N8 HD Video Performans Test [Maxi Test Tim - MTT]

Sponsorlu Bağlantılar

jejep

jejep

Üye
Süpersin abi harcadığın zaman ve emek için teşekkürlşer :)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Fevzi abi gerçekten güzel bir çalışma olmuş.Burada hem kendi başarını bize göstermiş oldun hemde N8'in video çekme kalitesini.İkisini de en iyi şekilde başarmışsın.Düşünceni de çok beğendim gerçekten MTT diye kısaltışmış bir Maxicep Test Tim hiç mi hiç fena olmaz Maxicep için diye düşünüyorum.Başarılarının devamını beklerim :evet:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
burda kardeşiminde etkisi büyük ona söylediğim komutları zamanında yerine getirmesi, benim heycanım, ve bunu maxi adına çektiğim düşüncesi birleşince çok verimli bir şey çıktı ortaya..

Şunu belirtmek istiyorum : Demiştim bu klip amator en büyük eksikliği fazla çalışılmadan pek ezber yapılmadan doğaçlama çekilen bir videoydu..

İkincisi tamamen bir senaryo eşliğinde gerçekleştirilecek.. Önce filmi yazacağım, sonra ezberleyeceğiz sonra provasını yapıp hatasız ooduğumuz an çekimi gerçekleştireceğiz..
Yani bu sefer komut olmayacak bir sonraki sahnede ne yapılacağından haberdar olunan bir iş otaya çıkaracağız...

• Beğen
Tepkiler: jejep, Silinen Üye 166392, Tuba.Erva ve 1 kişi daha
Rich4arD

Rich4arD

Üye
burda kardeşiminde etkisi büyük ona söylediğim komutları zamanında yerine getirmesi, benim heycanım, ve bunu maxi adına çektiğim düşüncesi birleşince çok verimli bir şey çıktı ortaya..

Şunu belirtmek istiyorum : Demiştim bu klip amator en büyük eksikliği fazla çalışılmadan pek ezber yapılmadan doğaçlama çekilen bir videoydu..

İkincisi tamamen bir senaryo eşliğinde gerçekleştirilecek.. Önce filmi yazacağım, sonra ezberleyeceğiz sonra provasını yapıp hatasız ooduğumuz an çekimi gerçekleştireceğiz..
Yani bu sefer komut olmayacak bir sonraki sahnede ne yapılacağından haberdar olunan bir iş otaya çıkaracağız...
Başarılar :)

ascada

ascada

Üye
çok güzel bir düşünce tebrik ederim Fevzi.Devamını bekliyoruz:oke:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Beni N8 almaya zorlamayın arkadaş:ehe wave yi bırakmak istemiyorum:sarıl:

haliloz95

Üye
pr 2.0 çıksın bende yapıcam bi video ;)

erkara_64

nasıl video ekleyebilirim..faceden eklemeye çalışıom açılmıyor:?

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Anna güncellemesinden sonrada bir güzel video daha bekliyoruz senden valla bizden kaçamicaksın bu gidişle napalım artık kendin kazdın kuyunu :P

franzliszt

franzliszt

Üye
tebrik ediyorum bende bu güzel videonun devamını bekliyorum en baba bölüm bizim bölüm benide avukatı olarak atayın bu bölüme :D

JRValantin3

JRValantin3

Üye
Daha iyi yapabilirdin :) otobanda önünden motorla geçerken

Hem ses Hem hızlı görüntü yakalama hemde zoom denenebilir :):oke:

erkara_64

[video=youtube;rplrgsCv_1o]http://www.youtube.com/watch?v=rplrgsCv_1o[/video]

asker eğlentisi;

amatör bir çekim oldu kafa güzel olunca ama özellikle ses kalitesine dikkat etmenizi istiorum...5+1 de deneyin mükemmel..:)

