n8 ekranı jelatin gerektirir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
n8 ekranı jelatin gerektirir mi?
arkadaşlar telefonu alalı 5-6 ay olmasına rağmen ekrandaki jelatin daha bugün çıktı (arkadaşım çıkarmasa daha sağlamdı)
şimdi n8'in ekranının çok zor çizilir olduğu falan söyleniyo videolarda falan.ama forumda bazı arkadaşlar benimki çok kolay çizildi falan da diyolar.karar veremedim jelatin kaplatsam o mı diye..
jelatin tahmin ettiğimden daha fazla etkiliyomuş görüntüyü.acayip netleşti çıkarınca.
Neyse ne dersiniz jelatin kaplatim mi yoksa kalsın mı? Tecrübeleriniz?:)

catdog136

catdog136

Üye
ekrana gerekmezde dış kısmı için kap alabilirsin telefonun güzel durması için.. jelatine falan gerek yok arkadaşım.. :)

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
ekrana gerekmezde dış kısmı için kap alabilirsin telefonun güzel durması için.. jelatine falan gerek yok arkadaşım.. :)

yok kardeş ya bence telefon çok kaba oluypr öyle:) alacaksam ekrana jelati alırım.
bakalım forumdaki arkadaşlar ne diyecek genel kanıya göre davranıcam:)

nonamex

Üye
Ben jelatini ilk gün çıkarmıştım, 4.5 ay oldu alalı. Dikkatsizlikten sert şekillerde yere de düşürmeme rağmen ekranda en ufak çizik, iz hiç birşey yok.

_ardaa

_ardaa

Üye
ben henüz çıkarmadım öyle şekilsiz durmuyor zaten sağ altta mavi bir kısım var sadece, ama yakın zamanda yolum nokia shop'lardan birine düşerse çizilmez ekran filmlerinden taktırmayı düşünüyorum, ha ekranı kötü diye değil ama eşşeği sağlam kazığa bağlamanın da faydası var:oke:

cabal21

cabal21

Üye
ekrana jelatin yok ama telefona kesinlikle bir koruyucu plastik kılıflardan al şu delikli olanlardan. olursa yanlışlıkla düşürürsen ve kılıfsız olursa üst ve alt kapakları çok kolay hasar görüyor. kılıf olduğu sürece bu hasar meydana gelmeyecektir. ayrıca ekranı jelatinsiz kullandığın zaman sende fark etmişsindir çok parmak izi kalıyor sadece bu nedenden dolayı jelatin kullanabilirsin diğer türlü çizilme sorunu olmayacaktır kolay kolay.

OğuzcanAbi

Üye
jelatinsiz kullan demiyorum ama jelatinli kullanda demiyorum :D
çizilebilir sonuçda kul yapısı :D
ama hoş durmuyor jelatinle :D

Emre-45

Emre-45

Üye
bende krar veremedim

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler.yolum nokia shopa düşerse ekrana jelatin kaplatıp eşeğimi sağlam kazığa bağlıyim:)
kılıfı da şimdilik düşünmüyorum.ama haklısınız kasa da çok sağlam değil:)

OğuzcanAbi

Üye
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler.yolum nokia shopa düşerse ekrana jelatin kaplatıp eşeğimi sağlam kazığa bağlıyim:)

:oke:

nonamex

Üye

Dizim seviyesinden yere düşürdüm kamera çıkıntısının üzerinde içeri göçüklük var şu an.. Kılıf almanızı tavsiye ederim.

FastBreaker

FastBreaker

Üye
mutlaka al teknosada 20 liraya bi tane var çok kaliteli al ve orda profesyonal yardım alarak ekrana koydur benim ekranım çizilmişti aldım jelatin ne çizik gözüküyor nede kapasitif algılayıcı noktalar..

Emre-45

Emre-45

Üye
:evet:

mutlaka al teknosada 20 liraya bi tane var çok kaliteli al ve orda profesyonal yardım alarak ekrana koydur benim ekranım çizilmişti aldım jelatin ne çizik gözüküyor nede kapasitif algılayıcı noktalar..

sinan19_03

Üye
bende aldığım gun çkardım kardeş ne takacam saçma bişy çizlmio kolay kolay ben denedim telefon 10 metre yuvarlandı tıkk yokkk telde maşlaalah (h)

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
Dizim seviyesinden yere düşürdüm kamera çıkıntısının üzerinde içeri göçüklük var şu an.. Kılıf almanızı tavsiye ederim.

ben de ilk aldığım sinemada otururken kucağımdan düşürdüm artık neye çarptıysa deklanşör tuşuyla ekran arasında kalan bölümde hafif derin bi çizik oldu.nazar boncuğu olsun o da başka bi şey yok çok şükür:)
kılıf konusunda çok haklısınız gerekli ama estetiki açıdan hoşuma gitmediği için almak istemiyorum.inşallah pişman olmam:)

----------Eklendi @ 01:28:03 ---------- Yazıldı @ 01:22:34 ----------

ya bugün teknosaya gittim ordaki nokia görevlilerinden biriyle yarım saat-kırkbeş dakika kadar konuştuk aklıma geleni sordum falan.neyse iyi günler dedim tam çıkarken aklıma geldi onu sormak var mı diye (çünkü kendim baktım bulamadım) ama adamı bi daha bulamadım:) adanadaki türkiyenin en büyük teknosası var ya kaybettim adamı:)

Jomolocco

Jomolocco

Üye
nokya shoplarda ekran jelatini satılmaz. Çünkü orj degil o jelatınler baska firmalar uretır

FastBreaker

FastBreaker

Üye
alıcaksan pahalısını al derim 5 lirayada var ama çıkardığın zaman ekran çok kötü olur yapış yapış,dediğim jelatinin yapışkanı tuhaf, yapışkanı ekrana bulaştırmıyor ve bence ekran kalitesini düşürmüyor :)

Utku

Utku

Üye
ben aldığım gün çıkardım jelatini hiçbir çizik yok

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ben nokia shop tan aldım ama tabiki orjinal değil adamlar biz yapalım felan demedi bende kendim yapınca hep hava aldı böle baloncuk baloncuk duruyo ekranda ama koruyo en azından ekran koruyucu ve telefon kılıfı şart nokia nın orjinal telefon kılıfını aldım slikon muhteşem bişey öneririm ;) bende kılıf almadan önce telefonun üst kasaya anahtar gelmişti milimetrik bi girinti oluştu nazar boncuğu diye duruyo o gün bugündür kılıf kullanıyorum öneririm :oke:

pasha14

pasha14

Üye
Aslında jelatine gerek yok. Telefonunun çizilmez bir ekranı var sende nasıl olsa çizilmiyor deyip dikkat etmemezlik yapma. Telefonunu koru.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...