polluxea♪
Üye
buldum nasıl düzelteceğini.. yani mükemmel bir belle olmuş diyebilirim bu belle içinpolluxea♪;3969868' Alıntı:güzel olmus dostum kurcaladım az braz herhangi bi sorun yok sagolasın tekrardan
----------Eklendi @ 19:25:26 ---------- Yazıldı @ 19:01:14 ----------
ya dostum hersey iyi hosta gelen mesajlar direk gelen kutusunda görülyo oturumlara gelmiyo bunu nasıl düzeltebiliriz ?? ben oturumlarda görmeyi sevyorum ama direk gelen kutusunda görülyo yani ?
şimdi önce flaşlamadan E yi biçimlendir.. sonra biliyosan hard format at.. ben soft atıyorum *#7370# .. sonra phoneixe bağla teli.. ordan variantı seç.. ve options kısmından dosyaları belle dosyaları ile değiştirceksin.. annada 7yada yoksa 8 miydi neyse , uda , core rofs2 ve rofs3 dışındaki dosyaları sil, bunları phoneix in optipn kısmından yapcaksın.. sonra birer birer kalan diğer dosyaları hangine denk geliyorsa belle dosyaları değiştir ok de ve refurbish e bas.. tamam sonra bekle.. bellede test mode olmadığı için 25ten geriye saycak.. meraklanma symasını bekle sonra bir pencere gelcek sorcak tamam mı iptal mi, iptal de , telefonunu aç belle ni kullanyardım edebilecek varmı?
benbe 024,001 sürümü vardı aydı anna sürümünün dosyalarını kullanarak bu sürüm ile değiştirip slashladım ama flash bittikten sonra telefon yine anna olarak yani 024.001 olarak açıldı.
flash yaparken hangi sürümü indireyim hangi sürümün dosyalarını değiştireyim varmı anlayan.
şimdiden elinize sağlık...
çok merak ettim bu gece bu sürümü denemem lazım
şu ekran koruyuclar kısmına bi baksana sendede sleeping screen gözüküyor mu ordapolluxea♪;3970657' Alıntı:tamamdr dostum yaptm eyv.sagolasınmadness arkadasmzada tekrar tesekkürler
dostum bende bilmiyorum direk site üzerine dosya eklemeyi.. biraz bekle, bilen biri yardım eder elbet.selam benim belleyle alakasız bi sorum var paylaşmak istediğim dosyalar var yeni konu açıyorum ama direk siteye eklemeyi beceremiyorum yardım kısmına yazdım cevap gelmedi(
dostum sanırım onu her kullanıcı yapamıyor.paylaşımlarıyla foruma çok şey katan ve katacağına inanılan kullanıcılara veriliyor o yetki.yöneticilere mesaj atarak izin isteyebilirsinselam benim belleyle alakasız bi sorum var paylaşmak istediğim dosyalar var yeni konu açıyorum ama direk siteye eklemeyi beceremiyorum yardım kısmına yazdım cevap gelmedi(
şimdi önce flaşlamadan E yi biçimlendir.. sonra biliyosan hard format at.. ben soft atıyorum *#7370# .. sonra phoneixe bağla teli.. ordan variantı seç.. ve options kısmından dosyaları belle dosyaları ile değiştirceksin.. annada 7yada yoksa 8 miydi neyse , uda , core rofs2 ve rofs3 dışındaki dosyaları sil, bunları phoneix in optipn kısmından yapcaksın.. sonra birer birer kalan diğer dosyaları hangine denk geliyorsa belle dosyaları değiştir ok de ve refurbish e bas.. tamam sonra bekle.. bellede test mode olmadığı için 25ten geriye saycak.. meraklanma symasını bekle sonra bir pencere gelcek sorcak tamam mı iptal mi, iptal de , telefonunu aç belle ni kullanöfff amma uzun oldu yaw..
----------Eklendi @ 00:17:06 ---------- Yazıldı @ 00:15:44 ----------
şu ekran koruyuclar kısmına bi baksana sendede sleeping screen gözüküyor mu ordamerak ettim yaa
az bekle bende geçicem birazdan telin şarjı dolsun anlatırım ormadı yalnız v 25.007 yüklüyse cihazı dg et öyle kur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız.hizliresim.com/11/9/6/3122.png arkadaşlar böyle uyarı çıkıyor phoenix de flashlamaya başlayamadım ne yapmalıyım?
Olur. Ama refurbish butonuna bas.ya ona göre yaptım zaten bende yüklü olan anna var phonixin içine attım belle dosyaları ile 4 dosyayı değiştirdim. refurbish diyorum 10 20 30 çok hızlı bi şekilde ilerliyo sonra normal bitiyo sonra tel anna olarak açılıyo. acaba Ivo777 CFW' si V.3.1 kurup ondan sonra mı bunu kursam olur mu?
C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\RM-596 içine anna dosyalarını at. Sonra phoenixi aç. Usb connectiondan seç. Scan product yap. Sonra Firmware updateye gel. Anna dosyalarıyla belle dosyalarını değiştir optionstan geriye kalanları sil. RefurbishLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız.hizliresim.com/11/9/6/3122.png arkadaşlar böyle uyarı çıkıyor phoenix de flashlamaya başlayamadım ne yapmalıyım?
Dosyaları değiştirmemişsin sanırım.ya ne yaptıysam olmadı dediklerini harfiyyen yaptım dosyaları değiştiriyorum ama refurbish dedikten sonra yükleme sorunsuz bitiyor geri sayma olmadan sonra anna ile açılıyo.
Elimde C7 olsa portlayabilirdim belki ama yokc7 içinde el atsanız güzel olurdu sanki
Sleeping screen yüklü olarak geliyorşimdi önce flaşlamadan E yi biçimlendir.. sonra biliyosan hard format at.. ben soft atıyorum *#7370# .. sonra phoneixe bağla teli.. ordan variantı seç.. ve options kısmından dosyaları belle dosyaları ile değiştirceksin.. annada 7yada yoksa 8 miydi neyse , uda , core rofs2 ve rofs3 dışındaki dosyaları sil, bunları phoneix in optipn kısmından yapcaksın.. sonra birer birer kalan diğer dosyaları hangine denk geliyorsa belle dosyaları değiştir ok de ve refurbish e bas.. tamam sonra bekle.. bellede test mode olmadığı için 25ten geriye saycak.. meraklanma symasını bekle sonra bir pencere gelcek sorcak tamam mı iptal mi, iptal de , telefonunu aç belle ni kullanöfff amma uzun oldu yaw..
----------Eklendi @ 00:17:06 ---------- Yazıldı @ 00:15:44 ----------
şu ekran koruyuclar kısmına bi baksana sendede sleeping screen gözüküyor mu ordamerak ettim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?