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3, ascada ve Silinen Üye 2149105
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
paylaştığın fotoğraflar için teşekkürler abi...
Bugün yada yarın site hakkında bölümünde MTT hakkında geniş çaplı bir duyuru yazacağım orada tam olarak ne yapmak istediğimi ayrıntılı bir şekilde göreceksiniz...
Yardımcı olmak isteyen herkesi not alıyorum.. Ama şimdilik MTT adına bir çalışma olmayacak he tabi katılmak isteyen herkesten video foto yada genel test çalışmaları bekleriz ama şimdilik bunları MTT adına değilde kendi adınıza kişisel olarak yayınlayabilir ve böylece kendi başarınızı bir ön elemeden geçirmiş olabilirsiniz :oke:
ikinci videoda C7 yi kullanacağız ve çekim yapacağımız yer bursanın en merkezi yerlerinden kalabalık bir yer olacak.. Ama bu videomuz öncekinden çok farklı olacak çift kamera ile çekim yapacağız bu ilk video MTT nin tanıtım videosu olarak kabul edilsin... Ama ikinci video MTT nin ilk videosu olacak :evet:

----------Eklendi @ 11:01:59 ---------- Yazıldı @ 10:06:57 ----------

Anna güncellemesinden sonrada bir güzel video daha bekliyoruz senden valla bizden kaçamicaksın bu gidişle napalım artık kendin kazdın kuyunu :P

eyvah ben ne yaptım :P:
bakacağız dostum ;)

----------Eklendi @ 11:05:54 ---------- Yazıldı @ 11:01:59 ----------

tebrik ediyorum bende bu güzel videonun devamını bekliyorum en baba bölüm bizim bölüm benide avukatı olarak atayın bu bölüme :D

bu konuda senin eline kimse su dökemez zaten hakanım :D

• Beğen
Tepkiler: franzliszt
uribaju

uribaju

Üye
[video=youtube;rplrgsCv_1o]http://www.youtube.com/watch?v=rplrgsCv_1o[/video]

asker eğlentisi;

amatör bir çekim oldu kafa güzel olunca ama özellikle ses kalitesine dikkat etmenizi istiorum...5+1 de deneyin mükemmel..:)
magandalar iş başında :ehe

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Utku

Utku

Üye
paylaştığın fotoğraflar için teşekkürler abi...
Bugün yada yarın site hakkında bölümünde MTT hakkında geniş çaplı bir duyuru yazacağım orada tam olarak ne yapmak istediğimi ayrıntılı bir şekilde göreceksiniz...
Yardımcı olmak isteyen herkesi not alıyorum.. Ama şimdilik MTT adına bir çalışma olmayacak he tabi katılmak isteyen herkesten video foto yada genel test çalışmaları bekleriz ama şimdilik bunları MTT adına değilde kendi adınıza kişisel olarak yayınlayabilir ve böylece kendi başarınızı bir ön elemeden geçirmiş olabilirsiniz :oke:
ikinci videoda C7 yi kullanacağız ve çekim yapacağımız yer bursanın en merkezi yerlerinden kalabalık bir yer olacak.. Ama bu videomuz öncekinden çok farklı olacak çift kamera ile çekim yapacağız bu ilk video MTT nin tanıtım videosu olarak kabul edilsin... Ama ikinci video MTT nin ilk videosu olacak :evet:

----------Eklendi @ 11:01:59 ---------- Yazıldı @ 10:06:57 ----------

eyvah ben ne yaptım :P:
bakacağız dostum ;)

----------Eklendi @ 11:05:54 ---------- Yazıldı @ 11:01:59 ----------

bu konuda senin eline kimse su dökemez zaten hakanım :D
c6-01 ,e7 ve x7 de gerekiyor

serkanet

Üye
güzel paylaşım zaten 2 dk video çekiyorsunuz 118 mb boyutuna ulaşabiliyor gerçek hd video n8 :)

Necmati

Necmati

Üye
beğendim Maxi tes tim'i bende katılmayı düşünüyorum

Üst Alt