N8 FACEBOOK DA VİDEO İZLEMEK İÇİN ALTERNATİF ( diğer telfonlarda dahil)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

medafon

Üye
    Konu Sahibi
N8 FACEBOOK DA VİDEO İZLEMEK İÇİN ALTERNATİF ( diğer telfonlarda dahil)
BELKİ ÇOĞU ARKADAŞIMIZ BİLİYORDUR DA FARKEDEMEMİŞTİR

ama görüyorum ki herkes hala aynı konuyu tartışıyor faceden video izleyemiyorum diğe ben izliyorum nasılmı

SNAPTU yu sanırım herkes biliyor bütün versionlarda genlde olan bi program ki ovi de bile var sitede de olduğunda eminim bu prodan face girerseniz videoyu tıkladığınızda direk izlerken indirsiniz şimdi biri çıkar derki indiriyo bu

herkes bilirki video izlemekle indirmek aynıdır kota buna işler öğlese ne mutluki izlediğini indiriyosun bu dahada süper bir şey bana göre öğle :)

uzun lafın kısası falsh playere 5 çeken bu özellik bütün telefonlara uygun ben n86 kullanıcısıydım eskiden berri böle izliyodum zaten snaptudan tabi n8 alınca farkettim ki video izlenmiyormuş normal girince hemen snaptu mu yükledim ve olay tamamdır

bu sitede ilk paylaşımım ama uzun süreli bi üyeliğim var umarım bunca aldığım indirdiimö programların bu sitenin katkısını bunla vermiş olmuşumdur

flash olayından herkesin rahatsız olduğunu görmemiştim az önce n8 yazdım neler vardiğe bi arkadaşımızn video izleyemiyorum konusu çıktı ekrana ve gördüm ki sade n8 değil 5800,c7 ,n97 ve bilimum kullanıcalarda rahatsızmış bu konudan bu pro hepinizde var bu sitede ovide de umarım yardımcı olmuşumdur

herkese iyi forumlar...........(h):oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
valla ben izliyorum sorunum yok yeterki net hızlı olsun o da kalmadı diğer video siteleri flash reklamlar yani flashla çalışan nerdeyse herşeyi açıyor ama ufak tefek açamadıkları var ama sonuçta pc değil dimi olsun o kadar ama facebook da böyle sorunla karşılaşmadım sadece bazı reklamlarda

SilentOne

SilentOne

Üye
denyecem bn de bi :D

xinsurer

xinsurer

Üye
Yalnız snaptu facede her videoyu açmıyor, desteklenen formattakileri açıyor..

maxirabit

maxirabit

Üye
snaptu da linkine gittin mi açıyor zaten real playerdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt