N8'e Anna 25,007 'yi yükledim uygulamalar görülmüyor. Ama depo hafızada yer kaplıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
N8'e Anna 25,007 'yi yükledim uygulamalar görülmüyor. Ama depo hafızada yer kaplıyor.
N8'e Anna 25,007 'yi yükledim uygulamalar görülmüyor. Ama depo hafızada yer kaplıyor. Hepsini nasıl geri getirebilirim ? Oyunlara giriyorum (Boş) yazıyor. dier uygulamalar desen yok arkadaşlar lütfen yardım edersiniz sevinirim. Ha Bide temalar gitmiş, Önceki Uygulamarı yüklemeye çalışıyorum .sis ve .sisx dosyalarını kurunca Yüklenemiyor diyor.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
O sorun bendede var halbuki ben yükleyince kabul ediyo üstüne yazıyo yine

StigmatA

Üye
ben güncellemeyi yapıktan sonra hiç bir sorun yaşamadım arkadaşlar uygulamalarım oyunlarım resimlerim şarkılarım hepsi duruyor ve çalışıyor.

TheMadness

TheMadness

Üye
Neden flash atmadınız ki? Flash en sağlıklı yükleme şekli.

kalbimdesiin

Üye
Oyunları programları Tekrar üstüne kur böylelikle saveleri kaybetmemiş olursun kaldığın yerden oynarsın

----------Eklendi @ 13:18:55 ---------- Yazıldı @ 13:15:38 ----------

Eğer olmuyorsa depo hafızasındaki bilgileri dosyaları bilgisayara altar soft format çek telefona en baştan sıfırdan kur hem telefon da rahatlamış olur *#7370#

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
telefona flashsız nasıl format atabilirim ilk günkü gibi olması icin fakat sürüm 25.007 olarak formatlı.

----------Eklendi @ 15:19:04 ---------- Yazıldı @ 14:13:58 ----------

???

STaT!C

STaT!C

Üye
telefona flashsız nasıl format atabilirim ilk günkü gibi olması icin fakat sürüm 25.007 olarak formatlı.

----------Eklendi @ 15:19:04 ---------- Yazıldı @ 14:13:58 ----------

???

Flashsız olması imkansız ayrıca alt sürüme dönmeye çalışırsan telefonun dead phone olur. Yani açılmaz. Tavsiyem oviyle değil de phoenix ile yazılım yükle ve flash öncesi dosyalarının yedeğini al ve e deki dosyaları sil.

Flash atma konusu burda
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...atilir-n8-uzerinden-anlatilmistir-441267.htmlbir kez yaptıktan sonra hiç zorluğu yok yalnız yükleme yapacak olursan navifirmden 24.01 yerine 25.7 dosyalarını indireceksin.şarjın doluysa,kendine güveniyosan korkma. :oke:

Oviden yazılım güncellemek sakat oluyor veya cihaz üzerinden. sıfırdan yazılım at anlattığım gibi sorun yaşamazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt