n8 in sözde çizilmeyen müthiş ekranı çizildi :@ :@

Sponsorlu Bağlantılar

selly1310

selly1310

Üye
cinde 'de bir cuval pirinc dökülmüş:)

3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi

Görüldüğü gibi Nokia çizilmez dememiş lütfen karalamaya çalışmayalım

kardeşim ozaman koymasınlar youtuba bıçakla cizmeye çalışılan videsunu adam bıcak vuruyor n8e çizilmiyorda beniimki ne diye çiziliyor anahtar falan da değmedi kalem sürmedim zaten kalem sürücek kadar da düşüncesiz biri değilim

nonamex

Üye
kardeşim ozaman koymasınlar youtuba bıçakla cizmeye çalışılan videsunu adam bıcak vuruyor n8e çizilmiyorda beniimki ne diye çiziliyor anahtar falan da değmedi kalem sürmedim zaten kalem sürücek kadar da düşüncesiz biri değilim

Nokia resmi olarak çizilmez demediği sürece :oke:

O ekran yere düşse bırak çizilmeyi parça parça bile olur.. Darbe almıştır cebinizdeyken büyük ihtimalle.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Tebrik ediyorum kendimi. Onca konuşulanlara ve gördüklerime göre hareket ederek telefonumun ekranında koskoca çizikler oluşturdum.

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
arkadaşlar koruyucular var onları kullanmanızı tavsiye ederim bende teknoloji bir alet ne olacağı belli olmaz herşeyi denememek lazım iyi forumlar...

ozggurr

ozggurr

Üye

Aylar once video paylasim sitelerinde telefonun ekranina ve diger yerlerine iskence goruntuleri yayinlandiginda ben bu forumda demistim ki, tedbiri elden birakmayin, koruyucu kilif kullanin, camin onundeki jelatini cikarmayin...

"eline kiz gecen, dul cikar" gibi deyimleri ve "azimle ..can duvari deler gibi" atasozleri olan bir milletiz sonucta...

Hep en olmaz denilen seyler gelir basimiza, ya da biz hep en olmayacaklari yapariz..
Zoru hemen basaririz, imkansiz biraz zaman alir cogu konuda..

Nokia'ya, Youtube'a kizmayacaksin, ne yapacaksin, cizmeyeceksin... Senin genlerinde var yapilamaz denileni yapmak, kendini bilecek ona gore hareket edeceksin...

--------------- Ekleme ---------------

resim paylaşamam çizik sadece ışıkta parlıyor :S

--------------- Ekleme ---------------

bende anlamadım ya youtube ta millet bıcakla çizmeye çalışıyor çizilmiyor benimki nasıl çizildi anlamadım

Telefonun caminda ya da parmakta toz zerrecigi varsa ve elinizde de cok fazla bir elektirik birikmisse (hani zaman zaman metal bir yuzeye deydigimizde cat diye anlik elektrik carpmasi olur ya o andaki gibi)
telefonu kullanirken elektrikle toz zerresi enteresan bir sekilde butunlesiyor ve elektrik sayesinde kucuk bir toz elmas gibi cok keskin bir kesici haline donusebiliyor, ve o tozu suruklerseniz ekranda nur topu gibi bir ciziginiz olusuyor...

Yani telefon ekranini temizlerken bile once hava tutun ekrana ya da ufleyin, can sikici kazalar yasanma riskini azaltir..

Rap3g

Üye
benimde ekranın etrafındaki plastik gibi olan çıkıntı çizildi
delikli kılık kullanıyordum ekran çizilmiyor die ekranın çevresindeki o çerçevede çizikler oluştu :)

projectmaximo

projectmaximo

Üye
evet arkadaşlar çok güvenmeyin telefona, dikkatli kullanın.ben de telefonu ilk aldığım hafta sinemeda film izlerken kucağımdan yere düşürmüştüm.halı kaplı zemine.düştüğü yükseklik de en fazla 50cm. Ama nasıl olduysa gövdenin deklanşör tuşuyla ekran arasında kalan kısmında yaklaşık 1mm hafif derin bi çizik meydana geldi.hatta koyu gri gövdede hafif parlama da yapıyo boya çizildiği için.
Ama ben alıştım artık pek takmıyorum.o da nazar boncuğu olsun telefonumun..çünkü başka her şeyinden memnunum allah'a şükür:)

Punish3R55

Punish3R55

Üye
cizildiyse cızıldı bızımkıler nıye cızılmıyo adamgıbı kullansaydın yalandan polemık yaratma utanmasan bebe gıbı alıcan!

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
Ben devamlı metal tozu içinde çalışan biriyim en zor benim durumum ama şunu söyliyim telefon devamlı çekmeli kılıfta ve temiz kullanıyorum ve telefonumun ekranında hiç çizik yok birz daha dikkat birazdaha titizlik...

hoss

hoss

Üye
gecmiş olsun ,

powerlogy

powerlogy

Üye
Geçenlerde montun cebinden düşüp ,betonda sürüklenen C7 , 1 tane derin çiziğimiz oldu , işin ilginci başka bir tarafında yok.

Overdose34

Overdose34

Üye
Cizik gideren displex kullanın. Ise yarıyo doldurup parlatıyo, fiyatıda uygun.

halidgiray

halidgiray

Üye
ben üzerine maden suyu döktüm, yağmurda kullanıyorum, sabaha kadar (cebimde) üzeride uyudum, mermerlerde zıplattım, telefon çalıpta ekran gelmeyince (ekrandan başka cevaplama tuşu yok ya) duvara çarptım, saatlerce güneşte bıraktım, 50-60 kere format attım, brighness control programıyla ekranı daha parlak kullanıyorum, bitmeden şarj edip dolmadan çıkarıyorum, bluetoothla bilgisayardan 80-100 mb dosya attığım oldu,... Ben N8'i AstonMartin Mclaren traktör gibi kullanıyorum.

FastBreaker

FastBreaker

Üye
telefon kısmında neden b520 yazıyor?

nonamex

Üye
telefon kısmında neden b520 yazıyor?

:ehe

Forum cebimize doğru lazer taraması yapmıyor telefon modelimizi belirlemek için :ehe Üye olduğunda kullandığı modeli yazmıştır, sonra değiştirmiştir.

ayasin

Üye
çelik yelek den hiç bi kurşun geçmiyecek diye bişey yok sadece normale göre dayanıklı oluyor :) buda onun gibi bişey diğer ekranlar çok basit darbelerle çiziliyordu bu biraz daha dayanılkı benim n8 kasası çizildi mesela çok küçük bi yer :))

FastBreaker

FastBreaker

Üye
haklısın özür dilerim :evet:

halidgiray

halidgiray

Üye
evet güncelledim

Üst Alt