N8 Menü ve Geçişleri Hızlandırmak için Yapmanız Gereken Tek Şey

Sponsorlu Bağlantılar

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
N8 Menü ve Geçişleri Hızlandırmak için Yapmanız Gereken Tek Şey
Merhaba arkadaşlar. Herkesin bildiği gibi N8 hantal bir telefon ama çözümü basit. Hafıza yetersiz hatası, menüdeki takılmalar, geçişlerdeki aksamalar falan çok uyuz ediyordu beni. Bende bi mod atayım sonuçlara bakayım dedim. Mod HACK falan değildir. Şu anda telefonum çok hızlandı. Menülerde çok nadir kısa teklemeler oluyor, bayağı uygulama yüklü olduğu halde. Şimdi herkes biliyor zaten niye boşuna konu açtım diyecekseniz, çoğu kullanıcı mod vb. şeyleri yüklemekten korkuyor. Ben söyleyeyim, hiçbir sorun olmuyor.

Bu linkten modu indirebilirsiniz.
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...-s-3-telefonlar-icin-uyumlu-artik-439422.html

Öncelikle kesinlikle tikli bırakmanız gereken şeyleri söyleleyim yükleme sırasında.
Kamerayı 95/30FPS yapmanızı öneririm.
İngilizceniz iyiyse hepsini okuyup ona göre karar verirsiniz ama benim önerim yanında recommended yazanların hepsini yükleyin. Yazmayanların bazıları gereksiz özellikler.

Eğer beğenmezseniz silebilirsiniz Uyg. Yöneticisinden. Eski haline döner telefon.

İnşallah mod ile ilgili tabularınızı yıkmışımdır.

• Beğen
Tepkiler: ozggurr ve sado826

ozggurr

ozggurr

Üye
:d:

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Ne oldu komiğinize mi gitti?

Denememişsiniz galiba. Zaten önyargılı insanlara bir şey anlatmak zordur.

3. sıradaki UI Improvement max işlemci kullanımını %75 ten %90 a çıkartmaktadır. Sonuçta performans artışı demek.

20. sıradaki Browser's Cache (E:\) ise internet sayfalarındayken aldığınız hafıza yetersiz sorununu kökünden çözer 16 GB'ı sonuna kadar doldurmadıysanız.

Diğerlerini de açıklamak isterdim ama uzun süreceği için en önemlilerini yazayım dedim.

• Beğen
Tepkiler: ozggurr

nonamex

Üye
Teşekkürler hocam paylaşım için :oke:

• Beğen
Uruloki

Uruloki

Üye
nonamex dene bakalım sonuç ne olcak

serkanet

Üye
işlemci kullanımı arttıkca performans artışımı oluyor senden duydum bunu :hmmm

nonamex

Üye
3. ve 56. modları kurdum, hissedilir hızlanma var menüde..

• Beğen
Uruloki

Uruloki

Üye
mutlusun yani nonamex iyice inceleyip bazılarını kuraydın keşke

• Beğen
Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
işlemci kullanımı arttıkca performans artışımı oluyor senden duydum bunu :hmmm

Mantıken olmalı, o modun 3. özelliği sadece işlemci kullanım oranını değil, menüdeki geçşlerdeki FPS oranınıda artırıyor.

En kısa zamanda video koyup menüdeki seri geçişleri göstermek istiyorum ama evde adam gibi kamera yok (n8 haricinde :D).

Bu arada 20. mod özelliğinini de öneririyorum. Normalde telefon 32MB ayırıyor internet sayfalarındaki önbellekleme için, bu durumda hafıza yetersiz hatası alıyoruz bol bol. 20. mod özelliği bunu telefonun 16GB lık kendihafızasına adıyor, birnevi 32 mb olan şey sınırsıza dönüyor.

• Beğen
farukozer4444

farukozer4444

Üye
sağolun :d:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Ne oldu komiğinize mi gitti?

Denememişsiniz galiba. Zaten önyargılı insanlara bir şey anlatmak zordur.

ozgurr kardeş n8'i ilk alan kişilerdendir. daha türkiyeye ve çoğu ülkeye gelmeden o forumda bize elindeki n8'i gösteriyordu. Ve onun kadar symbian^3 ve n8 tutkununu biraz zor bulursun.

şimdi soruyorsun, "madem öyle neden konuya güldüler?"

sadece son cümlen biraz komiğimize gitti.

pRime.

pRime.

Üye
Symbian'ın gözünü seveyim be! Her türlü kişiselleştirme yapılıyor.

ozggurr

ozggurr

Üye
ozgurr kardeş n8'i ilk alan kişilerdendir. daha türkiyeye ve çoğu ülkeye gelmeden o forumda bize elindeki n8'i gösteriyordu. Ve onun kadar symbian^3 ve n8 tutkununu biraz zor bulursun.

şimdi soruyorsun, "madem öyle neden konuya güldüler?"

sadece son cümlen biraz komiğimize gitti.

Ben baska forumlarda da elimdeki Iphone 4'u gosteriyorumdur kim bilir :)

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Ben baska forumlarda da elimdeki Iphone 4'u gosteriyorumdur kim bilir :)

abi sen bugün iyi misin? açtığın konularla, yazdığın mesajlarla falan... ne biliyim... yoksa hesabın mı çalındı bu değildin sen!?

[alikan]

[alikan]

Üye
Dostum ben bu programı sadece ortam ışığı dedektörünü devre dışı bırakmak için kurmak istiyorum, Nasıl yapabilirim bunu.?

Üst Alt