N8 Symbian Belle Madness CFW V2.1 Güncellendi!

Sponsorlu Bağlantılar

tekno88

Üye
ben hard ve soft format atmadm programlar silinmesin diye oyüzdn sarjım az gidiyor olabilir mi?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
merakla bekliyorum.. şrj sorunu yaşayan arkadaşlar tekrar flaş atsın düzelicek... başka bir belle versiyonunu yüklediğimde benimde başıma gelmişti tekrar flaşlayarak hallettim.. bazen yazılım yüklerken oluyor bu, istersen orjinal yazılım yükle.. yanı anna çıktığı zaman birçoğumuzun yaşadığı şarj sorunu gibi... şarj sorunu yaşayanlar E yi biçimlendirip hard format attın ve tekrar flaşlayın, sonra bellenin tadını çıkarın :oke:
tekno88 aynen böyle yapacaksın.

n000k

n000k

Üye
olabilir.. bir önceki sistemle bu sistemde biyerler çakıştığı için şarj sorunu yaratmıştır..valla abi düzgün sistem kullancam diyosan hard format atmayı göze alcan flaştan önce.. bir nevi bir önceki sistemin kalıntılarını temizlemen lazım.. anna çıktığında oviden güncellediğimde de şarj sorunu yaşadım, bi belle versiyonunu yüklediğimdede yaşadım, niye diye sorarsan bana göre hard format atmadığım için ve E yi biçimlendirmediğim için.. bence bu işlemler birçok sorunu ortadan kaldırıyor.. ama şunuda söylüyorum flaştan sonra formata karşıyım bana göre yazılımın yarısını götürüyor, o yüzden flaştan önce format atmak en iyisi!!

[alikan]

[alikan]

Üye
Yalnız varya böyle şarj marj yorumları olunca dikkatimi çekti ben bu telefonu belle yüklediğim günden beri daha şarja takmadım :) 3 günü geçti sanırım, telefonu çok kullanmadım ama az da kullanmadım yani ortalama bi kullanım, arama mesajlaşma oyun net filan desek bugün biter şarjım %25 oranlarında kalmış. Walla N8 daha önce bu kadar iyi performans vermemişti hll olsun.

avianca

Üye
bende biraz fazla yiyor gibi ama daha prizden şarj etmedim.usb den bişi atıyom die baglıorm şarj edio öle öle geçio bugün tam şarj edicem.

mklo1234

Üye
arkadaşlar sadece bu rarla mı flashlayacaz yoksa ekstra bişey yükleyecez mi

lazivor5361

Üye
slm madness kardeşim ya bende 25.7 yüklü nasıl dönecem 24.1 veya 22.14 e?

lazivor5361

Üye
hallettim ben de sonunda gerçekten harika olmuş emeğine sağlık :D

acip

Üye
ben belle yükledim ancak şöylebir problemim oldu nokia n8 telefonum ekranı nokia yazızı bir süre yanıp sönüyor sonrada kapanıyor...herşeyi denedim phoneixle deadphone denedim banamısın demedi ve düzelmeditelefonu kullanamıyorum şimdi acilen yardım olursan sevinrim nasıl düzelte bilirim

umutap

umutap

Üye
ben belle yükledim ancak şöylebir problemim oldu nokia n8 telefonum ekranı nokia yazızı bir süre yanıp sönüyor sonrada kapanıyor...herşeyi denedim phoneixle deadphone denedim banamısın demedi ve düzelmeditelefonu kullanamıyorum şimdi acilen yardım olursan sevinrim nasıl düzelte bilirim

Aynısı bana da oldu. En eski versiyonla (11 küsür) önce deadphone ile flashla. Sorun çıkarsa tekrar tekrar dene. sonra 24.1 i flashla, daha sonra belleyi dene.

n000k

n000k

Üye
sen 25.07 nin üzerine belle atmak istedin sanırım.. neyssem.. şimdi iyi dinle.. telin açma tuşuna 3kere ard arda titreyene kadar bas. sonra tel flaş atmaya hazır olcak.. sonra forumdan scandinavia linkini bul ve indir.. flaş atma konularında var.. sabit konulardan birinin içinde.. onu yükle dead flaş ile tele.. sonra 24.01 anna yükle teline ve arkadan belle yi yükle.. bu kadar..

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
sen 25.07 nin üzerine belle atmak istedin sanırım.. neyssem.. şimdi iyi dinle.. telin açma tuşuna 3kere ard arda titreyene kadar bas. sonra tel flaş atmaya hazır olcak.. sonra forumdan scandinavia linkini bul ve indir.. flaş atma konularında var.. sabit konulardan birinin içinde.. onu yükle dead flaş ile tele.. sonra 24.01 anna yükle teline ve arkadan belle yi yükle.. bu kadar..
2.1 için çalışıyorum şuan. Bitmek üzere.

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
bekliyorum :D sen çok acele etme.. acele işe şeytan karışır derler ;)

az birşey kaldı yarın uploadlarım herhalde mapsi türkçeleştirmeye çalışıyorum.

----------Eklendi @ 18:50:31 ---------- Yazıldı @ 18:49:24 ----------

2.1 in yarım sürümü şuan yüklü acayip hızlı ben bile yetişemiyorum :D

n000k

n000k

Üye
az birşey kaldı yarın uploadlarım herhalde mapsi türkçeleştirmeye çalışıyorum.

----------Eklendi @ 18:50:31 ---------- Yazıldı @ 18:49:24 ----------

2.1 in yarım sürümü şuan yüklü acayip hızlı ben bile yetişemiyorum :D
meraklandırma beni :D .. gerçi telimi görenler çok hızlı deyşp duruyorlar ;) artık 2.1 i yükleyince ben telimi tutamıycam :p

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Uruloki

Uruloki

Üye
madness bu akşam upload yapsana ben bu akşam flashladım flashladım bir daha zor

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Bitti. Yarın yüklenecek. Baya bir değişiklik var.

----------Eklendi @ 20:24:21 ---------- Yazıldı @ 20:22:58 ----------

Bu akşam yükleyemem birkaç değişiklik daha kaldı çok küçük.

Üst Alt