N8 Ve 808 Kamerası Hakkında Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Arkadaşım 808 in kamerası 41 megapixel değil sadece sensörü 41 megapixel fakat görüntülerde detay inanılmayacak kadar net ve çözünürlük oldukça fazla... İnan ki n8 in kamerası onun yanında devede kulak gibi kalır...

dogru 808 in kamerasi 41 mp. degil ama 38 mp. normal modda cekim yapabilirsin. Pruwiev modda ise en fazla 8 mp. de fotograf cekebilirsin. Nokianin kullanicilara tavsiyesi 8 mp. Pruwiev modda cekim yapilmasidir; nedenini su sekilde aciklar ,siz 8 mp. Fotograf cektiginizde cihaz pruwiev teknolojisi ile ayni fotografi 5 sefer ust uste bindirip en az noise oranini yakalamaktadir. Bu cihazdan benim anladigim budur;) yanlisim varsa eger dogrusunu bilen arkadaslar duzeltirler..

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
telefon bi çıksın da herşey netleşir

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ha 5 olsun ha 8 sonuçta 41mp lık görüntü alınmıyormu neyı anlatmaya calişıyoruz

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen öyle abi sonuçta dünyanın en iyi kamerası şuan

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
di mi abi samsung ya da htc yapsaydı kimse ses çıkarmazdı ;)

thump

Üye
n8 bnce bna görevii deil herkez n8 diyip duruor halbuki c7 ondan daha iyi bnm açımdan n8 tutulmadığından fiyat pahalı olduğundan üretimi durdurmuşlar alıcaksın n8i 900 tl ye teefoncular yemin ederim 350 tl zor veriyor bnm arkadaş pişman oldu bndede vardı n8 3 ay önce 550tlye satmıştım s2 aldım

---------- Eklendi @ 11:50:22 ---------- Yazıldı @ 11:47:58 ----------

4.0 sürümünü kullanıyorum gayette memnunum bnde küçüklüğümden beri nokia hastalığı var bni bu sene çok özdü açıcakcası bırakmak istemiyordum bi telefoncu arkadaş hmn elden çıkart dedi neden dedim 2 ay sonra 300 tl vermezler dedi n8 ine bnde

---------- Eklendi @ 11:50:51 ---------- Yazıldı @ 11:50:22 ----------

580 tlye sattım 2 ay sonra bi arkadaş sorunca

---------- Eklendi @ 11:51:12 ---------- Yazıldı @ 11:50:51 ----------

350 tl dedi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nasıl bir telefoncuya denk geldiniz bilmiyorum ama bana daha iki gün önce 500tl veren telefoncunun dedigi laf şu abi bende 550ye satıcam elli lira karım verirsen ver oldu

---------- Eklendi @ 13:19:20 ---------- Yazıldı @ 13:18:14 ----------

satışı kolay oldugu için vitrinde bir hafta durmaz diyor adam o yüzden düşük karla alıyoruz n8 i

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
n8 bnce bna görevii deil herkez n8 diyip duruor halbuki c7 ondan daha iyi bnm açımdan n8 tutulmadığından fiyat pahalı olduğundan üretimi durdurmuşlar alıcaksın n8i 900 tl ye teefoncular yemin ederim 350 tl zor veriyor bnm arkadaş pişman oldu bndede vardı n8 3 ay önce 550tlye satmıştım s2 aldım

---------- Eklendi @ 11:50:22 ---------- Yazıldı @ 11:47:58 ----------

4.0 sürümünü kullanıyorum gayette memnunum bnde küçüklüğümden beri nokia hastalığı var bni bu sene çok özdü açıcakcası bırakmak istemiyordum bi telefoncu arkadaş hmn elden çıkart dedi neden dedim 2 ay sonra 300 tl vermezler dedi n8 ine bnde

---------- Eklendi @ 11:50:51 ---------- Yazıldı @ 11:50:22 ----------

580 tlye sattım 2 ay sonra bi arkadaş sorunca

---------- Eklendi @ 11:51:12 ---------- Yazıldı @ 11:50:51 ----------

350 tl dedi

konu başlığıyla ne alakası var peki?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
fiyatı ne kadar olur sizce ????

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
1465 yada 1500 o civarda

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
1465 yada 1500 o civarda

normal vergilere göre öyle ama nokia ülkelerin vergi oranına göre erişilebilirligi saglamak için fiyat ayarlaması yapıyor n8de de aynısı olmuştu ama 200tl ucuz satılmıştı

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
İnşallah dediğin gibi olur abi ben 701 den direk Lumiaya geçicem kısmet olursa

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
inşallah kardeşim hayırlısı

covar

covar

Üye
808 harika bir cihaz ama 360x640 pixsel hic yakışmayan bi özellik olmuş ekrana

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
N8 ve 808 arasında kamera yönünden kalmışsan çok büyük bir çelişkidesin demektir. 808 kameralı mobil cihaz kavramını altüst etti resmen.
808 41 mp sensöre 8mp pureview çekim özelliğine ve 38-34 mp lik normal çekim modlarına sahip bir cihaz ;)
Fotoğraf çekimi senin için öncelikli tercih sebebiyse şuan senin için piyasadaki en uygun cihaz 808 ;)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Çıktığında bnm c6 miladını dolduracak düşündüğüm cihaz

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
N8 ve 808 arasında kamera yönünden kalmışsan çok büyük bir çelişkidesin demektir. 808 kameralı mobil cihaz kavramını altüst etti resmen.
808 41 mp sensöre 8mp pureview çekim özelliğine ve 38-34 mp lik normal çekim modlarına sahip bir cihaz ;)
Fotoğraf çekimi senin için öncelikli tercih sebebiyse şuan senin için piyasadaki en uygun cihaz 808 ;)

zaten her zaman kamerayı yüksek tutan nokiadır nokianın üstünede telefon tanımam bunun için diyorum ki forever nokia :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...