mahmutaslan
Üye
depo hafıza,biçimlendirme ve formatla ilgili bi kaç soru/nokia 700-nokia 603
arkadaşlar herkese merhabalar kolay gelsin. bir kaç sorum olacak. şimdi nokia 700 de e:depo hafızası ve f:hafıza kartı biçimlendirilebiliyo. ben telefona hiç bişey yüklemedim henüz paketten çıktığı haliyle duruyo. şimdi bu depo ve hafıza kartını biçimlendirsem sonrada *#7370# den format atsam neler silinir acaba. çünkü depo hafızasında ve hafıza kartında zaten yüklü olarak gelen dosyalar var. yani temel programlar ovi,harita ,youtube videosu oynatmak için flash falan silinirmi.
benim yapmak istediğim şey şu hafıza kartı ve depoyu biçimlendirip. *#7370# den de tele format atıp sonra kendi istediğim programları temizce kurmak. bunları yapınca telde neler değişir yapan arkadaslar yorumlarsa sevinirim. 603 ve 700 aynı tip olduğu için iki modeli kullananlar da yardımcı olursa süper olur teşekkürler.
benim yapmak istediğim şey şu hafıza kartı ve depoyu biçimlendirip. *#7370# den de tele format atıp sonra kendi istediğim programları temizce kurmak. bunları yapınca telde neler değişir yapan arkadaslar yorumlarsa sevinirim. 603 ve 700 aynı tip olduğu için iki modeli kullananlar da yardımcı olursa süper olur teşekkürler.