n8 ekranı jelatin gerektirir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
jelatini boncuksuz takmak için jelatini ben gidip sabunlu suyla yıkadım durulayıp suyun fazlasını alıp hafif nemli sekilde ekrana yapıştırdım sonra boşlukları aldım jilet gibi tertemiz camlarada film cekerken aynı taktik uygulanıyor deneyin belli bir süreden sonra jelatin çiziliyor sanki ekran çizilmiş gibi duruyor hoş olmuyor ne zaman biraz yıpransa gidip degişiyorum :-))..mutlaka delikli bir kılıf alın telefonun çok kaygan bir yapısı var yaz ayı geldi eliniz terlerse düşer telefon hiç degilse kılıf pürüz sağlayıp tutunmayı kolaylaştırır benden tavsiye :-))

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
jelatini boncuksuz takmak için jelatini ben gidip sabunlu suyla yıkadım durulayıp suyun fazlasını alıp hafif nemli sekilde ekrana yapıştırdım sonra boşlukları aldım jilet gibi tertemiz camlarada film cekerken aynı taktik uygulanıyor deneyin belli bir süreden sonra jelatin çiziliyor sanki ekran çizilmiş gibi duruyor hoş olmuyor ne zaman biraz yıpransa gidip degişiyorum :-))..mutlaka delikli bir kılıf alın telefonun çok kaygan bir yapısı var yaz ayı geldi eliniz terlerse düşer telefon hiç degilse kılıf pürüz sağlayıp tutunmayı kolaylaştırır benden tavsiye :-))
jelatini nasıl yıkıyosun yapışkanı gitmiyomu :S:hmmm
boşlukları nasıl aldın bende öylece kaldı alınmıyo

SilentOne

SilentOne

Üye
grilla glass bu çizilmez kolah kolay

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Benimki Geçenlerde Küçük Kardeşimin Telfonla Dövüşürken Telefonu Yerde Sürtmesiyle (Büyük İhtimal Bundan) Ekranda Gözle Görülür 3-5 Çizik Oluştu İlk Dakiklarda Canınız Yanar Ama Sonradan Kafanıza Takmazsınız :D

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
jelatini nasıl yıkıyosun yapışkanı gitmiyomu :S:hmmm
boşlukları nasıl aldın bende öylece kaldı alınmıyo

o yapışkanı gitsin diye yıkamıştım sinir oldum yapıştıramadım kirlettim parmak izi kaldı felan filan gitttim yıkadım temiz sabunla sonra ekrana yapıştırdım ıslak oldugu için hemen yapıştı bir bez ile iyice camı ovaladım boşlukalrı güzelce aldı su an kullanıyorum sorun yok fazla sılu kalmasın sorun olmaz nemlendirin yeter..

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
o yapışkanı gitsin diye yıkamıştım sinir oldum yapıştıramadım kirlettim parmak izi kaldı felan filan gitttim yıkadım temiz sabunla sonra ekrana yapıştırdım ıslak oldugu için hemen yapıştı bir bez ile iyice camı ovaladım boşlukalrı güzelce aldı su an kullanıyorum sorun yok fazla sılu kalmasın sorun olmaz nemlendirin yeter..

çok ilginç ama bi o kadar da mantıklı geldi:)

FastBreaker

FastBreaker

Üye
kendi başınıza yapıştırmayın aldıgınız yerden prof. Destek alın. Onun bir taktigi var merkezden dısa dogru yapıstırcaksınız o zaman bişey olmuyor

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
iyide yapışkan gitsin diye yıkamşsın yapışkan gidince nasıl yapışıyo ekrana

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
iyide yapışkan gitsin diye yıkamşsın yapışkan gidince nasıl yapışıyo ekrana

yapışıyor su an kullanıyorum yapışması için yapışkan olmasına gerek yok profoser olmaya da gerek yok kendim yapıştırdım kullanıyorum :-))) deneyin görün yapıştıracam diye bunalıma girmeye gerek yok gayet basit kendiniz yapabilirsiniz...

Utku

Utku

Üye
İnvisible shieldin kendisinin özel bir sıvısı var onu yapıikanına sıkıp yapıştırıyorsun suda aynı mantık

polluxea♪

polluxea♪

Üye
vala ben jelatini ilk aldgm gün cıkardm suan 6 ay oldu alalı sadece 1 cizik var o da cook küçük..onun dışında hc bsy yok...nsl oldu o cizik onuda anlams dglm wala

akkuszafer

akkuszafer

Üye
arkadaşlar bilmem bu sizin için ne kadar yeterli olur nokıa yı bu yüzden seviyorum işte bende n8 kullanıyorum kılıflı olrak tabi çizilmiyor diye dikkat etmemezlik olmaz kanımca

[video=youtube;oJAD07CbCvE]http://www.youtube.com/watch?v=oJAD07CbCvE&feature=player_embedded#at=21[/video]

-omer-

-omer-

Üye
al arkadasm tavsiye ederm ama ekranı güzelce sil öyle yapıstr essegi saglam kazıga baglamak lazm .d

OneByOne*

OneByOne*

Üye
Ben aldıgım anda cıkardım ne is :d::d:

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Gorilla Glass ekran her türlü ezilme kırılma çizilme ve darbeye karşı dayanıklı bir ekrandır. Jelatin sadece gönül rahatlığını arttırır. Asıl dikkat etmen gereken kasası. Kasası da çizilmez malzeme ile kaplı deniliyor fakat ekran kadar dayanıklı değil. Sen eşeğini sağlam kazığa bağla kasayı en ince silikon kılıfla kapla ki kabalaşmasın telefon ekranı da jelatinle. 1.5 aylık emekli maaşı fiyatında o telefon. Dikkatli olmak gerek :D

nonamex

Üye
Kasası çizilmeye dayanıklı olabilir ama göçmeye dayanıklı değil.:ehe Dizim seviyesinden yere düştü, kamera camının yarım cm yanı içine göçtü. Şansızlık... Allahtan flash ve kamerada bir sorun yok :allalla:

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Kasası çizilmeye dayanıklı olabilir ama göçmeye dayanıklı değil.:ehe Dizim seviyesinden yere düştü, kamera camının yarım cm yanı içine göçtü. Şansızlık... Allahtan flash ve kamerada bir sorun yok :allalla:
geçmiş olsun slikon kılıf kullanmıomusun :hmmm benim evde cebimden halıya düştü küt diye allaha şükürler olsun görünür bi sorun yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...