@ N8 renk değişimi @

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
koyeserli1907

koyeserli1907

Üye
    Konu Sahibi
@ N8 renk değişimi @
Selam canlar,
Benim N8'im siyah,soğudum siyahtan,daha önceki telefonumda siyahtı(N73),telin köşesinde hafif ezilmeler var,bide arkadasına ne döküldüyse artık döküldüğü yer beyazlamış, kap rengini değiştirecek bi yer biliyomusunuz arkadaşlar.Biliyorsanız kaç paraya değiştiriyorlar.(İstanbul'da oturuyorum.)

ercnshn'

ercnshn'

Üye
Bi servise sor bakalım Bi konuda ekran 250tl kasa 200tl yazıyodu Nokia Club'a sormuş bi arkadaş

koyeserli1907

koyeserli1907

Üye
    Konu Sahibi
Bi servise sor bakalım Bi konuda ekran 250tl kasa 200tl yazıyodu Nokia Club'a sormuş bi arkadaş
servise vermek istemiyorum,ben turkcell'den aldım,sordu madama telefonu servise versem kaç günde alabilirim diye,adam minumum 15 gün maximum 45 gün dedi ve herhalde işgünleri oalrak söyledi.200 tlde tuzluymuş yahu :)ama sorayım kısa sürede alma imkanım ve fiyatta uygun olursa değiştirttiririm.

kazım61061

kazım61061

Üye
evet arkadasım bole pahalı bıraz bende sıkıldım gumus rengınde zaten eger degıstırırısem banada haber verırısen sevınırım..bende dusunuyorumm..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bende C7 siyah var gümüşe nasıl değiştircem kasa değişimi mi

ayasin

Üye
Arkadaşlar ebay dan veya diğer yurt dışı satın alabileceğiniz yerlere bakarsanız 30 euro civarı satılıyor sanırımsam orjinal kablar getirtip burda takabilirsiniz hangi renk isterseniz.Hatta burda bir kaç forumda link filan paylaşılmıştı.

kazım61061

kazım61061

Üye
oooozamn yurt dısında satın alınıp getırılıyosa ben zaten bu telefnu arabıstandan aldım sımsıd ızındeyım ben bı baktırıyım ozman kac para aldırıyım burda taktırırım ıyımısss

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Kazım birşey bulursan banada haber verirsen sevinirim :)

eremer

Üye
çin malı isterseniz 11$. kargo, alışveriş toplamı 20$ ı geçerse bedava ve kargo takip kodu veriyolar. ptt kapıda teslim yapıyor fakat 15-20 günde geliyor. 3-4 siparişim oldu. sorunsuz teslim aldım.

koyeserli1907

koyeserli1907

Üye
    Konu Sahibi
takas edin telefonları :ehe

:ehe

----------Eklendi @ 02:54:20 ---------- Yazıldı @ 02:51:29 ----------

çin malı isterseniz 11$. kargo, alışveriş toplamı 20$ ı geçerse bedava ve kargo takip kodu veriyolar. ptt kapıda teslim yapıyor fakat 15-20 günde geliyor. 3-4 siparişim oldu. sorunsuz teslim aldım.
gittigidiyorda falan görsem alırımda bu tarz sitelere pek fazla güvenmiyorum.Teslim süreside baya uzunmuş :dry:

----------Eklendi @ 03:05:29 ---------- Yazıldı @ 02:54:20 ----------

arkadaşlar böyle bişi buldum,tahtakalede satılıyormuş,44 lira , yakın bi zmanda gidiyim oraya ,uygun fiyata bırakarsa fıstık yeşili ve turuncu veya mavi kasa alabilirim :d:

kazım61061

kazım61061

Üye
tmm tuzluca ben abıme baktırıcam en kısa zamnda ..da sen bana bı mesaj atda kutuda saklıyımm..ulasmma kolay olsun sana

komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]valla doğubankta yapıyorlar 150tl olarak biliyorum ama garanti dışında değiştiriyorlar[/SIZE][/COLOR]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt