Başarılarburda kardeşiminde etkisi büyük ona söylediğim komutları zamanında yerine getirmesi, benim heycanım, ve bunu maxi adına çektiğim düşüncesi birleşince çok verimli bir şey çıktı ortaya..
Şunu belirtmek istiyorum : Demiştim bu klip amator en büyük eksikliği fazla çalışılmadan pek ezber yapılmadan doğaçlama çekilen bir videoydu..
İkincisi tamamen bir senaryo eşliğinde gerçekleştirilecek.. Önce filmi yazacağım, sonra ezberleyeceğiz sonra provasını yapıp hatasız ooduğumuz an çekimi gerçekleştireceğiz..
Yani bu sefer komut olmayacak bir sonraki sahnede ne yapılacağından haberdar olunan bir iş otaya çıkaracağız...

Beni N8 almaya zorlamayın arkadaşwave yi bırakmak istemiyorum
![]()

Beni N8 almaya zorlamayın arkadaşwave yi bırakmak istemiyorum
![]()

N8 ile kendi çektiğim macro mode fotoğrafları görebilirsiniz.

Anna güncellemesinden sonrada bir güzel video daha bekliyoruz senden valla bizden kaçamicaksın bu gidişle napalım artık kendin kazdın kuyunu :P

tebrik ediyorum bende bu güzel videonun devamını bekliyorum en baba bölüm bizim bölüm benide avukatı olarak atayın bu bölüme![]()

magandalar iş başında[video=youtube;rplrgsCv_1o]http://www.youtube.com/watch?v=rplrgsCv_1o[/video]
asker eğlentisi;
amatör bir çekim oldu kafa güzel olunca ama özellikle ses kalitesine dikkat etmenizi istiorum...5+1 de deneyin mükemmel..![]()

c6-01 ,e7 ve x7 de gerekiyorpaylaştığın fotoğraflar için teşekkürler abi...
Bugün yada yarın site hakkında bölümünde MTT hakkında geniş çaplı bir duyuru yazacağım orada tam olarak ne yapmak istediğimi ayrıntılı bir şekilde göreceksiniz...
Yardımcı olmak isteyen herkesi not alıyorum.. Ama şimdilik MTT adına bir çalışma olmayacak he tabi katılmak isteyen herkesten video foto yada genel test çalışmaları bekleriz ama şimdilik bunları MTT adına değilde kendi adınıza kişisel olarak yayınlayabilir ve böylece kendi başarınızı bir ön elemeden geçirmiş olabilirsiniz
ikinci videoda C7 yi kullanacağız ve çekim yapacağımız yer bursanın en merkezi yerlerinden kalabalık bir yer olacak.. Ama bu videomuz öncekinden çok farklı olacak çift kamera ile çekim yapacağız bu ilk video MTT nin tanıtım videosu olarak kabul edilsin... Ama ikinci video MTT nin ilk videosu olacak
----------Eklendi @ 11:01:59 ---------- Yazıldı @ 10:06:57 ----------
eyvah ben ne yaptım
bakacağız dostum
----------Eklendi @ 11:05:54 ---------- Yazıldı @ 11:01:59 ----------
bu konuda senin eline kimse su dökemez zaten hakanım![]()