N8 HD Video Performans Test [Maxi Test Tim - MTT]

Sponsorlu Bağlantılar

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Güneşten gözlerini açamamışsın harbiden :ehe

Güzel çekim olmuş teşekkürler Fevzi.

Devamını bekliyoruz...

• Beğen
Tepkiler: jejep

kol@j

kol@j

Üye
fevzi çok duygulandım...
gerçekten...
cep telefonu sitesine yakışan bir çalışma olmuş...

• Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
bu özellikle sadece video kalitesi içindi diğer sistem testlerini ve yeniden video foto testlerini anna güncellemesi ile tanıtırız çünkü o zaman anlatacak baya bir yenilik olacak :oke:
yeni videoları daha fazla duyurmaya özen gösteririm ;)
beğenileriniz için çok teşekkürler arkadaşlar...

----------Eklendi @ 10:14:29 ---------- Yazıldı @ 10:11:13 ----------

bundan sonra daha üzerinde çalışılmış klipler hazırlayacağım hatta farklı gerçekten piyasadan çok farklı çekimler yapmaya gayret edicem. Ya bismillah dedik gerisi gelir ;)

----------Eklendi @ 10:30:39 ---------- Yazıldı @ 10:14:29 ----------

fevzi abi bende çekip yollasam?

ooo abicim tabiki olur çok güzel olur bak istersen sende fotoğraf kalitesini test edebilirsin yapıcam diyosan neler yapman gerektiğini kısaca özet geçiyim profiline :oke:

• Beğen
Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
abi ben aşcıyım daha çok tabak resimleri çekiyorum sen olur diyorsan ben dünden hazırım...

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
saol fevzi ama video bende error dıyo azcık :D

----------Eklendi @ 11:49:31 ---------- Yazıldı @ 11:48:39 ----------

actı actı tmm ızleym:ehe

----------Eklendi @ 11:51:35 ---------- Yazıldı @ 11:49:31 ----------

güzel olmus ama alamam param yok:züü::züü:

• Beğen
Tepkiler: McReiS

Starsley

Çok Güzel Bir Düşünce ... :) Eline aklına Sağlık ..

uribaju

uribaju

Üye
kalite güzel yalnız videoyu 720p de izleyeceğimizi not düşsen iyi olurdu belki de buradaki çoğu arkadaş 360p de izledi :bilmm

Necmati

Necmati

Üye
N8 Kamerasına kötü Diyen utansın :)

Sağol Paylaşım için MTT :oke:

PTT ile bir ilşkiniz varmı :d:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve Kobra_FighterTR
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
fevzi çok duygulandım...
gerçekten...
cep telefonu sitesine yakışan bir çalışma olmuş...

değerli yorumun için çok sağol mustafa abim senden olur çıktıysa bu işin oluru vardır:evet:

----------Eklendi @ 12:40:59 ---------- Yazıldı @ 12:33:05 ----------

abi ben aşcıyım daha çok tabak resimleri çekiyorum sen olur diyorsan ben dünden hazırım...

tabiki olur neyi çektiğin önemli değil nasıl çektiğin önemli şöyle yapalım ben ikinci videomu c7'ye çekeceğim foto-video kalitesini test edeceğim bu gerçekten çok farklı bir teknikle olacak sende benim tekniğime göre yada elindeki şartlara göre ne yapacağını görür videonu hazırlarsın MTT nin kalitesini herkese göstereceğiz koçum :oke:

----------Eklendi @ 12:43:03 ---------- Yazıldı @ 12:40:59 ----------

saol fevzi ama video bende error dıyo azcık :D

----------Eklendi @ 11:49:31 ---------- Yazıldı @ 11:48:39 ----------

actı actı tmm ızleym:ehe

----------Eklendi @ 11:51:35 ---------- Yazıldı @ 11:49:31 ----------

güzel olmus ama alamam param yok:züü::züü:

:kop2:
tuğbacım sana n8 al dedikmi :D
sen c6-01 alacaksın yanlışmı biliyorum:naughty:

----------Eklendi @ 12:46:16 ---------- Yazıldı @ 12:43:03 ----------

kalite güzel yalnız videoyu 720p de izleyeceğimizi not düşsen iyi olurdu belki de buradaki çoğu arkadaş 360p de izledi :bilmm

ben testimi yaptım o kadarını izleyici düşünsün artık ;)

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
sen konuma bı bak:d: kac kısı daha yazmıs 5800 al dye:ehe

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
tamam abi senin tekniğine göre çekmeye çalışırım bende...

CS BETA

CS BETA

Üye
Güzel inceleme, değindiğin alan açılırsa ve kısmet olursa çevredekilerinin Milestone xt720' sini, desire HD' sini ve ARC' isini yayınlarım...

backspace11

backspace11

Üye
Cok iyi yapmissin grupuna uye olmak beni sevindirir

mangdaşire

mangdaşire

Üye
çok güzel çıkmış.n8 in kamerası kalitelidir zaten ona güvenirim de,birde samsung m8910 pixon veya satio olan(yani 12 mp kamera cep telefonu) arkadaşlar video çekip yollarlarsa firmalar arası kaliteyi de görürüz.ama nokianın kalitesine güzenirim.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
bu konuyla ilgili detaylı bilgilendirmeyi en kısa sürede site hakkında bölümünde açıklayacağım, yani tam olarak ne yapacağımızı böylece kimsenin aklında soru işareti kalmayacak.....

----------Eklendi @ 15:04:39 ---------- Yazıldı @ 15:01:14 ----------

bilgilendirmeyle ilgili konudan sonra en uygun bölüme ikinci bir konu daha açacağım...
Bizim özel bir bölüme ihtiyacımız olmayacak arkadaşlar biz sitenin her yerinde olacağız ;)
Ne demek istediğimi bilgilendirmeyi okuyunca anlayacaksınız

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Kardeşim harikasın.Açıklamalı güzel bir anlatım olmuş, ağzına sağlık.Yeniliklerin devamını bekleriz. :oke:

• Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
ayrıca çekeceğim ikinci videoda bundan sonraki çekim tekniğimizin ne tarzda olacağını göreceksiniz....Bizim testlerimiz sadece uzmanların anlayabileceği yoğun teknik terimlerden uzak , herkesin zevk alarak izleyeceği izlediğini anlayacağı genel tanıtım test videoları olacak tabiki işin teknik yönünü eksik bırakmayacağız sadece bunu herkesin anlayabileceği bir dilde anlatacağız

ozggurr

ozggurr

Üye
ayrıca çekeceğim ikinci videoda bundan sonraki çekim tekniğimizin ne tarzda olacağını göreceksiniz....Bizim testlerimiz sadece uzmanların anlayabileceği yoğun teknik terimlerden uzak , herkesin zevk alarak izleyeceği izlediğini anlayacağı genel tanıtım test videoları olacak tabiki işin teknik yönünü eksik bırakmayacağız sadece bunu herkesin anlayabileceği bir dilde anlatacağız

Cok kaliteli ve basarili bir cekim ve anlatim gerceklestirmissiniz. Emegi gecen herkese cok tesekkurler. Zaman ve imkanlarin elverdigi oranda maddi manevi yaninizda olmaya calisacagim, cok daha guzel calismalarla karsimiza cikacaginizdan eminim.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Cok kaliteli ve basarili bir cekim ve anlatim gerceklestirmissiniz. Emegi gecen herkese cok tesekkurler. Zaman ve imkanlarin elverdigi oranda maddi manevi yaninizda olmaya calisacagim, cok daha guzel calismalarla karsimiza cikacaginizdan eminim.

bu özverin minnetlerimi sunuyorum ustam...
Bu benim kardeşim [kameramanım] :) Yeri geldiğinde kamera önüne geçeceği anlarda olacak...
birde ikinci kameramanım var onu pek objektif karşısında göremeyeceksiniz (:

----------Eklendi @ 16:14:16 ---------- Yazıldı @ 16:13:29 ----------

ultrayer6

ultrayer6

Üye
resim kodunu başındaki

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Takipçi Satın Al

Üst Alt