n8 de flaşlı video

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
5530 umda flaşı kullanan bi uygulama vardır karanlık yerlerde işe yarıyordu keşke dediğiniz gibi birde led flaş olsaydı :)
 


serkanet

Üye
    Konu Sahibi
5530 led flaştı yanlız
 
Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
olmaz dedim la bnde ztn olur dmedm ki :D
 
caphuscha

caphuscha

Üye
aslında arabalardaki xenon farlar sürekli açık duruyor. Ya telefonda kısıtlamışlar, ya da ikisinden biri gerçekten xenon değil :ehe
arkadaşlar, arabalarda bile xenon far için özel bir kit bulunmaktadır. Doğru akım gerektiren bir cihaz olduğundan özel bir donanım bulunur araçlarda. Xenon farın kendisi 15-20 tl fakat donanımı en az 350-400 tl dir. Ayrıca gücüne göre bu rakam artabilir. şimdi gelelim xenon flash a. Xenon flash telefon bataryasındaki akımı bir alternatör ile biriktirip patlar ve normal lambaların 10/15 katı bir anlık parlama yaratır. Sürekli yanabilmesi için arabalardaki tesisatın bir benzerini takmanız gerekir. Bu da telefonunuzu ankesörlü yapmaya yeter.
 
ozggurr

ozggurr

Üye
n8 de flaşlı video çekmenin bir yöntemi varmıdır eski n86 telefonumda bu özellik vardı fakat bunda bulamadım

N8 donanim olarak butunlesik led bulundurmadigi icin flashli video cekmenin tek yolu usb OTG ile usb isik kaynagi baglamaktir.

google'da usb led light diye aratirsan karsina bir suru model cikar, kafana gore al birisini, yaninda canta yasiyan biriysen cantada cok yer kaplamaz :)

----------Eklendi @ 11:49:53 ---------- Yazıldı @ 11:16:38 ----------

 
synergy11

synergy11

Üye
öyle bişey olmaz :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt