N8 Kamera güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

_ardaa

_ardaa

Üye
Deneysel aşamada olması beni düşündürüyor, Hasan sen bize gelişmeleri aktar yüklemişsin bari ona göre bir iki gün kullan da bizde yükleriz sonra.

komando04

komando04

Üye
doğru aynen o şekilde söylüyor anna yüklü olanlar kursun diye teşekkürler sensation

Uruloki

Uruloki

Üye
hata verenler için qt paketlerini yüklesinler yani qt mobiliyt, webkit, qt 4.7.3 kurun öyle deneyin

arda şu anlık sorun yok zaten ben yakında anna geleceği için yükledim sonuçta annada bir daha yükleyecem

• Beğen
Tepkiler: ozggurr

oguzk582

Üye
bende yuklenemiyor yazdi sorun nedir

Uruloki

Uruloki

Üye
qt var mı yani o paketleri güncelleştir birde qt companest olması lazım ismi aklımda değil onu da kurun

Uruloki

Uruloki

Üye
anna yüklü ve kurulmuyorsa bir hata var demektir ki büyük ihtimalle qt companest olması lazım o yok annada onun için forumun uygulamalar kısmında ekran koruyucu bölümünü açın orda sleeping screen 0.55(7) olması lazımorda qt companest olması lazım yani ismi çok benzer tam olarak hatırlamıyorum onu kurun öyle deneyin

oguzk582

Üye
tamam tesekkurler

mc_mfi

Üye
bellede fark haliyle hissedilmiyor

mirzasinan

mirzasinan

Üye
Yüklediğine emin misin? Beta Labs'dan alıntı Compatibility This camera update is for the Nokia N8 with Symbian Anna. If you do not yet have Symbian Anna, you can check for it at or from your device Tools -> SW update. yani Anna değilse sistemin güncelle demiş. peki 30fps ve caf aktif mi kurulmuş madem test edin öğrenelim biz de, Anna için diyor özellikle.
Bendede anna yuklu degil ama bende kurdum

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
güncelleme olarak gelmesi gerekmiyomuydu

serkanet

Üye
öyle bekliyorduk ama navi şu anda hata veriyor tr kodlarımı ekliyolar napıyolar

Dampierre

Dampierre

Üye
belledeki özellikler gelmiş güzel olmuş kamera

tuzluca76

tuzluca76

Üye
nasıl gerek yok. Videoda yakın çekim eklenmiş mükemmel olmuş. Betalabs dan gelmesi güncelleme olmadığına işaret değildirki. Ovi maps güncellemeside betalabsdan gelmişti. Yani buda bir güncellemedir. Betalabsdan indirip yükledikten sonra reset atmayı unutmayın :)

oguzk582

Üye
qt linki verebilecek var mi

_ardaa

_ardaa

Üye
Beta Labs'a bakan oldu mu bilmiyorum ama ufak bir hata varmış, sunulan eklenti 25fps kayıt yapıyormuş 30fps yokmuş, en kısa sürede düzeltilecekmiş özür diliyorlar ve en kısa sürede yeni versiyon yayınlanacakmış.

Takipçi Satın Al

Üst Alt