N8 Symbian Belle Madness CFW V2.1 Güncellendi!

Sponsorlu Bağlantılar

abdk27

Üye
25.007den geçiş yapmamız mümkünmü?

abdk27

Üye
mümkün değil diyenler var. 24.001 üzerinden geçin diyor. hatta 25 i kesinlikle denemeyin olmuyor diyor.
peki o zaman 24 e geçiş yapmam mi lazım daha önce denedim 24e geçişi ama beceremedim telim açılmadı mecbur son sürümü yüklemek zorunda kaldım.

[alikan]

[alikan]

Üye
çektiğim resimleri telefonu pc ye bağladığımda göremiyorum. Kamera klasörü içinde aylar halinde klasörler oluşuyor normalde onların içinde göremiyorum daha doğrusu çektiğim resim sadece telefonda görünüyor pc ye bağladığımda sadece belle den sonra ki çektiğim resimleri bulamıyorum. Resimleri nereye kaydediyor ki.?

meletim

meletim

Üye
DCIM ın içinde nokia100 diye bi klasör olması lazım orda galiba hatırladığım kadarıyla pcye bağladığın zaman ..

[alikan]

[alikan]

Üye
Çektiğimiz resimleri artık oraya mı atacak. Dikkatimi çekmedi ama bir daha pc ye bağlayanda dikkat ederim.

falcons58

falcons58

Üye
öncelikle madness kardeş eline sağlık çok sağol.benim dikkatimi çeken sadece şarj oldu senin belleye geçtikten sonra şarj süresinde aşırı bir azalma oldu + bazen ekran koruyucu saatlerce girmiyor öyle ekranı açık kalıyor.haritalardada sürekli nedense internet soruyor(ayarlardan çevrimdışı olduğu halde).ama yinede qt sorununun gitmiş olması ve telefondaki hızlanma ciddi anlamda çok büyük bir artı olmuş tekrar ellerine sağlık

[alikan]

[alikan]

Üye
fmobi kurabiliyor muyuz.?

Uruloki

Uruloki

Üye
madness yeni versiyonu bugüh koyar mısın

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben dün akşam yükledim ivo3.1 den daha stabil ve hızlı eline sağlık.

tekno88

Üye
[alikan];3981292' Alıntı:
fmobi kurabiliyor muyuz.?
evet kardeşim bende kurulu kullanıyorum

----------Eklendi @ 09:31:59 ---------- Yazıldı @ 09:30:02 ----------

bende şarj konusunda pek istediğimi bulamadım madness sen çok fazla gidiyor şarjı diyordun ama ben daha 1 günü adam akıllı geçemedim nedeni ne olabilir ?

meletim

meletim

Üye
annadan sonra ben bayabir rahatladım şarj konusunda annadan öncekinden bile daha iyi gidiyor diyebilirim şarj ..

falcons58

falcons58

Üye
bende tam tersine annanin son güncellemesinden sonra baya iyi olmuştu şarj ama şu anda şarj 1-1 buçuk gün zor gidiyor hiç birşey yapmadığım halde.

karasahinemre

Üye
2.5 gün oldu oyun net mesajlaşma arama falan

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Sağol HOcam

n000k

n000k

Üye
merakla bekliyorum.. şrj sorunu yaşayan arkadaşlar tekrar flaş atsın düzelicek... başka bir belle versiyonunu yüklediğimde benimde başıma gelmişti tekrar flaşlayarak hallettim.. bazen yazılım yüklerken oluyor bu, istersen orjinal yazılım yükle.. yanı anna çıktığı zaman birçoğumuzun yaşadığı şarj sorunu gibi... şarj sorunu yaşayanlar E yi biçimlendirip hard format attın ve tekrar flaşlayın, sonra bellenin tadını çıkarın :oke:

Üst Alt