geçen büyük bombaları var dediniz editörüm ne acaba o bombalar
<br />bombamı ne bombası, sayın editör bizide aydınlatırsa seviniriz.<br />
<br />
birde samsung galaxy s2 videosunda gördüm arkaplan resmi hareketli çok hoş olmuştu, N8'de de böyle birşey var mıdır acaba?
<br />
<br />
ben daha öncede sordum yakında büyük bombalar var dedi nokia dan yani x7 ve e6 hariç olarakdan da cevap gelmedi bu arda haraketli arkaplan belki pr 3 de olur
şuan biraz daha araştırdım youtube'dan videolar falan buldum1 ayda 4 kere servise verdim 1 kerede parça değiştirdim şu anda netteki gibi kendine reset atıo habire saygılar ...

bence n8 daha iyi x7 den hem tasarım olarak hemde kameranokia x7-00 => arkadaşım biraz bekleyip x7 al bence şuan bir kaç özelliği belli : 4" amoled ekran, 8 mp kamera yalnız kamera sabit fokus ve kapasitif ekran
iki cihazı kıyaslarsak daha iiyi iştehoss nasıl olduda N8 dedin
<br /><b>iki cihazı kıyaslarsak daha iiyi işte </b>
google herseye ragmen şubatta düzenlenen mobil fuarda android olarak nokia ya kapılarının acık oldugunu söyledi , pinti nokia kafasının dikine gitmaya devam ediyor , hadi androidi gectim , meego bile koyabilirdi üst segment cihazlarına ,symbian daki bu ısrar nediir anlamıyorum , göz göre göre batmak istiyor nokiaandroid imkansızdı nokia için çok kavga ettiler zamanında ayrıca bu telefon öyle çıksaydı fiyatı 1500 den aşağı olmazdı emin ol
keske bu stratejiyle devam etselerdi , üst segmentte meego çok iyi iş yapardı , androidden bile daha iyi bir işletim sistemi ama nokia bunu degerlendiremedi , şimdi lg sahip cıktı meego ya , lg meegolu cihazlar cıkarırsa emin ol cok iyi satış yaparaslında stephen elop olmadan önce planları symbianı çok güzel yapıp orta segment cihazlarda meego yu ise üst segmentte yapacaklardı ve işlemcileri intel olucaktı ama ilk defa fin uyruklu bir ceo gelmedi nokianın başına olan bu microsoftun uşağı oldu ve şu an symbian eskisine göre bu kadar düzelmesinin sebebide eski ceo dur sen düşün artık
yani kısacası windows la filan bu iş yürümez ama nokia bunu farkında degil