tekno88 aynen böyle yapacaksın.merakla bekliyorum.. şrj sorunu yaşayan arkadaşlar tekrar flaş atsın düzelicek... başka bir belle versiyonunu yüklediğimde benimde başıma gelmişti tekrar flaşlayarak hallettim.. bazen yazılım yüklerken oluyor bu, istersen orjinal yazılım yükle.. yanı anna çıktığı zaman birçoğumuzun yaşadığı şarj sorunu gibi... şarj sorunu yaşayanlar E yi biçimlendirip hard format attın ve tekrar flaşlayın, sonra bellenin tadını çıkarın![]()
3 günü geçti sanırım, telefonu çok kullanmadım ama az da kullanmadım yani ortalama bi kullanım, arama mesajlaşma oyun net filan desek bugün biter şarjım %25 oranlarında kalmış. Walla N8 daha önce bu kadar iyi performans vermemişti hll olsun.Bayramdan önce bir sürüm daha geliyor bayram hediyesi.
Yarına geliyor. Cumartesi en kötü ihtimal.merakla bekliyoruz yeni çalışmayı .ellerine emeğine sağlık...yarına tamam olurmu acaba?
ekstradan birşeye gerek yok.arkadaşlar sadece bu rarla mı flashlayacaz yoksa ekstra bişey yükleyecez mi
ben belle yükledim ancak şöylebir problemim oldu nokia n8 telefonum ekranı nokia yazızı bir süre yanıp sönüyor sonrada kapanıyor...herşeyi denedim phoneixle deadphone denedim banamısın demedi ve düzelmeditelefonu kullanamıyorum şimdi acilen yardım olursan sevinrim nasıl düzelte bilirim
sen 25.07 nin üzerine belle atmak istedin sanırım.. neyssem.. şimdi iyi dinle.. telin açma tuşuna 3kere ard arda titreyene kadar bas. sonra tel flaş atmaya hazır olcak.. sonra forumdan scandinavia linkini bul ve indir.. flaş atma konularında var.. sabit konulardan birinin içinde.. onu yükle dead flaş ile tele.. sonra 24.01 anna yükle teline ve arkadan belle yi yükle.. bu kadar..ben belle yükledim ancak şöylebir problemim oldu nokia n8 telefonum ekranı nokia yazızı bir süre yanıp sönüyor sonrada kapanıyor...herşeyi denedim phoneixle deadphone denedim banamısın demedi ve düzelmeditelefonu kullanamıyorum şimdi acilen yardım olursan sevinrim nasıl düzelte bilirim
2.1 için çalışıyorum şuan. Bitmek üzere.sen 25.07 nin üzerine belle atmak istedin sanırım.. neyssem.. şimdi iyi dinle.. telin açma tuşuna 3kere ard arda titreyene kadar bas. sonra tel flaş atmaya hazır olcak.. sonra forumdan scandinavia linkini bul ve indir.. flaş atma konularında var.. sabit konulardan birinin içinde.. onu yükle dead flaş ile tele.. sonra 24.01 anna yükle teline ve arkadan belle yi yükle.. bu kadar..
bekliyorum2.1 için çalışıyorum şuan. Bitmek üzere.
sen çok acele etme.. acele işe şeytan karışır derler bekliyorumsen çok acele etme.. acele işe şeytan karışır derler
![]()

meraklandırma beniaz birşey kaldı yarın uploadlarım herhalde mapsi türkçeleştirmeye çalışıyorum.
----------Eklendi @ 18:50:31 ---------- Yazıldı @ 18:49:24 ----------
2.1 in yarım sürümü şuan yüklü acayip hızlı ben bile yetişemiyorum![]()
.. gerçi telimi görenler çok hızlı deyşp duruyorlar 
meraklandırma beni.. gerçi telimi görenler çok hızlı deyşp duruyorlar
artık 2.1 i yükleyince ben telimi tutamıycam
![]()