n8 in sözde çizilmeyen müthiş ekranı çizildi :@ :@

Sponsorlu Bağlantılar

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
Bak kardeş ben de C7 kullanıyorum.En güzeli alacaksın bir dane Ekran koruyucu jeletin mi deniyor bilmiyorum.Adam da takacak güzel güzel belli olmayacak kabarcık baloncuk olmayacak şekilde sorun kalmayacak.Ben aldım dün ayıptır söylemesi 4 TL taktırdım C7 me.Hiiç belli olmuyor.Adam steril ortamda güzelce taktı.Değer mi yaa 5-10 TL den kaçmaya :). Önceden ben takmıştım hep baloncuk oldu ama telefonum bir sürü çizik leke ve ufak darbelerden korundu...Rahat rahat mesela örnek veriyorum cebinde anahtar var madeni para var.Ben rahatça koyuyorum çizilmiyor birşey olmuyor :) Ayrıca kim sana telefonun ekranı çizilmez diye saçma bir vaadde bulundu ki ? :hmmm :hmmm

AмσηR@

AмσηR@

Üye
nokia veya diğer marka cep tel üreticileri düşünmüyorlar midir koruyucu vs yapsak falan diye.telefonu elinize aldığınızda onun estetikligini hissedemiyeceksek hiç bir manasi kalmıyo.bırakın bir kaç çizik falan olsun ki oda biraz çok uğraşmakla oluyor.sonuçta bunları ömrümüzun sonuna dek kullanmayacagiz.onun için bırakın ufak tefek şeyleri telin tadını çıkarın:)

otostopçu

otostopçu

Üye
Ben n8 imi almadan önce adam kendi telefonunu cebinden çıkarıp anahtarıyla ekranına sürttü bir şey olmadı eğer çizilirse servise verin değiştirmek zorundalar dedi bence ankarada oturuyorsan ankamall nokia shop a git ver yaparlar.

Üst Alt