N8 Kamera güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

FastBreaker

FastBreaker

Üye
anna yüklü değil bende,yükledim sadece simgesi değişti ?

dinopis01

Üye
ya arkadaşlar micro modunda çekim yaparken bu AF iyi hoşta. videoyu sessiz bir ortamda çekerseniz yine de odaklanma sesi "tıkır tıkır" duyuluyo az da olsa fark edebildinizmi?
PR2 anna üzerine yükledim odaklama sesi tıkırtısı gelmiyor.Gelmemesi beni şaşırttı.PR1.2 de hx patcher yükleyerek caf yaparken tıkırtı yapardı.Bu güncelleme iyi çalışıyor.Sıkıntıları var...Zoom yaptığı zaman odaklamakta zorlanıyor.geniş çekimlerde odaklama iyi sayılır.Kameralarda çok noktadan matrix hesabı üzerinden odaklama işlemi vardır.Telefonlarda çok noktalı odaklama hesabı yok netleme de sorun çıkabiliyor.Yazılımsal olarak düzeltilebilirse iyi olur

time_shift

time_shift

Üye
güncelleme diye kapılıp ilk çıktı gün yükledim 1gün sonra updatesinide yükledim ama sakın böle bi hataya düşmeyin yüklemeyin. Çünkü bu gece fark ettim video çekerken flash yanmıyor ve video yakın çekimde odaklanma süresinden dolayı videoda ara ara bulanıklanmalar oluyor bu ne saçma özelliktir anlamadım. Yoksa bendemi böle? Ama kamera yakında bir nesneye odaklandıktan sonra yönünü başka bir tarafa çevirip oraya odaklanana kadarki bikaç sn lik fark edilebilir bulanıklaşmayı kastediyorum . Bu güncellemeyi sistemden kalırmak mümkün mü?

andry77

andry77

Üye
vaaay beee :) bu güzel oldu... arkadaşlar videoda bi iyileşme farkettiniz mi 30 fps mi çekiyo...

muraty_55

Üye
ya 1 ay gecti bu konularan sonra hala orjinal sürümü cıkmadı mı kameranın beta bitmedi mi yani ?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
​belle de kamera versiyonu 11.36 daha iyi arkadaslar ;)

TheMadness

TheMadness

Üye
HyperX tarzı kamera modlarını kaldırıp öyle yükleyin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt