N8 - depo hafızasındaki resimleri hafıza kartına nasıl aktarabilirim ?

Sponsorlu Bağlantılar

serrrkan5561

serrrkan5561

Üye
    Konu Sahibi
N8 - depo hafızasındaki resimleri hafıza kartına nasıl aktarabilirim ?
Değerli arkadaşlar, N8 telefonumun telefon hafızasındaki resimlerimi hafıza kartıma nasıl atarım ?? Denedim ama seçenek bulamadım.. yardımcı olurmusunuz rica etsem.. Data kablom evde kaldı ben sehir dısındayım o yüzden hafıza kartına muhtac oldum..tesekkürler :)

--------------- Ekleme ---------------

ARkadaşlar cvp vercek olan yokmuu :( n8 i olanlar bi yardımcı olurmusunuz

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
kardeş hafıza kartını tak biçimlendir sorun olmasın diye sonra dosya yöneticisinden telefon hafızasına gir görüntüler klasöründe resimleri bul hepsini işaretle taşı veya kopyala seçeneği var hafıza kartını göreceksin zaten en altta onun içindeki görüntüler klasörüne taşı veya kopyala de gerisini telefona bırak kopyalanıyor veya taşınıyor ibaresini göreceksin sonra taşıdığın veya kopyaladığın fotoğrafları kontrol et hafıza kartında göreceksin işlem tamamdır gene takıldığın bişey olursa sor yardımcı olurum iyi forumlar...:oke:

ByWorth

ByWorth

Üye
olmadı USB depolama modunda bağla, iki hafızayı da çıkarılabilir disk olarak göreceksin.. Dahili 16 GB lık bellekte ki images klasorunu diğerine atarak taşıma işlemi yapabilirsin..

serrrkan5561

serrrkan5561

Üye
    Konu Sahibi
kardeş hafıza kartını tak biçimlendir sorun olmasın diye sonra dosya yöneticisinden telefon hafızasına gir görüntüler klasöründe resimleri bul hepsini işaretle taşı veya kopyala seçeneği var hafıza kartını göreceksin zaten en altta onun içindeki görüntüler klasörüne taşı veya kopyala de gerisini telefona bırak kopyalanıyor veya taşınıyor ibaresini göreceksin sonra taşıdığın veya kopyaladığın fotoğrafları kontrol et hafıza kartında göreceksin işlem tamamdır gene takıldığın bişey olursa sor yardımcı olurum iyi forumlar...:oke:

kardeş şimdi baktım benim resimlerim C: telefon hafızasında değil, E: depo hafızasında kayıtlı ne yapmam gerekiyor.. Allah senden razı olsun..

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
kardeş şimdi baktım benim resimlerim C: telefon hafızasında değil, E: depo hafızasında kayıtlı ne yapmam gerekiyor.. Allah senden razı olsun..
kardeş depo hafızasında görüntüler klasörü var resimler o klasörde muhafaza edilir resimleri bulduktan sonra seçenekler işaretle iş kaldır seçeneğini göreceksin tümünü işaretle işaretlediğin zaman resimlerin yanında otomatik bir tik göreceksin tekrar seçenekler klasöre taşı veya klasöre kopyala seçeneğinden klasöre taşıyı seç F:hafıza kartı üzerine tıkla ordan görüntüler klasörünü göreceksin tıkla ve gerisini telefona bırak gene bi sorun olursa yaz yardımcı olurum iyi forumlar...:oke:

serrrkan5561

serrrkan5561

Üye
    Konu Sahibi
tmm dır kardesim dediğin yolla hallettim :))) Allah razı olsun..

Üst Alt