞIM SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM YORUMLARI
Hd2 amoled ve gorilla olsaydı kesinlikle Hd2 alırdım bu bir gerçek
N8 ile 5800 ekranı aynı demişsin ya bravo daha diyecek bir söz yok
Sana şimdi ekran kalitesindeki farkları anlatacam ama sen kullandığın halde farkedemediysen ya senin telde bir sorun var yanlışlıkla 5800 ekranı takmışlar yada gözlerinde sorun var
Bu bir renk körüne renkleri anlatmaya benzerdi her halde
Üslubumda hata varsa affola
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşım büyük harfle lütfen yazma hoş olmuyor ayrıca forumda yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?