kardeşim ozaman koymasınlar youtuba bıçakla cizmeye çalışılan videsunu adam bıcak vuruyor n8e çizilmiyorda beniimki ne diye çiziliyor anahtar falan da değmedi kalem sürmedim zaten kalem sürücek kadar da düşüncesiz biri değilim
Aylar once video paylasim sitelerinde telefonun ekranina ve diger yerlerine iskence goruntuleri yayinlandiginda ben bu forumda demistim ki, tedbiri elden birakmayin, koruyucu kilif kullanin, camin onundeki jelatini cikarmayin...
"eline kiz gecen, dul cikar" gibi deyimleri ve "azimle ..can duvari deler gibi" atasozleri olan bir milletiz sonucta...
Hep en olmaz denilen seyler gelir basimiza, ya da biz hep en olmayacaklari yapariz..
Zoru hemen basaririz, imkansiz biraz zaman alir cogu konuda..
Nokia'ya, Youtube'a kizmayacaksin, ne yapacaksin, cizmeyeceksin... Senin genlerinde var yapilamaz denileni yapmak, kendini bilecek ona gore hareket edeceksin...
--------------- Ekleme ---------------
resim paylaşamam çizik sadece ışıkta parlıyor :S
--------------- Ekleme ---------------
bende anlamadım ya youtube ta millet bıcakla çizmeye çalışıyor çizilmiyor benimki nasıl çizildi anlamadım
Telefonun caminda ya da parmakta toz zerrecigi varsa ve elinizde de cok fazla bir elektirik birikmisse (hani zaman zaman metal bir yuzeye deydigimizde cat diye anlik elektrik carpmasi olur ya o andaki gibi)
telefonu kullanirken elektrikle toz zerresi enteresan bir sekilde butunlesiyor ve elektrik sayesinde kucuk bir toz elmas gibi cok keskin bir kesici haline donusebiliyor, ve o tozu suruklerseniz ekranda nur topu gibi bir ciziginiz olusuyor...
Yani telefon ekranini temizlerken bile once hava tutun ekrana ya da ufleyin, can sikici kazalar yasanma riskini azaltir..