n8 in sözde çizilmeyen müthiş ekranı çizildi :@ :@

Sponsorlu Bağlantılar

3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
n8 in sözde çizilmeyen müthiş ekranı çizildi :@ :@
arkadaşlar ön kamera nın altı çizildi nasıl oldu bende anlamadım çizik fazla dikkat çekmiyor ama ışık yansıyınca çok belli oluyor buda beni çok uyuz etti ne yapmalıyım servise vereyimmi yoksa böle kalıcakmı çizilmiyor dedikleri ekran. :@ :@:vur

kol@j

kol@j

Üye
dış kapağı değiştirmen işi kurtarmaz mı...?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
dış kapak kaça patlar? bide orjinal olacak tabiki nokia shoptan almamız lazım dimi? yada kvkya gidip ben bunun dışını komple yeniletmek istiyorum diyebiliyormuyuz?

accman

accman

Üye
çizilmez diye koruyucu kullanmayan arkadaşlara sesleniyorum..siz tedbiri elden bırakmayın..çizilmez ekran filmleri var onlardan almanı öneririm biraz pahalı ama ömürlük bişey..tabi ekran görüntüsü biraz kötü oluyo..sanki ekranın buğulanmış gibi oluyo ama..seçim senin

muratcan1905

Üye
ekranı çizilmez değil arkadaşım böyle bir şey imkansıza yakın sonuçta pek çok çizme yolu var ben uğraşsam çok kolay çizerim yani çizilmez değilde zor çizilir ekran demek daha doğru bence anahtar para vs aynı cebe koymamak lazım

venusutarit

venusutarit

Üye
bendede çizik var arkadaşlar ama 1-2 milimetre uzunluğunda ve çok dikkatli bakmadan belli olmuyor

sh0ck

sh0ck

Üye
Şöyle karalama amaçlı konular açmayın lütfen.. Açacaksanızda kibarca açın..

Ona kalırsa iphone 4'ün ekranıda "helikopter pervanesi malzemesinden yapılma".. Fakat tek düşürmede kıran arkadaşımı biliyorum ben.

Nokia size bu telefonu satarken, KESİNLİKLE ÇİZİLMEZ diye bişey demedi.

Her cam çizilir, kırılır. Kırılmayan kalp olmayacağı gibi ;).

nonamex

Üye
Çizilmeye dayanıklı ekranı çizilmez ekran yaptılar..

Birşeyin kırılmaya dayanıklı olması kırılmayacağı anlamına gelmedigi gibi , çizilmeye dayanıklı olması çizilmeyeceği anlamına gelmiyor.

3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
ekranı çizilmez değil arkadaşım böyle bir şey imkansıza yakın sonuçta pek çok çizme yolu var ben uğraşsam çok kolay çizerim yani çizilmez değilde zor çizilir ekran demek daha doğru bence anahtar para vs aynı cebe koymamak lazım

ama uğraşşan kolay çizersin benimki uğraşmadan çizildi nasıl çizildi onuda bilmiyorum yere düşürmedim anahtarla aynı cebe koymadım nasıl oldıu bilmiyorum...

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
resim paylaşman mümkün mü ?

suat1111

suat1111

Üye
valla bir aydır herseyi çıkardım vede arçelikte beyaz eşye teknisyeniyim bi halt olmadı ekranda bomba gibi çizikmizik yok:nono:

SilentOne

SilentOne

Üye
sonunda buda oldu yha helal be :D

3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
pcwolf

pcwolf

Üye
Silerken çizilmiş, evde beslenen hayvanlar bile çizebiliyo.

doruk944

doruk944

Üye
bendede ii bi çizik var telefonla yaptım en teğlikeli şey müzik dinleyerek uyuma naSIl olduysa sağlam bi çizik oluştu

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
bildiğim kadaryla nokia c7nin ekranı çizilmez camdan yapılma,n8de çizilmez cam diye birşey yok,n8de ekran çizilmesini koruyucu sticker ile halledebilirsiniz ama ben c7de ekranın orjinal stickerini çıkarttm çizik yok ekranda gerçekten güvenilir o konuda c7..ama n8de çizik olan ekran gördm bende,nokia shoplara gidin bi bence

muratcan1905

Üye
hayır n8 in de ekranı çizilmeye dayanıklı ayrıca çizilmez ekran yoktur sonra yanlış anlaşılmalar oluşuyor çizilmeyen cam yoktur ne kadar çizilmez denirse densin elbet bir şekilde çizilir. örneğin kırılmaya dayanıklı şeyler var ancak bunlar kırılmaz değil bu c7 n8 ekranıda aynı sadece çizilmeye dayanıklı yani çizilme ihtimali elbette var

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
hayır n8 in de ekranı çizilmeye dayanıklı ayrıca çizilmez ekran yoktur sonra yanlış anlaşılmalar oluşuyor çizilmeyen cam yoktur ne kadar çizilmez denirse densin elbet bir şekilde çizilir. örneğin kırılmaya dayanıklı şeyler var ancak bunlar kırılmaz değil bu c7 n8 ekranıda aynı sadece çizilmeye dayanıklı yani çizilme ihtimali elbette var

+1 katılıyorum ekran çizilmez ekran değil sadece diğerlerine göre ekranı çizilmeye biraz daha dayanıklı

saol sun n8 imin bir çiziği yok reset problemi yok kasma yok :ehe:ehe

ipkry

ipkry

Üye
Arkadaşım servise götür atarını yap değiştiriolar arkadaşımın öle oldu 1 cm çizildi değiştirdiler...

servis numarası: 2281965

venusutarit

venusutarit

Üye

Görüldüğü gibi Nokia çizilmez dememiş lütfen karalamaya çalışmayalım

Üst Alt