Telefon Tavsiyesi N8 Şuan Almaya Değer mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
kendisi burayada üye ona sor istersen ki ben para aldığını düşünmüyorum onun ayrıca para alsa mobilbekcisi.com şu an offline yani offline derken açık ama uzun süredir konu girilmiyor maddi imkansızlar nedeniyle

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
samsung wave kullanmama rağmen n8i seviyorum. berbat bir telefon demek hata olur.

Uruloki

Uruloki

Üye
geçen büyük bombaları var dediniz editörüm ne acaba o bombalar

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
geçen büyük bombaları var dediniz editörüm ne acaba o bombalar

bombamı ne bombası, sayın editör bizide aydınlatırsa seviniriz.

birde samsung galaxy s2 videosunda gördüm arkaplan resmi hareketli çok hoş olmuştu, N8'de de böyle birşey var mıdır acaba?

Uruloki

Uruloki

Üye
bombamı ne bombası, sayın editör bizide aydınlatırsa seviniriz.<br />
<br />
birde samsung galaxy s2 videosunda gördüm arkaplan resmi hareketli çok hoş olmuştu, N8'de de böyle birşey var mıdır acaba?
<br />
<br />

ben daha öncede sordum yakında büyük bombalar var dedi nokia dan yani x7 ve e6 hariç olarakdan da cevap gelmedi bu arda haraketli arkaplan belki pr 3 de olur

BossRazor

Üye
1 ayda 4 kere servise verdim 1 kerede parça değiştirdim şu anda netteki gibi kendine reset atıo habire saygılar ...

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
<br />
<br />

ben daha öncede sordum yakında büyük bombalar var dedi nokia dan yani x7 ve e6 hariç olarakdan da cevap gelmedi bu arda haraketli arkaplan belki pr 3 de olur

büyük bombalar derken anna'dan bahsetmiş olamaz sanırım:allalla: şuan biraz daha araştırdım youtube'dan videolar falan buldum
orada birkaç video ilgimi çekti birtanesi de şu

birde şu var ilginç geldi aldatmaca gibi sanki

----------Eklendi @ 17:29:23 ---------- Yazıldı @ 17:27:17 ----------

1 ayda 4 kere servise verdim 1 kerede parça değiştirdim şu anda netteki gibi kendine reset atıo habire saygılar ...

n8'i nereden aldın nokia shop mu? servise nereye verdin bunlar çok önemli aslında yazlım versiyonu kaç, hackleyince benim n95'te ara sıra kendini resetliyor

N8 alma düşüncesindeyken böyle sorunlar insanı soğutuyor:angry:

Uruloki

Uruloki

Üye
valla ben ön siparişle aldım hiç sorunum yok ama işte teknoloji sanş işi ama bence o videolarla alakası yok bombaların

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
nokia x7-00 => arkadaşım biraz bekleyip x7 al bence şuan bir kaç özelliği belli : 4" amoled ekran, 8 mp kamera yalnız kamera sabit fokus ve kapasitif ekran

hoss

hoss

Üye
nokia x7-00 => arkadaşım biraz bekleyip x7 al bence şuan bir kaç özelliği belli : 4" amoled ekran, 8 mp kamera yalnız kamera sabit fokus ve kapasitif ekran
bence n8 daha iyi x7 den hem tasarım olarak hemde kamera

Uruloki

Uruloki

Üye
hoss nasıl olduda N8 dedin

hoss

hoss

Üye
bana kalsa ikiside kötü , ama n8 kötünün iyisi :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
ah sen varya sen hiç kullandın mı he birde eleştri olarak algılama merak ettim yani N8 i şöyle bir hafta filan öyle teşhir cihazlar değil yani

hoss

hoss

Üye
işletim sistemi bana ters symbian diyince kusasım geliyor n8 de 1ghz işlemcii hızı 512 mb ram konulsaydı ve işletim sistemi android olsaydı bak o zaman nasıl devrim yapardı bu cihaz ben bile begenirdim , ama nerdee

Uruloki

Uruloki

Üye
android imkansızdı nokia için çok kavga ettiler zamanında ayrıca bu telefon öyle çıksaydı fiyatı 1500 den aşağı olmazdı emin ol

hoss

hoss

Üye
android imkansızdı nokia için çok kavga ettiler zamanında ayrıca bu telefon öyle çıksaydı fiyatı 1500 den aşağı olmazdı emin ol
google herseye ragmen şubatta düzenlenen mobil fuarda android olarak nokia ya kapılarının acık oldugunu söyledi , pinti nokia kafasının dikine gitmaya devam ediyor , hadi androidi gectim , meego bile koyabilirdi üst segment cihazlarına ,symbian daki bu ısrar nediir anlamıyorum , göz göre göre batmak istiyor nokia

Uruloki

Uruloki

Üye
aslında stephen elop olmadan önce planları symbianı çok güzel yapıp orta segment cihazlarda meego yu ise üst segmentte yapacaklardı ve işlemcileri intel olucaktı ama ilk defa fin uyruklu bir ceo gelmedi nokianın başına olan bu microsoftun uşağı oldu ve şu an symbian eskisine göre bu kadar düzelmesinin sebebide eski ceo dur sen düşün artık

hoss

hoss

Üye
aslında stephen elop olmadan önce planları symbianı çok güzel yapıp orta segment cihazlarda meego yu ise üst segmentte yapacaklardı ve işlemcileri intel olucaktı ama ilk defa fin uyruklu bir ceo gelmedi nokianın başına olan bu microsoftun uşağı oldu ve şu an symbian eskisine göre bu kadar düzelmesinin sebebide eski ceo dur sen düşün artık
keske bu stratejiyle devam etselerdi , üst segmentte meego çok iyi iş yapardı , androidden bile daha iyi bir işletim sistemi ama nokia bunu degerlendiremedi , şimdi lg sahip cıktı meego ya , lg meegolu cihazlar cıkarırsa emin ol cok iyi satış yapar :oke:yani kısacası windows la filan bu iş yürümez ama nokia bunu farkında degil

Üst Alt