Uygulama Ve Oyunları Dataları Ile Birlikte Hafıza Kartına Taşıma.

Sponsorlu Bağlantılar

MEHMET ÇİFTÇİ

MEHMET ÇİFTÇİ

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama Ve Oyunları Dataları Ile Birlikte Hafıza Kartına Taşıma.
Başlıkta da belirttiğim gibi Samsung Galaxy s4 android 4.3 rootlu telefonumda ki uygulama ve oyunları data dosyalarıyla birlikte hafıza kartına taşıyıp çalıştırmak için ne yapmam gerekiyor Arkadaşlar. Bilindiği üzere uygulama yöneticisinden uygulamaları sd karta taşı seçeneği var fakat o sadece uygulamanın apk'sını taşıyor ve data dosyasını taşımıyor. Dolayısıyla uygulamanın ana dosyası (boyutu yüksek olan dosyalar) telefon belleğinde kalıyor ve telefon belleği kısa sürede doluyor. Directory bind ve Folder Mount proğramlarını denedim fakat uygulamaya girince tekrardan ana dosyayı indirmemi istiyor. Buna bi çözüm var mı Arkadaşlar ? Yardımlarınızı bekliyorum.Yardım edecek kimse yok mu ?

evr3n

Üye
Folder mount adinda bi apk var, daha tam nasil calistigini ogrenmeye calisiyorum. İnir dene istersen xda da ingilizc anlatimlari var fakat her cihazin farkli yollar takip etmesinden dolayi ben uygulayamadim, apk obb ve data klasorlerini ex sd
İcinde saklamaniza yardimci oluyor.

MEHMET ÇİFTÇİ

MEHMET ÇİFTÇİ

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim fakat o yolu denediğimi yazımda belirtmişim.. GL to SD diye bi proğram söylediklerimi bu proğramla yapabilirsin..

Üst Alt