N8 Ve 808 Kamerası Hakkında Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
N8 Ve 808 Kamerası Hakkında Yardım Lütfen
iyi aksamlar arkadaslar n8 alacaktım ama tabi ki 808ü görene kadar kafam iyice karıştı...ve videosunu izledim 808ün 2mp 3mp ve5mp çekim tarzında çekimler var gerçektende 41mp'mi kamerası telefonda kameraya çok önem veriyorumda beynim 2'ye bölünmüş durumda 808'ü görünce kararım değisir gibi oldu siz beni 808 konusunda aydınlatırsanız kararım netlesecek tam olarak :)

man20

man20

Üye
kamera benim için önemli diyorsan o zaman tabikide 808 üstelik hızlı bi telefon.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
kamera benim için önemli diyorsan o zaman tabikide 808 üstelik hızlı bi telefon.
hocam kamera önemlide benim için ben videoda sunu gördüm 41mp yoktu sadece 2mp 3mp ve 5mp gördüm onu anlatmaya calısıyorum kızma ama bu konularda acemiyim biraz olurmu :)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Her yönden 808 Pureview tabiki.
2. Nesil telefon değil mi zaten bu. Her yönden n8 i geçer.

Dampierre

Dampierre

Üye
bu saatten sonra n8 alınmaz

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
n8 :

neredeyse üretimi duracak

808 :

daha kimsenin elinde yok

kamerası kat kat daha iyi

daha çok destek alacak

tipi daha güzel ( güzellik göreceli bana göre bu )

işlemcisi n8'in 2 katı

carla güncellemesini kesin alacak

seçim sana kalmış n8'İn buna göre hiç bi artısı yok n8 kötü telefonmu hayır ama bunun yanında kötü :oke:

TheMadness

TheMadness

Üye
808 zaten carlayla gelir bence.

asigsasi

asigsasi

Üye
808 harika bir cihaz

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
808 her türlü alınır senin videoda gördüğün çekim modları purewiev modunda 41 mp çekiyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
arkadaşım sen başlıkta sony falan gördün mü?? nokia yazıyor nokia

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
açıkçası 808i nette yapılan araştırmalar kadar biliyoruz ama onlarda şu anda dünyadaki en iyi cep telefonu kamerası oldugunu söylüyor hele mwc2012de fuar alanının öbür ucundaki adamın resmini çekip gözlerinin retinasına kadar zoom yapışını gördükten sonra bu kamerayı tartışmaya gerek yok bu kamerayı lumialarada koysalar biran önce iyi olurdu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
iyide arkadasım adam model tavsiyesi istememişkibu iki cihazın kamerası hakkında bilgi istemiş

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Tuba

Tuba

Üye
Konu başlığı ve konu içeriği : N8 Ve 808 Kamerası Hakkında Yardım Lütfen iki telefonun kıyası yapılıyor
eğer başka model istese idi arkadaşımız cep telefonları genele konu açılırdı yada cep telefonları karşılaştırmalara ama aynı işletim sistemindeki iki model arasındaki fark konuşuluyor konuyu dağıtmayalım konudaki ilgisiz mesajlar silindi....
iyi forumlar....

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL, Murat Alper ve asigsasi
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
eline sağlık bu tür mesajlar can sıkıyordu.:)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ellerin dert görmesin :tşk:

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Arkadaşım 808 in kamerası 41 megapixel değil sadece sensörü 41 megapixel fakat görüntülerde detay inanılmayacak kadar net ve çözünürlük oldukça fazla... İnan ki n8 in kamerası onun yanında devede kulak gibi kalır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...