Sence ben bu siteye senin tabirinle mog mu atıyorum yoksa ortada olan bir şeyi söyleyip altına kanıt koyup düşüncemi mi söylüyorum.?? Aynı olayı maxicep in kendi facebook sayfasında paylaştım bi cevap versin adminler dedim ipleyen olmadı. Benim bilgisayarımda genelde güvenli bağlantılar açılır ottan mogtan sitelere girmem. Burada da bahsettiğim gün siteye girmeye çalıştığımda böyle bir uyarı ile karşılaştım bu uyarıyıda cebimden çıkarmadım. Şimdi neden giriyorum çünkü bu uyarıyı şu an almıyorum idrak edebilmişsindir umarım. Bahsettiğim gün siteye zaten hiç girilmiyordu facebook sayfalarında bir kaç kişide siteye hiç girilmiyor diye yazmış zaten, adres tıkladığımda hiç açılmıyordu sonrasında böyle bir uyarı çıkmaya başladı 2 gün boyunca da girmedim giremedim. Girince de olayı anlatmak istedim. Bilgisayarında 2 tane antivirüs pro. kullanırsın, deepfreze kullanırsın yinede bir gün hack yersin haberin olsun, neyin nereden geleceğini de bilemezsin. Lüzumsuz yorum yapacağına kayıtsız kalsan daha çok işe yararsın DOSTUM....
D.N: Bahsettiğin benim burdan bedavaya indirdiğim kullandığım dediğin prolar da sıkıntı olsa pc ye inerken yada açarken uyarı verir zaten. Sıkıntı sitede ki sayfada ve belirli bir sayfaya girmek istediğinde çıkıyor ortaya yani sitede ki o sayfa ile ilgili, napalım böyle bir şeyi de söylemeyelim mi, do you understand this problem.? Türkçe konuşmuşum anlamamışsın belki farklı dilde anlarsın ne diyim ki...