(25/02/2011) 5800 v52.0.007 İÇİN C6 v20.0.043 NEREDEYSE KUSURSUZ

Sponsorlu Bağlantılar

alper0642

Üye
arkadaşlar gönül rahatlığı ile kullanılabilecek bir fw. forumda bir kaç fw paylaşmış birisi olarak bu çalışmanın performansını ve görsel içeriğini beğendim, tavsiye ederim,

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar gönül rahatlığı ile kullanılabilecek bir fw. forumda bir kaç fw paylaşmış birisi olarak bu çalışmanın performansını ve görsel içeriğini beğendim, tavsiye ederim,

alper çok saol kardeşim allah razı olsun herzman seninle bilgi alışverişi yapmak beni gerçekten mennun eder tekrar kendine iyi bak :oke:

medjai001

medjai001

Üye
müzik çalar ve java güncellemelerini eklersen güzel olacak dahili bileşen uyarısı verdiği için güncelleme yapamıyoruz

merdem1971

Üye
arkadaşlar bende ericsson satio var. bu programlar onda çalışırmı?ayrıca bu programı attım installer klosörüne ama soru işareti ile bu dosya ismi yazıyor. yani attım ama çalıştıramıyorum. sis gibi dosyalardan değil. bilgilendirirseniz sevinirim

by-hedir

by-hedir

Üye
tugrulcum senden yeni orjinal fw ler bekliyoruz...
Allah emeklerini boşa çıkarmasın...

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşim

Eyup Mete

Eyup Mete

Üye
20-YENİ İPHONE STİLİ KNETİC KAYDIRMA

Bundan Kasıt Ne Acaba Ben Bi Değişiklik Göremedim...

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
sadece bir mod bende fark göremediğim için yeni güncel 26/02/2011 tarihli yeni yazılım ekledim ona bi göz atın o tamamiyle orjinal

Eyup Mete

Eyup Mete

Üye
sadece bir mod bende fark göremediğim için yeni güncel 26/02/2011 tarihli yeni yazılım ekledim ona bi göz atın o tamamiyle orjinal

Evet Onu da Gördüm İndirdim Birazdan Denerim. Emeğine Sağlık.

flashya

Üye
hocam öncelikle ellerine sağlık, mail for exchange i özellikle mi kaldırdın? ben nasıl yüklerim çünkü yüklemek isteyince hata veriyor. bir de ana ekrandayken telefonu döndürünce ekran dönmüyor mu yoksa ben mi beceremedim acaba? teşekkürler, emeğine sağlık

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
kardeş 26/02/2011 konusuna bak ordaki fw daha stabil ve orjinal bence onu yükle kolay gelsin

bbayin

Üye
arkadaşım derli toplu seri ve güzel bir fw olmuş ellerine sağlık kullanmaya başkadım :)

caner991

Üye
3x4 olarak ekleyemezmisin dostum?

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
yeni bi güncelleme yapıcam ozman senin için yaaprız kardeş yeterki sen iste ama bu fw ye değil ayın 26 sında yayınladığım fw ye yapıcam haberin olsun

--------------- Ekleme ---------------

yeni modlar buldum ve onları ekledim yazı stili ile alakalı n8 tarzı font değil ama yazıyı ortalama menülerde flaan daha hoş görünüyo

uzmburak

uzmburak

Üye
bişey sorucam tuğrul kardeş ben teli yeni aldımda acaba garanti dışı kalırmı telefonum he bide ben win7 kullanıyorum bu emulatorü çalıştırırken uyumluluk sorunu falan varmış bir anlatırmısın sana zahmet.

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
bişey sorucam tuğrul kardeş ben teli yeni aldımda acaba garanti dışı kalırmı telefonum he bide ben win7 kullanıyorum bu emulatorü çalıştırırken uyumluluk sorunu falan varmış bir anlatırmısın sana zahmet.

garantilik bi durum olursa atarsın orfinal fwyi yollarsın gider diğer bi husus emülatöre sağa tıkla en altta özellikler var ona tıkla açılan pencerde 2. sekmede uymluluk var oaraya tıkla xp sp2 yi seç en altta yönetici olarak çalıştır kısmına tik koy tamam de çık kolay gelsin:oke:

uzmburak

uzmburak

Üye
teşekkürler yarın yükleyim durumu bildiririm sana eline sağlık resimlerden anlaşıldığı gibi 10 numara bi çalışma olmuş.Sizin gibi insanlar lazım Nokia'ya :oke:

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler yarın yükleyim durumu bildiririm sana eline sağlık resimlerden anlaşıldığı gibi 10 numara bi çalışma olmuş.Sizin gibi insanlar lazım Nokia'ya :oke:

çok saol kardeşim bunu yükleme yeni fw paylaşıcam onu yükle orjinal ve stabil +yeni modlar var şu an üzerinde çalışıyorum

uzmburak

uzmburak

Üye
kardeşim 2 gün içinde bekliyorum yeni çalışmanı inşallah bu seferki neredeyse kusursuz olmazda ''kusursuz'' olur iyi çalışmalar:oke:

Üst Alt